Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 36 706
  • 998
  •   1
Отговори
# 735
МАМSблагодаря за поканата.С радост ще се присъединя към вас.За жалост на мен не ми остава 1 килце а цели 7,но вече почнах да преминавам границата м/у 2 и 3 фаза.Така,че.....Надявам се да сваля и в 3 фаза newsm78
Лек и диетичен на всички Peace

# 736
  • Варна
Привет от мен. Не ме бройте за среща утре, ще зачезвам.

Честито на всички с поводи,   bouquet

Моля за инфо: в чата мернах история за някой, който е от две години в четвърта фаза. Може ли и тук да я "чуем"?

# 737
Дори това е приятелка на Нелина,но доколкото знам не пише тук. От около 90 е станала около 50кг.

# 738
Орелия- по повод поста ти за фитнеса да кажа нещо. Разбира се е мое наблюдение и убеждение.
Аз винаги, когато съм била на диета и започна фитнес, веднага надебелявам/ запазвам тегло поне. Наистина е вярно, както пише и Дюкан, че дебелия човек се уморява повече и гори повече енергия.
Аз винаги след фитнес съм умряла от глад. Храня се повече и винаги напълнявам или поне здаържам килограмите. Трудно е да се мориш в залата, да готвиш режимно и да спазваш всичко, а си умореннннн и скапан. Трудно е.
Хм, а знаете ли на колко хора съм обяснявала същото и са ме гледали като камък.
А и липсата на въглехидрати и кардио някак си ....
За мен убежденията на Дюкан са верни и важат 110%.

# 739

Мацки, аз си правих мусака с тиквички. Tired Не съм добре - струва ми се нережимно Crazy И тиквичките приличат на картофи. И понеже откакто съм в режима не сме обядвали заедно с мъжа ми - сега му сервирах и на него и все едно се върнах в първа серия - времето когато си ядях каквото поискам Crazy hahaha
За да не с аблудкави ги изпечи първо на тигана. Аз ги тежа на много тунко и препичам. После стават вкусни и придават един леко загорял вкус на мусаката.

# 740
Мамица Peace Разбира се, че всеки се съобразява със себе си, затова и казах как е при мен и какво казва Дюкан.
Благодаря за идеята, дано обаче имам нерви да ги запека тиквичките следващия път, че ми е кът времето и на мен Grinning

# 741
 Mimi_Georgieva, vesela74, tais, perlata, Vania P, frants, fifi_, Майка Зайка, nush, mariaid (+ 3 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.,
 Hug
здравейте!  
        За първи път виждам толкова скромно присъствие на "балкон-а"  Shocked . Освен , ако не съм отворила вече приключила тема....
    Останалите от дюканките сигурно са в  чата . Момичета, нямам време да влизам и в него. Но, ако може издайте - За режима ли пишете там или предимно за други неща?!     Rolling Eyes  

# 742
SECILIA7 , дааа само за режима и от време на време за нещо друго  Joy
Честит рожден ден на Ривела и Дамаянти   bouquet

# 743
Четох- писах, четох - писах... накрая се изтри всичко....  newsm45
съжалявам, не мога наново затова:
Дамаянти и Ривела bdbaloni Бъдете много обичани, здрави, щастливи и усмихнати! Желая много сбъднати мечти!  bouquet

Честито на всички с минуси, ама много са днес! Браво! Дано всеки ден да е затрупан с минуси! newsm51
Чудя се аз що има толкова много минуси ... newsm78 #Crazy ...загрях от чат-стаята ще е! Браво!Ще пробвам да вляза и аз ама...
Честито на всички с месечинки! newsm51
Благодаря ви Ори Hug Сънче Hug SECILIA7 Hug
Ори, и аз спретнах такава мусака с тиквички и се омете за нула време! Rolling Eyes Hug

# 744
Привет на всички  Hug
На момичетата , които са с поводи да се радват / за - кг /  smile3501

На рожденичките   newsm59    с пожелание за много здраве и щастие  Flowers Four Leaf Clover

...
Снощи се опитах да направя Дюкански козунак-пълен провал  Embarassed. Стана хляб без да искам  Joy Явно повечко трици съм сложила  newsm78 Но опитите продължават и ако успея-веднага я публикувам. Само едно въпросче-триците трябва ли да са смлени на брашно?
Мацките от Варна-ще пием ли кафе утре или не? че нещо не мога да разбера аджаба шъ го бъде ли или не?  Mr. Green   ....
играчка-плачка , а с фино смлените трици дали няма да стане   -  моите такива
са като брашно.Те пък не ми харесват в млякото , но от тях стават по-меки/тънки/
палачинки,които се завиват на руло по-добре .

На всички ви желая   newsm10

# 745
  • София
Здравейте! Здравейте! Hug
Честито на рожденничките Дамаянти и Ривела! Hug Да сте здрави, весели, щастливи и все така лъчезарни мадами-дюканки!

Аз наминавам да хвърля по едно оченце и тук, да видя какви ги вършите. Не съм режимна,  не мога да погледна месо Sick Само като го видя- дори и на картинка и  Sick И кафе не пия...и много други работи не правя, но това да му е зора Flutter
Не спирам да си мисля за вас. Липсва ми веселото форумче и ведрата ви компания, но имам и доста работа и няма как да влизам, но  Naughty не съм ви забравила. Надявам се и вие мен да не забравите де! Blush

Хубава вечер на всички ви и много целувки! Hug

# 746
Здравейте и от мен  Hug
Момичета, защитата на дипломната работа мина прекрасно, имам 6 и съм и аз вече в отбора на висшистите-икономисти! Mr. Green
Ето да се почерпите
 Mr. Green Mr. Green
A аз отивам да се почерпя в някой ресторант с някоя огромна телешка пържола и салатка(от днес съм на втория етап) Laughing
Честито на рожденничките Дамаянти и Ривела и от мен!   bouquet

# 747
Здравейте момичета!
Днес кантара ме изненада, след близо 14дни застой съм вече с два кг. по-лека.
Направо съм смаяна и не мога да повярвам, няколко пъти се качвах за да съм сигурна.Днес ми е 2 ден от трета фаза съм доволна дано да няма плюсове.Незнам защо,но като си редактирах линийката излезе съобщение,че данните ще бъдат променени утре.

БЕЛЛА ЧЕСТИТО!

# 748
Привет момичета!
Много тихо тази вечер тук Joy

http://www.4coolpics.com/pics/0159/087320159359.jpg

# 749
Дека са ви мЪжовете , бре  ?  newsm78
Ааа , Фоли вече пуснала  Joy
Тоз го Зимам първа пък Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт