Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?

и пита - теб не те ли боли. И аз и казвам, че това за мен си е ежемесечие и не е страшно. И докато чаках да усилят болките / тъй като преди това бях чувала какви ли не страшни истории за това колко силно боляло и т.н./ то почнаха напъните и бебето се роди. Та представите ми за многоооо силните болки се разбиха на пух и прах. Така, че спокойно - аз с наближаването все повече се успокоявам и вече нямам търпение да дойде този момент и да гушкам бебо.