Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 063
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
 Разбира се,честито и на Калина-Кайли, и на цвети аб  bouquet!

Маргало ,:hug:

Елиа е Елка, а другите елита-Елени Simple Smile (така съм запомнила)

# 136
  • София
Разбира се,честито и на Калина-Кайли, и на цвети аб  bouquet!

Маргало ,:hug:

Елиа е Елка, а другите елита-Елени Simple Smile (така съм запомнила)
Знам, Ели-ym също е Елка  Wink , затова се питах за тях. То зависи кога решат да празнуват. Моя колежка Елица примерно не празнува днес, а на 21.05.  Grinning

Маргало   bouquet

# 137
  • гр.София
 Значи, и на eli_ym-  bouquet !!!

# 138
Хайде и аз на финала на спамърския цветен ден да прибава поздрави за  мама Cvetence Hug на Боян Grinning

# 139
  • София
Хайде и аз на финала на спамърския цветен ден да прибава поздрави за  мама Cvetence Hug на Боян Grinning
ooooh! Blush  bouquet Heart Eyes поздрави и от мен!

# 140
  • гр.София

ooooh! Blush  bouquet Heart Eyes поздрави и от мен!
   bouquet  bouquet
 ( Къде без мен?! Обещавам през седмицата само да ви чета)

Трябва да ви кажа,че хубавото време направо ме е побъркало.(Веднага забравих за ПМС-то. А по-нагоре прочетох погрешно,че Анди го честити на Ади,пък то й честити МПС-то hahaha)

# 141
 JoyЯвно днес не ни е ден за форума.Надявам се утре да сме по-адекватни hahaha
 Heart Eyes Баща ми ще дойде  сутринта - нали ми е майстор по всичко Joy от корпуса  за бързо реагиране Crazy.Та- ще търча с нега насам- натам по задачки.Но-няма да ви изпусна от поглед Wink.Поне ще ви прочета по някое време да видя какви ги вършите Wink

# 142
  • София
( Обещавам през седмицата само да ви чета)
Надявам се да не си спазиш обещанието  Laughing Heart Eyes
 Joy за ПМС-то и МПС-то.
Аз пък все повече затъвам в Сатурновата дупка.  Confused
Велмар, какво парви Тошко?  Mr. Green

# 143
Да се позапиша в новата тема и докато не е минал деня да поздравя всички цветя и цветенца с хубавия празник

# 144
  • В ЛЮтеницата
Честит празник на всички цветя!
(изпуснахте Обърквацията в изброяването  Wink )
Май наистина Лорите имат имен ден, защото произлизало от (Ф)лора или от Лаура (Лавра) в зависимост от езика, ама на български Лора си е просто Лора и не мисля да го празнувам  Crazy

Честити кола и аквариум на Адрианска! А аз да не остана по назад - имам си маслено зелено Рено Туинго! (Обърквация, караш ли твоето?)

Spinki, много ме разсмя посред нощ! Страхотна си!

За vst и Ember просто нямам думи - много сте добри и със сигурност гладни няма да останете  Laughing!

Радвам се, че вече се пооправиха дечицата, остана и Дани да каже, че Найата е здрава! Лора откакто я разболях на морето миналата година не ми се е сополивила даже, но миналата седмица изведнъж вдигна температура, вечерта и дадох панадол, през нощта пак вдигна малко, а на сутринта вече и нямаше нищо. Много се чудя какво стана. Все си мисля, че може да е от зъбите, ама нещо не ми се връзва  newsm78.

Кога ли ще стана по-редовна с писането - толкова много интересни неща за коментиране имаше, а мен все ме домързява да попиша  Embarassed.  Но това не ми пречи да подканя другите да напишат как са - Обърквация - споменах те два пъти - значи трябва да се разпишеш!!! И Дриймската искам да покаже Токи колко е пораснал!

П.С. Elen@, много мило изглеждате на снимката! А Марти продължава да ми е фаворит за кавалер на Лора!

# 145
Здравейте дружина!
Много благодаря за милите поздрави,днес наистина сме две именнички вкъщи и до преди малко приемах поздрави на Скайпа,затова се извинявам че си поднасям почерпката със закъснение ,но днес имах не много но все хубави гости,беше един наистина светъл и хубав ден къщата ми е пълна със цветя и се чувствам много добре.
Обзаведох се и с нови дънки ,незнайно как ми станаха,и нови чепици,които малко ми боядисват чорапите ,но пък са супер удобни,според продавачката ест.кожа ,ама не съм убедена  Thinking Подариха ми и ново парфюмче ,въобще....радост вкъщи.Елица се сдоби с нов сервиз за чай или кафе  и сега няма да остане жаден нито един мечо вкъщи  Grinning
ето моята почерпка:

А това е моето букетче с пожелание за много радостни мигове ,смях и щастие за всички цветенца,дръвчета и тревички,да сте живи и здрави всички!

Обзела ме е една еуфория днес....трябва да приема най сетне е деня отмина  newsm78

# 146
Искрено се разкайвам за закъснението- и от мен Честит имен ден на всички празнували вчера!
Моята майка имаше РД вчера, та и ние празнувахме.
По неизвестни причини "умря" четвърта мишка за домашния компютър. Дълбоко подозирам, че проблемът не е в мишките, а в някой драйвър, ама...  newsm78 За последните три мишки подозирах Виктор /мори ги бързо, с едно остечено прасване по масичката #Cussing out/ Четвъртата издъхна без нищо- сутринта зключих компа, вечерта така и не тръгна мишката  ooooh! Аз твърде не умея да работя без мишка, да не говорим как истерясвам докато подкарам и една програма  #Cussing out
Много благодаря за честитките, приемам в аванс- Елините и Елките празнуват на 21.05.
Като чета за МПС и ПМС....
МПС е един прастар Форд, а ПМС- то  е страшно  ooooh! Да не говорим, че цъкълът ми  се влачи поне седмица...
Виктор напоследък се държи доста добре на "чуждо" място. В събота- на семейната разпивка също. Очовечи се  Mr. Green
Качих снимки в априлския албум.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 11:35 от elia_gg

# 147
  • София
Привет и от мен. Hug
Много сте изписали последните дни, сега пиша и после пак  ще чета, че днес ми е много напушено и заето като работа.... ooooh!

Честити придобивки на Ади и на Дани.

Дани дано бързо се оправи Найа

Браво и на майките - майсторки за нещата за базара.

Ралка и аз пия ясмин от повече от година вече не помня даже - присъединявам се към мнението на Нана.

Сега и аз бързо да се похваля, че нали .....не трай - Миташки вече си има  умален детски център. Цял уикенд сме го правили - резулатата е - пясъчник ( вкопан в земята) , катерушка с парзалка, люлка и разни други дреболии. Така че, моля  Hug който минава на близо да се отбива при нас. ( такса няма  Mr. Green...засега  Joy ).

по-късно ще сложа и снимки, ама нали все забравям фотото, и не съм го правила от месеци сигурно  Embarassed

айде доскоро 

# 148
  • софия
Pouh,ЧЕСТИТО,МАЦКА!На Миташки ,де  Hug!
Да пуснеш фото и точния адр.  Mr. Green

# 149
здравейте и от нас  Simple Smile
благодаря за многоооооооо- то честитки и разчитам да се появи някоя по сръчна мама да продължи с почерпките вместо нас ние можем само на живо  Wink
лека и слънчева седмица
на работещите мами успешна и дано мине като миг за да можем и ние да останем повечко време с "зверчетата" си

Общи условия

Активация на акаунт