Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 041
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Дани, аз на твое място бих слагала капките, не се сещам за сериозен риск от тях. Иначе доста дни ще се съберат без лечение и детенцето ще се мъчи. Другата седмица така или иначе пак ще повторите изследването, за да разберете дали се е изчистило нослето. И дано помогнат бързо!

Ралка пия Ясмин от декември 2006 г. Никакви странични ефекти, никакви проблеми. Цикъл като часовник, без болки и други екстри.  Wink Много съм доволна, според моята лекарка това са най-добрите противозачатъчни на пазара в момента.  Peace

Нана, а колко процента сигурност дават? Ти разчиташ ли на тях  Embarassed? И колко струват? Преди време взимах Марвелон и ефекта беше 3 месеца постоянен мензис  Shocked, та сега малко се притеснявам да започна пак и затова разпитвам. А да си забелязала положителен ефект върху косата или кожата?

Пух-че, измисли ли какво ще обличаш на сватбата, че и мен ме чака същото на 1-ви май?

Има ли някой, който все още не е научил детето си да си мие зъбките?

# 91
Добро утро!
У нас цари тотална анархия ooooh! Мъжът ми замина да работи в чужбина, и Виктор явно само това чакаше- такива истерични рерове ми спретва, такова тропане и инатене, че направо свят ми се завива. Баткото трае, траае, пък накрая и той се разкрещява с пълно гърло "Викторе, млъкни!!!!!!"  fight
Къщата е на вили и мотовили, а аз на ръба на истерията. Crazy
Чисто по женски реагирах на ситтуацията- първият ден се разтоваярих с як шопинг, вчера бях на позакъсняло празниване на провесионалния ни празник. Буквално не слязох от дансинга /не питайте как ми треперят краката от мускулна треска  тази сутрин Mr. Green/
Днес терапията продължава с фамилна рзпивка в Русе. Сигурно ще се освестя съвсем Mr. Green
Мнгого се радвам на новините за нови сини щъркелчета, подгответе се за хаос като у нас Simple Smile
Шегата настрани- Виктор принципно си е нервно и тропащо човече, но тези паследни дне направо ме метна в джаза newsm61
Май подкарахме първият пубертет newsm78 И кучушки зъби никнат, и татко му му липсва...
Спи адски неспокойно, мята се...
Ралка, ние НЕ мием зъби. Виктор изключително добре ни имитира от ввратата на банята, но като дойде негов ред  знастава ад под небето Crazy

# 92
Добро утро  Hug
Ади, мерси за съвета  Hug ще пробваме довечера, но не ми се вярва много да стане,че Лори спи много леко. За сега я залъгваме с детски и любими песнички, но пак не издържа цялата доза лекарство.
За обсъжданата тема - в рода на мъжа ми са преобладават мешаните дечица  Laughing - да се готвя значи за момче ли  Mr. Green А татито иска още едно момиче  Thinking
Кайли, брат ми е бивш футболист - когато бях бременна с Лори участваха в един турнир с мъжа ми, и там моето братче посвети головете си на коремчето  Laughing Бях много горда и щастлива, още повече, че беше единствения който вкара голове за техния отбор  Joy
Ралка, вчера бях страшно зле  Sad Едвам изкарах цял ден сама с Лори, а и татито беше до късно на работа та ми се разказа играта. Снощи си легнах с нея и днес май се чувствам малко по-добре, но няма особена промяна. А за базара най-вероятно ще се опитам да мина през Св. Неделя по обед - ще ходим при родителите ми, че нали тук ще пръскат, та ни е на път. Можеше да се видим в квартала, ама каквито сме бацили с Лори определено е по-добре да не го правим  Laughing Hug
Бебон  Hug браво на Преско  Peace
Елфче, базара е днес и утре в Сити центъра на Хемус и на площад Св.Неделя  Peace
Елия, приятна разпивка  Laughing

Дани, как сте Найта, даде ли й капките. Незнам, какво да ти кажа, а и ти вече сигурно си взела решени. Незнам дали е правилно, но аз имам огромно доверие на лекарката ни  Peace Определено е по-добре да повторите резултатите и в друга лаборатория, че правят такива грешки  ooooh! нали и нас ни бяха изпошашкали преди време.

