Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 36 706
  • 998
  •   1
Отговори
# 720
Привет милички! Hug
Лелеееееееееее докато се запиша в новата тема, Вещи ще пусне нова...
ВещиHug  bouquet
Имам много да чета назад, затова отивам, но немога да се сдържа да не се похваля:Моя кантар си връща жеста от стачкуването миналата седмица и вече втори ден ме закова на 70кг. УРА! newsm44 newsm68 newsm44[/b]
Да ми приготвите дупе място на пейката на шестичките, че се готвя да кацам там най-после!!!!!!! Много се радвам...Hug  bouquet
айде да ви изчета сега.... Hug Hug Hug

# 721
Венерас, къде пък видя терминология толкоз Joy  Всъщност всеки един абзац може да бъде оборен, но ме мързи в момента. Само ще отбележа, че при всяка диета в началото се губи вода. Любопитно ми е и кой е написал тази статия. Щото малко изсмукано седи. Всеки режим си има недостатъци, то иначе нямаше да е диета. Но Присила много хубаво го каза - кг в плюс да не би да са полезни за здравето.

Перле Heart
Ики, честита месечинка, много хубав резултат! Peace
selim, добре дошла! Направо настръхвам, като някой каже само еди колко си кила. Мацка, свалила си цяло 1,100 кило! Hug Аз също нямам никакви отклонения от режима, и съм имала периоди на задържане, покачване дори.  Едни 800 грама ги борих 2 седмици. Така, че стягай се, защото трудното тепърва предстои. Надявам се те амбицирам, а не демотивирам Rolling Eyes Peace
Сънче Kissing Heart
Мими Hug
Бачи Heart Eyes

# 722
mariaid,sun,veneras,много,много благодаря за куража. Simple Smile HugЩе продължавам да ви чета и да ви гостувам.Приятен уикенд на всички! Simple Smile

# 723
Орелия не съм го писала аз от друг форум го взех и ми направи впечатление.
Коментарите са мацката дето е написала какво пише в вестика не са мой.Simple Smile

# 724
О, орелия благодаря! Simple SmileНи най-малко не ме демотивираш, напротив, аз и за това честичко ви чета, за да не губя кураж. Simple Smile

# 725
Минавам да се отчета.
Снощи се опитах да направя Дюкански козунак-пълен провал  Embarassed. Стана хляб без да искам  Joy Явно повечко трици съм сложила  newsm78 Но опитите продължават и ако успея-веднага я публикувам. Само едно въпросче-триците трябва ли да са смлени на брашно?
Мацките от Варна-ще пием ли кафе утре или не? че нещо не мога да разбера аджаба шъ го бъде ли или не?  Mr. Green
Дрехите ми стават прогресивно големи и се кефя максимално.  Mr. Green
Цунки на всички  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 726
Мими, браво!  smile3501 Скоро да видиш 6-чката!  Hug

Приятна вечер на всички и истински празничен уикенд с много усмивки!  Kissing Heart

# 727
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Вещи, може ли да те замоля и мен да ме включиш вече в табличката. Когато имаш време. Не ми е спешно  Hug.

Започнах на 10.04, бях 105.5. Още съм в ударен етап и сега съм 101.5. Ще стана 70. Свалила съм точно 4 кг.

Предварително благодаря  lovekiss smile3525

А и да добавя информация от чата:

Среща във Варна - утре 13 часа, на входа на Морската.

Среща за София - утре, 11 часа, в Зоологическата градина, при мечките!
  Laughing

# 728
До Играчка-Плачка
Кажи покаква рецепта правиш козунака, да пробвам и аз.

# 729
Орелия не съм го писала аз от друг форум го взех и ми направи впечатление.
Коментарите са мацката дето е написала какво пише в вестика не са мой.Simple Smile

Peace Ами прощавай, видях кавички само на цитатите от вестника, но няма значение коментатора - статията би могла да представлява интерес, особено за начинаещи. Направо ги отказва Grinning Но какво да се прави - всичко в тоя живот е въпрос на личен избор, дори храната  ни. Wink

Мацки, аз си правих мусака с тиквички. Tired Не съм добре - струва ми се нережимно Crazy И тиквичките приличат на картофи. И понеже откакто съм в режима не сме обядвали заедно с мъжа ми - сега му сервирах и на него и все едно се върнах в първа серия - времето когато си ядях каквото поискам Crazy hahaha

# 730
Мацки, аз си правих мусака с тиквички. Tired Не съм добре - струва ми се нережимно Crazy

Аз съм правила също. Режимно си е, малко блудкаво, но бива  Peace

# 731
Чао на всички , много усмивки стопени килца и прятни събота и неделя newsm68

# 732
Имам молба към Вещи
В новата тема ще може ли да ме пишеш към 3 фаза? newsm78
Вярно че не съм стигнала килата които съм си набелязала,но усещам че така трябва.

# 733

Лео Hug, честито ти килце! smile3525 Внимавай, доколкото знам, не е хубаво да се пият лекарства с триците, защото пречат на усвояването! Ако трябва да пиеш лекарство сутрин, яж триците на обяд. Грах и царевица чак в трета фаза и то в дните на нишестените  Sad

newsm09 Добре че ми каза, благодаря ще ги ям по-късно тогава  newsm51

# 734
Клеми и аз не ги достигнах. Остана ми един килограм и така и не можах. Но мисля, че ако е писано може и в трета да падне. Идвай при нас  Hug
Ори, Насти, Гуди, Аби, Вещи, Фенси, Съни и всички приятна и слънчева почивка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт