Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 051
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
 Пише ви една супер хепи мама.Днес ми беше най-готиният ден от много време насам.По обяд си пих кафенце с Ади и Дани.Много хубаво беше.После към 13.30ч отидох в Мола на Стамболийски и изкарах там до 22ч Wink .Бях два пъти на кино,пих си кафенце,купих си разни дреболийки и ми беше супер.При това съвсем сама.  Crazy  Сега се прибирам,направила съм си Блъди Мери и си чатя-разкош.
Бях забравила за "другият живот" и за предишната Милена.Сега си припомних и съм си обещала повече да обръщам внимание на себе си. Blush
Честито ,на Ира за новият дом и стискам палци Дани да черпи утре.Забравих Пепър-леко и безаварийно с Туингото  Wink
Аз вече направих на Марти резервация за морето с баба и и дядо и,защото нас татко и няма да ни огрее тази година ,освен като я караме и взимаме от там. Ето тук ще са от 1 до 16 юли.   http://www.southbeachhotel-bg.com/vtours.php?lang=1    Mr. Green И сега да не ме емнете,че съм снобарка  и скъпарка-майка ми и баща ми ще плащат. Mr. Green
Иначе носим все още-памперс гащи-4. Thinking

# 211
Ей, Миленче, браво на теб за всичко. Пак ти завидях  Embarassed. А, хотела изглежда страхотно. Влюбена съм в Царево. Миналата година ни спечели и определено май още дълги години ще ходиме там  Peace.

# 212
  • софия
Поздрав и за вас да не го слуша сама Елфчето в една друга тема  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=o9QBlgRAk-0

# 213
  • Някъде там...
Не мога да ви изчета, много пишете Simple Smile
Браво на Миленка за релаксиращата разходчица днес и аз за такава си мечтая  Mr. Green

Честити Бу-та на Пепър, Дани , Ади и ВСТ80. Леко и безаварийно!

Ирра честито ви ново жилище!

Елфче съжалявам за случилото се с баба ти Tired #Cussing out
Мисс дано на кумата ти нищо й няма  Praynig
Кайли бързо оздравяване на Тони, а и на всички други дечица и мами!

Ние сме с 5-ца на Памперс, ама тази 6-ца не е ли много голямка бре  newsm78

Нана в Сани Памперсите са по-скъпи от Билата. Иначе Сани  се намира в ТЦ Гранд, това е до Евмолпия , ако ти говори нещо  Rolling Eyes

Айде лека нощ!

# 214
  • София
Е как, ние отдавна сме й мераклии  Laughing Heart Eyes Hug

Хм-м-м!!!
 Вземете се огледайте по-наблизо Wink. И наш`то дупе е 4-ка.

Joy Hug и вие сте ни на сърцето, знаеш, пък нека девойките решат!  Heart Eyes
Ммилена, завидях ти и аз! Но предишната Ани ми се струва, че никога няма да се завърне.  Rolling Eyes
Дани, мерси за песента, утре ще я чуя, сега всички уж спят  Crazy
Нашия татко почна Дюкан преди няколко дни.  Mr. Green И освен че е станал по-нервен, засега не виждам ефект  Joy Май няма да пробвам и аз, че и без това съм нон-стоп яхнала метлата, току-виж полетя  hahaha Joy

# 215
ей от задачи главата си не мога да вдигна,а време не остана  ooooh!
yanast добре си ни дошла ,ще ми е интересно ако разкажеш още нещо за гости-то  Blush Честити придобивки ,чакаме и снимки  Laughing
Ира честит ви нов дом,да го изпълните с много щастливи мигове и любов   bouquet Отивам да видя и щерка ви  Simple Smile
Миленче браво и на теб,много такива дни ти пожелавам ,когато човек обича себе си и другите го обичат повече  Hug Евала на бабата и дядото на Марти,аз има да чакам подобен жест...ама това е друга тема ,виж канадската леля много ми глези децата от сега,прати ми обувки ,панталон,блузка и жилетка на  Mexx за Елица ,така че Анди вече с Ели сте от една порода ,ако се снимаш с полата и аз ще снимам Еличка ,dial?  Mr. Green
Честити возила на Ади,Пепър, Дани и ВСТ80, лек път!
Елфче много  Hug за милата ти баба !
Кайли много  Hug и за Тони,успех на изпита  Peace
А относно пампите ние сме още на 4 понякога 4+ .фини сме дет се вика  Mr. Green

