Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 213
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
 Tired Преди 3 часа се обадиха от яслите, че сме с температура. Звънях и в учлището по друг повод- и баткото е с разстройство...
Лекарката каза, че има такъв вирус... Изписа сироп и Ентерол- прахчета.

# 151
Благодаря за поздравите ,  bouquet,ама както elia_gg- е казала ние празнуваме на Константин и Елена.

# 152
Честит Имен Ден на патерици на всички красиви мами и дечица, които носят имена на цветенца! Да им се светят имената и с гордост да си ги носят!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Съжалявам, че вчера не се включих с поздравлението, но при нас се случиха неприятни неща и не сме празнували. Със Стефчо бяхме намислили да изненадаме Найа за именния ден, но ще го направим друг път. Сега само споделям, че сме имали доброто желание да не си мисли, че сме я забравили.

Някой от вас ще води ли детенцето си на кастинг в Киноцентъра утре или вдругиден? Аз се чудя и си търся компания.

Елиона, мерси за sms-a, миличка. Много ме зарадва.

# 153
  • софия
Рали,мерси,че не сте ни забравили  Hug!Както и се извинявам,че аз пък не съм се сетила,за Стефчо  Blush...,а Ели,ще я обезглавя,защото вчера бяхме следобяд заедно,а не ме е подсетила и аз да се чуя с теб  Crossing Arms....
Какъв кастинг има  newsm78?

# 154
  • София
Ралка, верно че и ти имаше имен ден вчера!   bouquet Жива и здрава да си! И дето се вика - да те забрави злото, както и ние те забравихме! Hug Дано и неприятните неща отминат! И Обърквация също да ни прощава, че я пропуснахме Blush
Елиа, дано бързо се оправят мъжлетата ти!
На Миташки - честит детски център  Wink  Peace

# 155
  • софия
Къде сте всички  newsm78?

# 156
  • София
и аз това се питах  Rolling Eyes
аз лично днес съм много скапана
обрали са нашите, по най-нелепия начин - баба ми ги е пуснала вкъщи  Shocked , баламосали я, че уж били от НОИ, нещо за пенсията й дали да подписва ... липсват бижута с голяма сантиментална, и не само, стойност. пари не са намерили. дано само това, дето е подписала не е нещо по-сероизно, че не ми се мисли.
много ми е противно, че са ровили в нашите неща  Confused
извинявайте, ама  Tired
мъчно ми е и за нея, защото цял ден реве и се обвинява
как може да има такива "хора"???

# 157
  • софия
Елфче,адски неприятно  Confused!
А,бабинка,милата си представям как се чувства  Sad...
Направо не знам какво да кажа....какви изроди има ейййййй  #Cussing out

# 158
 Елфче,много гадно...........Успокойте бабата,как да допусне жената,че ще я оберат.Милата.Добре ,че на нея не са и направили нещо.Родителите на мъжът ми наскоро 2 път ги обират и се майтапим ,че ще трябва вместо СОТ да си сложат табелка на вратата:"Промоцията мина.Хубавото свърши,вече идвахте 2 пъти" hahaha
Честити именни дни на патерица на всички цветенца и производните им.  bouquet
Честити придобивки на Дани и Ади.Леко и безаварийно да си ги ползвате.

Уф,аз не пиша ,защото съм тотално изтощена от ежедневието ни с Марти.С тия 2 разходки сутрин и следобед и търчането след нея в парка + домакинските неща,направо към  #Crazy  Tired.
Иначе от вчера казва "ДА",като я питам нещо и много се забавлявам да и задавам въпроси.От сорта: Вкусен ли е банана?Отговор-НЕ. А вкусен ли е шоколада -ДА  Joy

Ще има ли "Сано" среща ?

# 159
  • софия

Ще има ли "Сано" среща ?

Айде!
Ние сме всеки ден с Ади и Саши на едно кафе близо до Барбарони-те.Така,че ако искаш утре може да за формим една срещичка  Hug!
Ако не вали разбира се  Peace!
Утре "среща"във темата и ще се до разберем  Hug!