След толкова писания ще взема да сложа и кафенцето, че да не съм ви преспала отново  Laughing

# 93
  • София
Привет, милинки мои! Как звучи, а  Mr. Green Joy
Нещо съм яхнала метлата и аз, сигурно ме почва сатурновата дупка  ooooh!
Вст, мерси за инфото за базара, щях да го пропусна. Peace
Валка, чрд на систъра ти!   bouquet
Елиа, страшничко звучи с две мъжлета  Rolling Eyes Но ти си печена мама  Grinning Peace

# 94
Елфче, златна си мило...направо бива памет, ама това твоето е гениално направо   bouquet Heart Eyes Hug

Ето почерпете се за здравето на моята любима каки,
която днес навършва 35 и аз обожавам!
  bouquet

# 95
Валка, да ти е жива и здрава сестричката   bouquet Hug
Елфче, много хубаво звучи  Hug
Ралка, ние мием зъбките сутрин и вечер, ама ни е голям проблем. Долните ги мием без проблем, но щом минем на горните и стиска зъби и не дава, мрънка, сърди се  ooooh! Иначе като й дадем четката започва да я смуче и не я използва по предназначение  Rolling Eyes

# 96
Здравейте!
Аз днес от 8,30ч бях на зъболекар и си имам две чисто нови пломби  Grinning. Като се прибрах се надявах мойте да са станали, закусили..., какво ти, добре че си дойдох да ги вдигна  Rolling Eyes.
Валка, честит рожден ден на сестричката ти. Все така да се обичате и подкрепяте   bouquet!
Ралка, ние миеме зъби без проблем. Даже, дори и да сме му ги измили, като види, че някой от нас си ги мие, иска пак  Laughing.
Нана, беше ли на РД на dir.bg?
Днес май трябваше да е слънчево и топло. А, изобщо не е така, като гледам.

# 97
  • София
Нана, а колко процента сигурност дават? Ти разчиташ ли на тях  Embarassed? И колко струват? Преди време взимах Марвелон и ефекта беше 3 месеца постоянен мензис  Shocked, та сега малко се притеснявам да започна пак и затова разпитвам. А да си забелязала положителен ефект върху косата или кожата?

Ралка процентът е същият като при всички противозачатъчни - 98-99 процента. Естествено винаги има 1 процент шанс, но според лекарката ми това се случва много рядко. Да, разчитам само на тях. Издънки не е имало и се надявам да няма. Освен всичко друго, преди да забременея с Калоян също ги пиех. Спрях ги на 1 септември и въпреки че правехме секс всеки ден Wink естествено не бях бременна. Това е защото дори когато ги спреш има остатъчно действие. Така че лично аз предпочитам този начин на предпазвне. Цената им е 15.90 лв. Никога не съм имала нито кървене между два цикъла, нито продължително кървене. Цикълът ми е 4 дена и както писах и по-рано като часовник. Което е много хубаво от гледна точка на планиране на пътувания и други неща.
Сега, за косата и кожата - това, което е при мен, че косата ми беше много мазна, а сега омазяването понамаля. За кожата - по същия начин беше много мазна сега не е толкова. Но пък и другото е, че от миналата година редовно ходя на козметик, не знам на кое се дължи от двете. Като цяло мога да кажа, че килограми не съм качила, нямам окосмяване тип Кинг Конг и прочие други екстри. С две ръце съм "за" Ясмина, а и съм пушачка, но не виждам никакви проблеми от съчетаването на двете.
Ох...изнесох цял реферат...

Валка злато, да ти е жива и здрава сестричката.  Hug  bouquet

Ади не бях в Кемпински, защото бях дежурна Mr. Green Ама какво да се прави, аз правя графика, сама си се накиснах. Следващия път...А ти защо питаш? Да не би да си била там? Ако да...жалко можеше да се видим  bouquet

# 98
  • София
Валка, това не го помня вече  Embarassed - видях я в списъка на празнуващите днес във форума  Blush Да ти е жива и здрава и все така да се обичате! Hug
За зъбите - не ги мием хич  Rolling Eyes
Времето наистина е кофти.  Tired

# 99
  • гр.София
 Валка,да е жива и здрава сестра ти! Вашата любов е направо за пример. Все така да е  bouquet

Гледах-гледах в нета-не видях и аз Нана на купона на Дир-бг.

Следобед със София сме на рожден ден в клубче в Красно село, а аз цял ден съм кисела.Успях да се скарам със всички вкъщи (нормално като за ПМС Wink) и току виж Любо отказал да ни кара. Сега започвам акция по временно примирие.

