Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява денят на отворените врати в родилното отделение?
Защо рядко усещам бебето си и каква е нормалната честота на движенията му?
Каква е разликата между кръвните групи A1 и A2?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява денят на отворените врати в родилното отделение?
Денят на отворените врати в родилното отделение е събитие, което позволява на бъдещите родители да посетят отделението, да разгледат съоръженията и да се запознаят с процедурите, както и да задават въпроси на специалистите. Това може да бъде полезно за подготовката на родителите за предстоящото раждане.
-
Защо рядко усещам бебето си и каква е нормалната честота на движенията му?
Усещането на бебето може да варира в различните етапи на бременността. В началото, когато бебето е по-малко, движенията могат да бъдат по-трудни за долавяне. По-късно, когато бебето стане по-активно, движенията стават по-забележими. Нормално е да усещате движения на бебето няколко пъти на ден, но не е задължително те да са ежедневни. Важно е да се консултирате с вашия лекар, ако имате притеснения относно честотата на движенията на бебето.
-
Каква е разликата между кръвните групи A1 и A2?
-
Какви са разликите между кръвните групи A1 и A2?
-
Какво представлява курсът за бъдещи родители и ефективен ли е той?
Охх вече едва издържам да узная пола на бебето!!!Всички покрай мен залагат на мъж няма един за мома да заложи!!! 
Асе, мерси. Аз съм със СИНЬО щъркелче...хехе, чакай пак да си кажа
нещо по старите теми дето сте изписали толкова много. ААА сетих се, напълняла съм 4.5 килограма, ама имам голям корем вече. Ще го снимам за албума. А иначе имах снимка, качена, ама не знам защо сега не я виждам, нама значение. А вие всички сте толкова готини, че не мога да ви се нарадвам. Не знам дали сте писали за среща, ама сега ще разгледам, ако има и аз ще дойда. На Дидка исках да кажа, че пообиколих изложението за яхти, но не те видях. А и да кажа, че аз доста попътувах из страната и даже до Гърция отскочих, а утре пак заминавам за Варна. Толкова ми е хубаво да пътувам, че изобщо не ми се седи в тая София. Всичко е разцъфнало и страхотно се радвам на всяка прекрасна гледка по пътя. А и като гледам не се отразява зле и на бебето. Рита ме силно в знак на съгласие, като и кажа, че пак тръгваме на път.

поне да беше нещо полезно за бебо,ама на- ще расте на мама д-то само
и аз си имам вече снимка в албумчето
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