Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?

После ще ги сваля, в това съм сигурна, защото като се хвана за нещо не го оставям докато не стане по мойта 

. Минавала съм точно покрай едно мини-бейзболно игрище където някакви деца играят, и уж е с високи телени огради, ама явно не достатъчно. Еле, едно че се стреснах, друго рамото още ме боли... ама такъв късмет имам значи, ако това нещо ме беше ударило по главата (или недай си боже, корема), щеше да ми докара сътресение, на мен или на бебо. И добре че бяха деца защото ако знаете бейзболните топки с колко километра в час летят като ги ударят силно... като нищо можеше един голям човек да ми изкълчи рамото. (Иначе веднага придойде народ да се увери че съм добре, ама и аз си поплаках малко че се стреснах, де...

.Само едни дънки(но те не са за бременни),които почти не свалям,а за врухни си нося старите дрехи.Те повечкото ми бяха туники и сега са ми екстра
.
А, на всичкото отгоре сега на гости ми беше една приятелка, която беше на моите килограми преди два месеца, а в момента е на моите от преди да забременея!
вкъщи. Но от каквото и да е изглеждам ужасно. 
. А не мога да кажа, че съм се обездвижила - и на работа си ходя още и каката мъкна по разни извънкласни занимания. Да вземе да свършва вече тая учебна година, че нещо взе много да ми дотежава 
И отзад съпруга се набира изведнъж Аз на теб ма***та ще ти е** и тръгнал да излиза... Ченгето бутнало документите обратно, и духнало
.