Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 077
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Дани,не се товари  и с моя спрей,защото днес ми е супер невъзможно да дойда.Виж за  утре ,съм сигурна,че ще дойда,защото имам много задачки и ще оставя Мартина на майка ми през деня.Ако  е хубаво времето и сте пак там,де Thinking

Блу-ние се гоним в парка на Редута при зала Фестивална.Заповядайте някой ден.Там сме от 11 до 13ч и следобяд от 5 до 7.30ч-всеки ден ако не вали.

# 166
  • София
 Hug благодаря ви!
Пух, не знаем какво е подписала, тя също не е гледала - мислила, че става дума за песнията й нещо  Tired Надявам се целта им да е била просто обир, а не и нещо друго  Confused

# 167
  • София
Eлфче  Hug много неприятен инцидент. Моля те обадете се в 9-то РПУ, ако вече не сте го направили.

mmilena няколко пъти се разхождаме вече с Кало в този парк, ама не сме се засекли Wink Ще ти пусна телефон на лични и като реша да минавам ще пиша пак  bouquet

# 168
  • у дома
мдам, ама Блу остана без кола и силно се надява да не е нещо сериозно  Crazy

насред орлов мост, преди обяд ми се прееба скоростната кутия  Crazy полицай ме избута да не пречим, че бяхме баш на най-задръстеното място на две коли от светофара  Mr. Green, после дойде корпуса за бързо отреагиране , та с ния вече сме си вкъщи, гладни (щото изпуснахме кухнята) и така, поне татито си остана вкъщи с нас   ooooh! а и се надяваме да не е за смяна цялата кутия, а да е нещо я пружина, я болт  Tired

# 169
Здравейте!
Честито на всички имали повод да празнуват през изминалите дни   bouquet.
Бахи, не ти се отварят линковете към снимките. За Алекс, разбрах, че е в албумчето, ама рибките да ми ги покажеш  Wink.
Elwing, недей така с тая Сатурнова дупка  Hug. Много съжалявам, че са обралите вашите, добре че не са направили нищо на баба ти. Дано тя се възстанови бързо и да не е подписала нещо важно  Hug.
Pepper, честито возило, със здраве и кеф да си го караш  Grinning.
Pouh, Миташки, сигурно е много доволен от детския център Peace.
Блу, дано да не е скоростната кутия, че бая изваждане ще падне  Rolling Eyes.
Ще се радвам много, ако някой ден ни посетите на кафенцето. Ние с Дани тотално пуснахме корени там и освен преди обед сме там и след обед. От към 17,30ч до 20,30ч, барабар с мъжете ни, понякога.

# 170
  • софия
Пепър,честито и от мен, мацка  Hug!С много настроение да се возите с Лори  Heart Eyes!
Блу,дано вярно не е скоростна кутия,че май ще е по-евтино ново бу да се вземе някакво
Дано скоро се похваля и аз с кола,че от 10 юни миналата година съм без и вече тотално изкрейзвам да не мога да мръдна никъде без да се моля на Мошето ни хвърли  Crazy.
Ади,не знам ти как изчисти Саши от пясъка,но Найа направи целите чаршафи да боцкат  Rolling Eyes...
Ако не завали следобяд сме при вас.Пак  Grinning

# 171
Елфче и аз съжалявам мило  Hug Супер неприятно...Важното е че женицата е жива и здрава... милата кой знае как се е изплашила   Sad

# 172
Еееее- вчера никаква активност в темичката ни Rolling Eyes
Днес аз съм първата и слагам кафенцето че имам голяяяяяяяма нужда от него Tired

# 173
  • София
Добро утро!

Велмар благодаря за кафенцето. И аз имам особена нужда от него, едвам станах днес, а съм и дежурна.

Мами от Пловдив моля кажете къде се намира Кауфланд в Пловдив или евентуално откъде да купя памперси за Калоян, за да не мъкна от тук цял пакет. Баба живее на бул. Ботев до Централна гара. Мислех си евентуално за Търговията или  newsm78

# 174
Ехо, къде сте, да не спите?
Бахи, видях рибките  Peace. Ама леко ще се ОзОриме с тия  Laughing.
Нещо май се опитвам да се разболея, отдавна не ми се беше случвало. Гърлото ще ме скъса  Rolling Eyes. Сложих и аз малко снимки.
Приятен ден на всички  Hug.

# 175
  • София
Привет!
Къде са всички наистина?  newsm78
Много сте хубави на снимките, Адрианска  Hug Дано да не се разболееш!
Блу, какво става с возилото?

# 176
Nana77, Кауфланд се намира в жк."Тракия", магазин Сани е наблизо.Ама щом сте до централна гара ви е доста далеч.Дано се включат мамите от Пловдив да те ориентират къде има близо до вас.

# 177
Здравейте, ние сме вече на Българска земя, почти свикнахме и с времевата разлика. Първата нощ се събудихме дружно и тримата в 3 часа посред нощ и станахме да си играем с малчо. Дреболин говори много, сглобява дълги изречения, понякога направо не мога да повярвам какви му ги измисля главицата. Дори брои до 10 (не винаги правилно Grinning ). Имаме и нови придобивки-лаптоп за мен, столче за кола за Алекс и моторна резачка за мъжа ми. Както и доста дрехи за всички Grinning Неприятното е, че трябва да се работи, пък така лесно свикнах да си почивам и мързелувам.... Обещавам скоро да пусна и снимки, но първо да си преместя информацията от стария на новия компютър!

Много ми е мъчно че пак има болни дечица, дано бързо да оздравеят. Аз доста съм пропуснала и тепърва ще ви изчета.
Елвинг, дано баба ти по-бързо да се успокои, направо е ужасно това, което се е случило!

Честито на Пепър за колата!

# 178
  • софия
Ние сега се прибрахме от разходка и Найа ми заспа в количката  Rolling Eyes!Сега спи гладна  Wink.
Видяхме се с Миленка и здраво си раздухахме с нея и Ади-то до колкото може с деца  Laughing.
Утре,живот и здраве може и аз да черпя,за нова кола  Praynig!
Вст,утре и твойто Сано,ще пристигне от Варна  Grinning!

# 179
  • софия
yanast, welcome!
Да качиш фото и честито,за новите придобивки!

Общи условия

Активация на акаунт