Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 461
  • 998
  •   1
Отговори
# 480
Тегленето на механичен кантар си има цал ритуал. Качваш се, почваш да се наместваш, пристъпваш от крак на крак, местиш тежестта от единия на другия и на отделните части - пръсти и пети. Накрая намираш мястото, където тежиш най-малко  hahaha

Описваш ме мен сутрин  Joy

# 481
Искам и аз да ви попитам относно проблема ми/ни/ с 00 , та някой ползвал ли е ленено семе или олио или брашно и ако е то как се приема това чудо, че на колежка майка и се била натровила от неправилната му употреба! Това дано е някакво разрешение на проблема с 00, защото ,въпреки че не е разрешено да се хапва диабетично шоколадче "Комфорт"/КОЕТО СЛЕД КАТО ХАПНАХ 1/2 ОТ НЕГО СЛЕД РАЖДАНЕТО СИ НАПРАВО СЕ......../,та изядох 1 цялооо и нищо,направо вече съм балон.Пила съм Фенолакс обаче ме е страх да продължа,все пак е слабително лекарствво и цял блистер изпих ,спрях и нищоооооо.

# 482
Аз взимах Дуфалак и действаше.

# 483
Тегленето на механичен кантар си има цал ритуал. Качваш се, почваш да се наместваш, пристъпваш от крак на крак, местиш тежестта от единия на другия и на отделните части - пръсти и пети. Накрая намираш мястото, където тежиш най-малко  hahaha

Описваш ме мен сутрин  Joy

Ха, май сме повече описаните  Crazy

Днес правя 2 месеца режим! Резултатът: -12,5; за размерите няма да говоря; по-добра визия и самочувствие; повече настроение и положителни емоции! Това нямаше да стане, ако не бяхте вие (нищо, че не пиша често, но всиччко чета)  Hug Heart Eyes

# 484

Joy Joy Joy

така е, така е мислех че само аз го правя
Забелязала съм че на пети съм по-лека Joy

# 485
сънче цоци ривела  много много ви благодаря! smile3525 аз взех та излязох да се поразходя ама се облякох в една пола която по принцип ми е по тялото(гледката не е особено приятна)  и за мое най-голямо удивление тя ми се въртеше и падаше!а пък да не говорим колко по-добре изглеждам в нея - поне вече седи като права пола!та обрах овациите де.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 16:22 от monnnn

# 486
  • Варна
Да не забравяте да издишате и всичкия въздух! Чак тогава стъпвате на кантара.  bowuu

mmg, честито!

monnnn, добре звучиш.

# 487
Здравейте момиченца! Днес съм изключително щастлива. Още -1.00кг за една седмица - нерижимна. Аз немога да повярвам. Ще хвръкна до небето.
Сега ще си коригирам и линийката.
На всички много минусчета.

# 488
Да не забравяте да издишате и всичкия въздух! Чак тогава стъпвате на кантара.  bowuu

И да си изрежете ноктите,изчистите ушите и свалите грима Joy

# 489
  • Варна
Мамица, да не ти действа вече парафина  Wink
Лени 27, да не правиш 2 месеца днес с режима?

# 490
дорчестър и добре се чувствам вече!благодаря!
 лени що нережимна бе душко? Thinking

# 491
КиФлА аз също пия топла вода (чай) преди всяко ядене Peace и за сега нямам проблеми с 00

Ле ле мислех си че само аз съм лудата с ритуал пред и върху кантара Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha. Аз първо ходя два пъти до тоалетна после вадя кантара, поставям го на определено място (малко на една страна hahaha), събличам се и внимателно се качвам в/у него, като правя леко поклащане (да намеря най-лек център на тежестта) и притаявам дъх (открих че понякога действа) smile3532

За протокола днес пак имам минусче от 600гр. bowuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Scream

# 492
Аха.
Месото не е ограничено, но млечните 200 гр. Макс 1 кофичка кисело мляко на ден. Извара също внимавай да не ядеш по 500 гр. Laughing Пак  е млечен продукт. По принцип с млечните да се внимава.
Защо? Млечните са до 1 кг (л) на ден. Сама по себе си изварата е млечно произведение, но съдържа едва  около 1,3 % въглехидрат (поне тази на дядо Либен), т.е. белтъка превишава в пъти въглехидрата и аз лично смятам, че може да бъде причислена към чистите белтъчини. Много по-чиста от киселото мляко, например.
Може и да греша, разбира се.

Танчето83 thumbsup
mmg, честита месечинка!
. Още -1.00кг за една седмица - нерижимна.

Честито, а защо нережимна седмица?

# 493
Кифла, добре дошла и успех!    bouquet
mmg, честити 2 месеца с режима и с нас!  Hug Страхотен резултат! Супер промяна!  smile3501
Моннн, вече ми харесва настроението ти!  Hug Heart Eyes
Лени27, Танчето83, честити намаления!  Hug

# 494
Да не забравяте да издишате и всичкия въздух! Чак тогава стъпвате на кантара.  bowuu

И да си изрежете ноктите,изчистите ушите и свалите грима Joy

да не забравяме епилацията.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт