Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 049
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
ВАЛКА,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА СЕСТРИЧКАТА И МНООООООГО ЩАСТЛИАВА!ТО НЕ,ЧЕ СЪС СЕСТРА,КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА Е ИНАЧЕ  Heart Eyes Hug  bouquet!
Капвам капките от днес и чакам подобрение  Praynig!
Утре е прекрасен празник и пожелавам на всички един изпълнен с усмивки ден  Hug!

# 106
  • София
nana77, ама вие да не би да си купувате билети за БДЖ?! Shocked

Анди допреди няколко години машинистите са били със служебни карти, които са важали за първа класа. Сега са с такива за втора класа и ако искат да пътуват в първа класа трябва да си купят добавка за първа класа и съответно запазено място. Моята легитимация също е за втора класа. Т.е билетът ти е безплатен, но заплащаш запазеното място и добавката за първа класа. Та за двамата до Пловдив ни излиза общо 5.50 лв.  Wink и то защото аз категорично отказвам да пътувам във втора класа с детето. И количка ще носим, та ще сме подвижна лудница. Е, в крайна сметка можем да се качим в локомотива  Joy

# 107
Дани, какви са капките? Дано да има подобрение  Praynig  Hug.
Валка, ще празнувате ли? Весело изкарване  Peace.
Нана, със сигурност бих се похвалила, ако бях отишла на РД  Mr. Green. Прочетох в страницата ви  Wink.
Мимс, дано да са ти добри резултатите  Peace.
blanc и моя ПМС е ужасен, особено този месец. Толкова се бях развихрила, че майка ми като ме видя и на другия ден ми се обади да дойдела да гледа децата, а аз да съм отишла някъде да си почина  hahaha. Доста се беше притеснила за мен  Rolling Eyes.
Утре наистина е един много хубав празник. Пожелавам ви и аз от сега, един усмихнат и хубав ден  Heart Eyes.

# 108
  • софия
Aди,грам нищо не разчитам от рецептата.А,сумати неща са написани , от антибиограмата същата работа,а татито "не можел да ми каже",какво точно са му казали...
Абе,ще ги капя пък дано се повлияе малката дзверка  Praynig

# 109
  • София
Аз пък напоследък съм в постоянен ПМС  Tired Притеснявам се даже за себе си  Mr. Green
Дани, дано й помогнат, каквито и да са Peace Щом се приготвяли - да не е Коларгол?
Мимс, дано и при теб всичко е ОК с щитовидната!  Peace
Някой посети ли базара? Къде точно на Св. Неделя е? Аз го оставих за утре.

# 110
  • софия
Мацка,не е Коларгол.
Аз пък не знаех,че те са антибиотични капки  Rolling Eyes...
Ние тях ги капахме още преди половин месец,но освен,че и боядисвах целия нос друга файда при нас нямаше  Naughty...
Аз пък днес се спусках почити до съдебната палата,а забравих,за базара  newsm61

# 111
  • гр.Добрич
Ако забравиш да пиеш едно хапче правиш секс 5 дена с презерватив.
Сексът задължителен ли е 5 дена или може и да си почиваш? Mr. Green

# 112
  • София
Мацка,не е Коларгол.
Аз пък не знаех,че те са антибиотични капки  Rolling Eyes...
Ние тях ги капахме още преди половин месец,но освен,че и боядисвах целия нос друга файда при нас нямаше  Naughty...
Аз пък днес се спусках почити до съдебната палата,а забравих,за базара  newsm61
А, и при нас не помогнаха  Confused Ма верно, че ти писа, че били антибиотични, значи Коларгола отпада, те са май всъщност р-р на сребърен нитрат. Кайли може да се изкаже по-вещо  Wink
Спинки, вие как сте?
И Бахи не е писала какво става с Алекс. Дано всичко е наред!
Лека нощ от мен!  Heart Eyes

# 113

Честит имен ден на нашите цветя.Честит празник и на тези който си имат цветенца в къщи.Нека всички бъдат много усмихнати,щастливи и да празнуват дълги години този  хубав празник!

# 114
Мацки,не се притеснявайте, Алекс иzглежда добре,весел е,играе и не се иzморява вече толкова. Беше почнал по едно време раzстройство с повръщане,но тогава се раzболях и аz и той се оправи и как се грижеше zа мен, не е истина.Смених педито и в понеделник сме на новия,та ще видим какво ще каже.Оплаква се Алекс от главоболие,а аz в петък с лъжи и хитринки успях да се добера до реzултатите от ЕЕГ (иначе пак щяха да ме раzкарват) и бяха добри,но истинските реzултати чак след 2 седмици.
Ще се присъединим към ВСТ zа футбола,гледат с баща му zаедно и малкия крещи повече от големия " Байерн Мюнхен Яяяяя".
За миенето на zъбки никога сме нямали проблем,с кеф ги миеше поне 5мин миене с яко търкане сам. Откакто се върнахме от болницата преди 2 седмици само като види четката,каzва не,обръща си главата и иzлиzа от банята.Не можеш го накара вече,каква асоциация прави това дете,не zнам.Аz се надявам да е zаради кучешките,че вече 2 месеца му иzлиzат и двата наведнъж.
Заспиваме редовно в 21ч,вече си ни е режим. Ето го и героят