# 160
  • гр.София
 Елвинг, много съжалявам за гнусната случка.

# 161
Рали,мерси,че не сте ни забравили  Hug!Както и се извинявам,че аз пък не съм се сетила,за Стефчо  Blush...,
Какъв кастинг има  newsm78?

Стефчо е именник на 27.12., може и венец да значи ама си е Стефан  Wink.
А за кастинга "мярнах" някъде из форума тема, че търсят деца за френска реклама на Нутрилон и се изглезих и писах и-мейл. Днес ми се обадиха да ни поканят на кастинг  утре или вдругиден в Киноцентъра. Моя приятелка също искаше да запише детето си, но странно  newsm78 не мога да намеря темата, а пък тел. им е включен на факс. Кой знае каква глупост е, ама пусто любопитство... Още се чудя дали вдругиден да не взема брат ми за шофьор и охрана и да отидем до Бояна, хем да задоволя любопитството си, хем да се разходим.
Аз утре ако успея да ползвам компа сутринта ще се информирам за срещата и може след 12 като вземем храната да дойдем.
Елфче, много са нагли напоследък крадците. Преди 2-3 месеца обраха свекър ми и свекърва ми и заради това сега сме със СОТ и опищяваме редовно входа. Цункай баба си и да не се тревожи, и да не беше ги пуснала щяха да измислят друг начин. Тя да е жива и здрава! Дано ги хванат и им наритат задниците  #Cussing out!
elia_gg, дано вируса мине бързо и леко покрай вас!
Пухче, внимавай какво си пожелаваш  Wink, че само адреса ни трябва и сме ви връхлетяли  Mr. Green. Нищо не каза за тоалета за сватбата.

# 162
  • у дома
Elwing  Hug

Ния пък вече изпробва детския център на Миташки   smile3533 аааа и НЯМА снимки  Mr. Green и тоалета за сватбите е върхЪт  Flutter

вчера пък диването така ме ядоса, че измих всички прозорци у нас  Crazy Crazy  Joy

то май Ади и Дани са преди обед в кафето, обикновено  newsm78 аз затуй все не мога да успея да ги изненадам, че в повечето случаи гледаме чак след като взема кухнята да се отдалечаваме от квартала  ooooh! mmilena а вие в кой парк търчите, все забравям   Thinking  Mr. Green Hug

# 163
  • софия
Ние сме на кафето до 1 и нещо.
Аз днес към 11.30,ще съм там.
Ще взема и на Миленка и на Рали спрейчетата и картите  Peace!
А,кафето е в тази пряка,която се завива за Барбарони на светофара на 29 поликлиника т.е на ляво и веднага има у-ще.
Влизаш през ц.врата и цепиш само направо и кафето е зад у-щето.
Който и по-голям у-к да питате,ще ви светне  Wink!
Ако,някой се чуди,а няма моя или на Ади тел.,да звънне на Блу тя моя го има.
А,на Блу всички го имате  Laughing

# 164
  • София
Елфче много съжалявам за това, което се е случило  Hug.....важното е баба ти да не се притесни много и да стане по-лошо....
между другото наистина опитайте се да разберете какво е подписала ( аз малко съм професионално изкривена  Simple Smile та затова...) ама доста измами има с имоти на възрастни хора....и са доста изобретателни...

Дани и Ралка аз си бях сериозна - ние обичаме гости  Hug.....не сме много далече и от двете ви.....та който реши - ще му дам адреса. Можем да направим някоя сбирчица - само трябва да е в почивен ден, че нали по цял ден съм на работа...............

Мда, Ния се забавляваше повече от Миташки май, ама нали момиченцата са с по-няколко месеца на пред  Sad  

Снимки ще пратя, ама мъжът ми е стиснал фотото и само ме баламосва #2gunfire  ( надявам се до другата седмица да стане )
и тоалета ще снимам и ще покажа  Laughing

приятен ден и разходки, че пак ще е слънчево
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт