Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 056
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Честит имен ден на всички празнуващи цветенца Hug
Аз сега пристигнах на работа.Отивам да си взема кафе , а после ще наваксам  с четенето и ще се включа адекватно Peace

# 121
Честит Имен Ден
на всички цветя! 
Hug

# 122
Честит Имен Ден, малки и големи цветя!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете живи, бъдете щастливи и с много здраве носете имената си!
Весел празник и ведро настроение! Hug

# 123
Хайде, Блу, кафето тогава е от мен  Mr. Green

И ние днес имаме измислен от нас си имен ден   Joy, за който всички ни се чудят  Mr. Green
Между другото на моята кума детнцето й е Ния и празнуват на Стефановден  newsm78

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ЦВЕТЕНЦА!

# 124
  • София
Честит имен ден на всички цветя!  Heart Eyes Много щастие и здраве на всички!  Hug

Вст, точно щях да питам дали празнувате и вие, не е измислено от вас - имам колежка Лора, която черпи обикновено - името й идвало от лаврово дърво  Wink Grinning

# 125
  • гр.Добрич
Честит имен ден на всички именички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Елфче, добре сме. Като изключим че Ивчо въобще няма апетит, а трябва да яде по 6 пъти на ден. Много е трудно храненето иначе сме чат-пат.

Бахи, радвам се че при вас всичко е ОК. Наскоро казаха по новините за това момиченце, че заминават за Мюнстер и се сетих за вас.

Лек ден на всички и без болести. Laughing

# 126
  • у дома
Между другото на моята кума детнцето й е Ния и празнуват на Стефановден  newsm78

да, защото идва от стефания или евгения, кой както си го хареса.  Mr. Green ние си избрахме цветница да празнува Ния, защото е по-хубав празник  Laughing а и както писах стефан от гръцки ще рече венец, това е оправданието  Mr. Green

spinki  Hug

# 127
  • гр.София

Честит празник на всички цветенца,тревички и бодилчета! Много красив празник е днес!

Да взема да си махна д-то от името и да попразнувам и аз.

Спинки,голям смях падна над уточнението ти за петте дена секс Mr. Green

Нана,прочетох те,че си била дежурна на партито. Нищо,следващия път...

Бахчо,нещо си объркала-не излизат снимките на " героя".

elia, програмата ти-"мъж в командировка" много ми допада Grinning

Снощи София се държа много прилично на РД-то. Беше най-малката,та стоях предимно около нея. Никого не ухапа и не оскуба.
 Гостите отвън ядоха луканки и пиха уиски, а аз-вътре с децата,на детско меню Simple Smile. Излапах две огромни парчета гаврошовска торта. Абе,разкошни са им тортите!!

# 128
Браво бе Бланки,много си наблюдателна. Героят е накрая на априлското албумче. Как ти е името на теб,че може и беz д_то?
Анди радвам се,че е оzдравял Гого.Останах с впечатлението,че още пие някакви лекарства.

Днес успях да иzмия zъбките на Алекс. Дадох му да иzмие моите, като преz цялото време раzправях колко ми е хубаво и се смеех (то си беше и смешно де). После той ми раzреши да иzмия неговите.Надявам се,да продължава да го прави.

Днес двете ми най_добри приятелки имат имен ден.Нана честито на майка ти.
Ния и Лори newsm51   Освен тях имаме ли други цветенца?

# 129
  • София
Ей, много са ни хубави децата! Има нови попълнения в албума - страхотни са, да са ни живи и здрави!  Hug Heart Eyes А Алекс с костюма е  Peace
Сещам се за едно голямо цветенце - Маргото  Grinning Дали и Еличка има днес празник?
А на Блан името е като едно красиво водно цвете, но с "д" по средата  Wink  bouquet

# 130

Честит имен ден на всички празнуващи,малки и големи!

# 131
  • гр.София

А на Блан името е като едно красиво водно цвете, но с "д" по средата  Wink  bouquet
М-да-а,така е. А замалко да се казвам Лада.

Да,Елвинг, и Марго, и Елица , че и elia_gg (  bouquet за всички тях) са именнички.

София обича да си бърка с четката за зъби в устата,много рядко й слагам и паста. Но най-често,вечер й забърсвам с пръст зъбите докато я мия. Говорим за 8 зъба и 2 кътника наполовина.

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ -мама Марго и Еличка, Бубчето,Цвети и останалите под прикритие!  bouquet

Черпя по коктейлче, че и аз съм именичка. Wink

Не ми остана време да се разпиша от гости вчера. Настана една малка лудница в къщи като пристигнаха. Тони веднага тръгна на обиколка из къщи,свали всички играчки на земята, но не пропусна да се гушне в мен при всяка възможност. Научил е доста неща, но показва когато реши той. Сега на дневен ред е да слиза от стълби или прагове със скок и да вика "опа". Днес тича,катери се и скача на центъра и баща му орез цялото време протягаше ръце да го хване, а той не дава. Иска да е самостоятелно вече детето, а ние се притесняваме.

# 133
  • София
Кайли, вярно, че и ти имаш имен ден! Голяма съм патка!  ooooh! Blush И Цветита много имаме!За Елиа и Ели-ym и аз се чудех - днес ли са или на Св.Константин и Елена.  Rolling Eyes Живи и здрави да сте всички!  Hug Heart Eyes
Лада звучи интересно. Познавам една Леда  Simple Smile

# 134
Момичета,благодаря ви от сърце!!!!

Честито на всички празнуващи!!!!

Общи условия

Активация на акаунт