За обривите мога да кажа,че при всяка инфекция е въzможно кръвните покаzатели да се променят и тогава много често има някакъв външен иzраz.Опитът ми досега: малки пъпчици като от иzпотяване по гръб,гърди или корем са понижени левкоцити; червени петънца по или около ушите са понижени тромбоцити, а прежълтяване (ама не бледост,ами жълто) е понижен хемоглобин. Останалите още не съм ги научила.

А сега да ви почвам вас
Мис74 честито момченце на кумицата ти,да е живо и zдраво. ВСТ големи красоти сте сътворили с Ембър,поzдравления.Честит бойлер. Дано Лоринка бърzо да се оправи. Ади браво,че сте иzчистили бактерийте.Честита кола. А zа аквариума нали ти честитихме вече,айде сега zа риби да честитим като теzи. Бубче страшна е мацката в червено.Стискам палци zа иzпита. Дани честита ти тетрадка,по много градинки да я полzваш. На Найа честити обички,наместихте ли дупката? Дано бърzо да оzдравее малката мадамка. Велмар голямо обzавеждане правите,не се ядосвай zа глупости и си паzи гласа,ще ти трябва,че бебшкият пубертет не е далеч  Laughing   Анди миличка  Hug,не искам да си представям какво ти е. Много време е болен Гого,аz мислех,че се е оправил вече. Не се притеснявай толкова zа гърча,по принцип става в началото на инфекцията,а вие сте го минали това. А диаzепан лекарите и в БГ и тук са ми каzвали да давам само по време на гърч по_дълъг от 5мин.zа успокояване,по принцип е опасно лекарсво. Моля се и стискам палци Гого много скоро да се оправи Praynig. Елиа радвам се,че не се поддаваш на истерията,а раzпускаш. Ще се справиш,ти си мацка.
Валка ЧРД на сестричката ти.
На всички именници да ви е живо и zдраво името и як купон да стане.

Ще ме намраzите zаради романите,но не мога да се сдържа да не ви информирам.Спомняте ли си Габи и тя е августинче,по Коледа се намериха дарители? Пристигнаха в Мюнстер най_накрая. Като отидох първия път да я видя,не zнам как се сдържах да не се раzплача.Такова красиво и лъчеzарно дете,постоянно е усмихната. Вече 8 месеца е по болници и й се е отраzило.Иска ми се да направя нещо zа нея,да я zанимавам по някакъв начин,да й помогна да се научи на много неща и най_вече да успеят лекарите да я иzлекуват. Иначе като цяло zасега е добре,много се смее,направо да я иzядеш.Ще zаведа Алекс другата седмица да се zапоzнаят.
 Whistling свършвам вече
Лека нощ

# 115
  • у дома
Честит имен ден на всички цветя от нашата темичка  newsm51 smile3525

и тъй като и Ния е цветенце (така си избрахме с татито)  Mr. Green срещали сме, че нейното име произлизало от евгения или стефания, ние си избрахме второто, стефан-венец и така Wink

та мисълта ми беше, че ви черпя с нейната тортичка:

кафето от вас  Mr. Green Hug

# 116
  • софия
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!

# 117
  • София
Честит имен ден, на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 118
Честит празник на всички цветенца, клонки и тревички! Да сте живи и здрави и многооого усмихнати!

Аааа, Нана, вече ми се изясни. Peace
adrianska, ама съм отнесена...честито МПС и от мен. Само не разбрах коя кола остава за теб? Wink
Бахи, радвам се, че Алекс е добре. Hug А Гого се оправи още на 3 ден от АБ, ама на мен сега такива сополи ми текат...със сигурност е било вирусно.

Ние днес сме на имен ден на една 4-год кака и подаръкът е кръгло аквариумче с 3 златни рибки - едвам го опазих от Гого от вчера, то не беше прегръщане на аквариума, целуване на рибите през стъклото и хвърляне на камъчета вътре. Ще видиме само майка й какво ще каже... hahaha hahaha

# 119
  • София
Ако забравиш да пиеш едно хапче правиш секс 5 дена с презерватив.
Сексът задължителен ли е 5 дена или може и да си почиваш? Mr. Green

По желание на клиента е Mr. Green

Честит имен ден на всички цветя! Много любов и здраве!

Днес моята майка има имен ден и понеже носи красиво име Невена ви подарявам една красива поляна с тези цветя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт