Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 069
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • София
yanast, welcome!
Да качиш фото и честито,за новите придобивки!
и от мен!  Hug И браво на Алекс за говоренето!  Peace
Дани, дано и ти да се похвалиш утре  Peace

# 181
  • софия

Дани, дано и ти да се похвалиш утре  Peace
Дано,че от кога ме "лъже" Мошето  Laughing!
Ембър,изпратих ги,мацка,но в тази поща в която бях нямало телеграфен и ги изпратих с обикновен  Confused...Казаха,че днес следобяд ще "тръгнат"и утре трябвало да съм там,ама колко е истина  newsm78...
Най-късно в петък би трябвало според мен да са при теб!
Още веднъж голям благодаря от мен !Ще черпя   bouquet Hug!

# 182
Здравейте  Hug

Дани, много ме зарадва  newsm44 newsm44 newsm44 . Хиляди благодарности   bouquet
Елфче, много съжалявам за това, което ви се е случило  Hug Милата ти баба, дано да се е успокоила вече. Ужасни са тези хора, какво ли не измислят вече. Баба ми я обраха преди време - беше отишла до магазина, който е в блока. Буквално за 15 мин. бяха обърнали апартамента на горе с краката - аз въпреки че знам кое къде е нямаше да се справя за толкова време  ooooh!
yanast, добре дошла и от мен - и аз ще чакам подробни разкази в картинки  Laughing Честити ви придобивки.
Честито возило на Пепър и стискам силно палци и Дани да ни се похвали утре - ама я вземете, че и се щракнете за босите в марките коли  Embarassed

# 183
  • Някъде там...
Мами от Пловдив моля кажете къде се намира Кауфланд в Пловдив или евентуално откъде да купя памперси за Калоян, за да не мъкна от тук цял пакет. Баба живее на бул. Ботев до Централна гара. Мислех си евентуално за Търговията или  newsm78
Най-близко ще ти е Била, тя е до автогара Родопи. Аз от там си взимам често и все попадам на онези с ластиците, но последния път бяха без ластик  Tired

# 184
  • София
Аз пък предпочитам без ластици. Май Джъмбо пакета е с ластик, а по-малките са без, така забелязах аз. Или просто е било съвпадение.  newsm78
Благодаря ви, момичета!  Hug Баба е по-добре, важното е че нищо не са й направили на нея.

# 185
  • софия
шестицата е с ластик

# 186
  • София
За Билата знам, но там май е по-скъп Джъмбо пакета newsm78

Дани Калоян е на шестица мацка Wink Та все са с ластици

# 187
Здравейте  Hug
Ади,Пепър честити ви автомобили  Peace Laughing,Дани стискам палци и чакам утре да черпиш  Mr. Green
Елфче,радвам се,че баба ти е добре и дано повече не се случват такива лоши неща  Peace
Yanast,добре дошла и честити придобивки на всички ви  Peace
Нана,Мимс ти е отговорила наистина най-близко ти е "Билата" или "Сани" в търговси център "Гранд","Кауфланд" ти е доста далече  Grinning
За срещата няма да мога да дойда,тъй като в петък ще пътуваме и за Великден няма да сме в Пловдив,много съжалявам  Sad,но после качете снимки да ви видя  Grinning
Водих Даяна на зъболекар и за мое учудване слушаше  Mr. Green,но има на едното зъбче нещо черничко,зъболекарката каза,че вероятно е от удар като е падала  Rolling Eyes,изписа ни паста за зъби ELGYDIUM,която доставяла необходимия флуор на зъбите с плодов вкус и сега с голям кеф си мием зъбите  Joy
Мойта кума от 3 дни все вдига температура и още не са ги изписали,след малко отивам пак да ги видя.
Хубав ден на всички  Hug

# 188
  • София
Брей, странно, но изоставаме - Ивчо още е с 5ца  Joy При тях има и такива, дето не са с ластик, все още.
Мис, дано това на зъбчето се оправи лесно!  Peace И кумата ти също да се оправя!  Peace

# 189
  • софия
И ние сме с 6 .

# 190
  • София
Дани, много ти е хубав аватара  Heart Eyes Май на теб прилича принцеската?  Laughing

# 191
  • софия
Ами,на Мошето  Crossing Arms!
Мерси,мацка!И аз си я харесвам  Grinning!Ще я задържа  Mr. Green
Както казва един приятел "Найа ти е одрала кожата,АМА от към гърба" Joy hahaha Joy

# 192
  • София
 Joy , не съм го виждала таткото, но Найа ми прилича на теб  Wink Hug

# 193
  • софия
 Hug

# 194
Здрвейте и от мен.
Тези дни не ми остава никакво време за компютъра. Но утре съм на изпит и трябва да се подготвя.
И Тони е болен. Cry Вчера следобед ми направи ларингичен пристъп и повиши температурата. Веднага хукнахме при джипката в най-големите задръствания  ooooh!. Прегледа го и му изписа лекарства, но каза едни дози за които не бях съгласна и веднага го заведох при моята докторка в дома. Направихме му инхалация с Урбазон и се поуспокои малко. Днес е по-бодър,но пак му е "лаещ" гласа. Голяма борба водя с него докато му дам сиропите. Но съм решила юни месец да сменям джипито. Crossing Arms

Нана наистина ти е далеч Кауфланд, а на центъра има "Сани".Ако мина утре през някой от тези магазини ще ти кажа цената на памперсите. До кога ще стоите в Пловдив,че се притеснявам да не заразим Калоян ако се видим. Ако останете и след Великден може да направим една среща.

Елфче добре че баба ти не е пострадала. Наистина стават много нагли крадците.

Утре се надявам по-спокойно да успея да се включа и по другите теми.

Общи условия

Активация на акаунт