Дани, съчувствам ти за тревогите по Найа. Що не пращат тези лекари веднага за посявка,ами минаваме през цялата фармацевтика-докато не налучкаме точните капки?!

За  базара-въобще не очаквах че ще е преди Великден, голяма съм блейка.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 13:54 от blanc

# 100
  • у дома
val, ЧъРъДъ на сестричката ти. newsm51
продължавайте да се обичате и подкрепяте както досега!! 
  Hug  Hug  Hug 

# 101
  • Някъде там...
Валка ,
честит празник на сестра ти! Да е жива и здрава и винаги да се обичате много и подкрепяте!

Ех Дани ,какви са сега тези бактерии, и аз съм на мнение да почваш капките, пък в понеделник ще повторите изследването! Успех, дано нищо й няма на малката шушка  Hug

И всички други болнички да се оправят!

А аз вчера бях на гинеколог и на ендокринолог. И нищо не свърших значи , даже не попитах гинеколога какви хапчета ще ми препоръча, много съм отвеяна. Та искам да питам за тези и аз Ясмин- без лекарско предписание ли са и за колко време стигат горе долу? И ако забравя да изпия едно хапче кво прайм  newsm78. Мен единствено ме притеснява проблема с качването на килограми, да не взема да кача нещо отгоре, че нестига че имам да свалям  ooooh!
Иначе при ендокринолога бях на профилактичен , че преди време имах проблем с щитовидната жлеза, но изследванията ще станат в понеделник, че много закъснях аз. Та дано всичко е в норма, че малко доктора пак ме стресна Praynig
И след прегледите като се отдадох на шопинг и обиколих всички магазини и неможах да се вмъкна в нито едни дънки, които си харесах  Sick Sick Sick и накрая взех едни , много  пари ама то беше обикаляне, то беше чудо и мъжа ми с мен полудя от 10.30 сутринта се прибрахме в 21 часа, направо краката ми бяха леш. После не пропуснахме и бира да пием в кръчмичката до нас, че може да ни пишат отсъствие  Mr. Green И днеска мъжо ме остави да спя до 13 часа, но ми звънеше през час  Crazy, че нали бяха излезли само двамата с Вики  Mr. Green

Охх много дълго стана, ама сега си пия кафето пред компа , та така  Mr. Green
Айде приятен ден момичета!
И честит имен ден на тези , които имат повод!

Забравих да ви кажа, че мернах вчера Лорекса с Алиса, но неможах да и се обадя, че  ми беше неудобно  Embarassed Много добре изглеждаше, а и Алиса е пораснала малка госпожица Simple Smile Бяхме седнали на едно заведение, а те бяха в другия край.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 16:05 от MimSss

# 102
  • София
Та искам да питам за тези и аз Ясмин- без лекарско предписание ли са и за колко време стигат горе долу? И ако забравя да изпия едно хапче кво прайм  newsm78. Мен единствено ме притеснява проблема с качването на килограми, да не взема да кача нещо отгоре, че нестига че имам да свалям  ooooh!

Можеш да си ги купиш и сама. 1 опаковка е за 1 месец. Следващият си купуваш нова. 1 опаковка струва 16 лева. Пият се три седмици, една седмица почиваш и пак отначало. Ако забравиш да пиеш едно хапче правиш секс 5 дена с презерватив. От Ясмин не се качват килограми. Аз съм с наднормено тегло от тийнейджърка. По време на бременността качих 22 кг и след като родих свалих 24 кг. Оттогава съм на същите килограми, а не съм спирала Ясмина.

Бланк вече обясних защо липсвах на купона Wink

Кайли, Мис74 тази сутрин купих билетите за влака. Другата събота - 26-ти април живот и здраве пристигамееееееее Grinning Чакам да пишете и пуснете телефони на ЛС...Кайли, пусни ми моля те пак, че при смяната на телефоните съм позатрила няколко телефона.  Embarassed

# 103
Благодаря ви мацки, страхотни сте!  Hug Hug Hug

# 104
Ваааалка, да ти е жива и здрава каката!

nana77, ама вие да не би да си купувате билети за БДЖ?! Shocked
Дани, дано да има подобрение до понеделник! Peace

Уффф, Гого не е спал днес и сега беснеят с брат'чедката, а аз така искам да си легна...

vst_80, а твоята сестричка как е?

Аз пък се надявам татито да си приключи работата до четвъртък и да отпрашваме за Смолян, че вече много ме хващат нервите тук.

Общи условия

Активация на акаунт