# 216
Сега видях и снимките,много са сладки всички дечица,просто са бонбони, Heart Eyes
На Сашко му пораснали много бузките,а майка му станала кожа и кости, да не и яде порцията нещо? Laughing
А Лора от къде извади толкова много коса ,веднага да дава името на шампоана  Flutter
Алекс този мотор вкъщи ли го кара ? Wink
А на Ирен количката много и ходи,само дето май е с големина на истинска лятна,ако може да бута тази сте готови за 2 ро   Laughing

# 217
Запис и от мен!  Mr. Green
Честити ви коли, къщи, дрехи, свободно време и т.н. и т.н. Със здраве да си ги ползвате.  Hug  Hug  Hug
За една ноща моят роден гр. Завет стана известен - съжалявам, че не го споменават за добро. За щастие нашата къща не е пострадала  (имаме само един счупен прозорец). Сутринта като звъннах на майка каза че пак преувеличавали и че не било толкова страшно. Нооо... звъни ми след около час и ми обяснява колко страшна е гледката из града и едвам е стигнала до работа. А зам. кмета ми е първи братовчед.  Mr. Green Токи от две седмици и при свекърва ми и се радвам, че вчера не е бил при майка.
Поулях се ама нямаше как да не споделя.  Embarassed
Pepper а мен не искаш ли да видиш колко съм отслабнала, а?  Mr. Green
Elwing Дюкан е страшна работа да знаеш. Ние я почнахме с мъжа ми, той вече е в трета фаза, а мен ми останаха едни 2 кила дето искам да махна. Много е лесна ако си имаш другарче така че сега е моментът да правиш компания на мъжа си. Според мен нямаш нужда от диета.

Иначе сме добре. Аз работя по много. Токи е по цял ден на двора и не можем да го приберем. Снимки ще кача, надявам се скоро.

Хайде лека вечер. До следващия месец. Весели празници.   bouquet

# 218
  • Някъде там...
Ей Dreams бая килограми си свалила и аз съм си е купила от 2 седмици книгата на Дюкан, чета и тука във форума и ще го почвам, ама след Великден  Mr. Green Точно сега гледах едни снимки на дюканки преди и сега , а и ти ми вдъхна повече кураж да почвам  Hug А мъжа ти колко кг е свалил до сега? И какво е станало в твоя роден град, май само аз незнам  newsm78

# 219
  • София
Добро утро!

Днес съм малко по-късно на работа, че снощи бях дежурна.  Mr. Green

Благодаря на всички мами, упътили ме за пампи. Май все пак ще се разходим с 29 Wink до Тракия да видим Кауфланд

MimSss не съм Дриймс, ама да ти кажа - имаше страхотна буря и смерч. Над 300 къщи нямат покриви, щетите са доста големи. Ето тук можеш да прочетеш

http://dnes.dir.bg/2008/04/23/news2926426.html

Дриймс добре че Токи не е бил там. Страшничко е било. Hug

# 220
  • София
Привет!
Днес времето е кофти, дали ще сте по-активни в писането?  Laughing
Дриймс, радвам се, че се разписа и ти! Hug  Наистина добре че Токи не е бил при вашите. За Дюкан - не знам дали ще издържа, не мога без сладко  Embarassed Rolling Eyes Браво за вашия успех, наистина си свалила много кг - като гледам лентичката ти!  Hug Peace

# 221
На Сашко му пораснали много бузките,а майка му станала кожа и кости, да не и яде порцията нещо? Laughing
Марго, Сашко много папа, но не яде и мойто Laughing. Аз също хапвам, е не прекалявам, просто, спорта му е майката  Peace. А, иначе мъжа ми, навсякъде ме хвали, че ям по един шоколад на ден   Shocked   Embarassed.
Dreams, радвам се, че вашата къща не е пострадала от бурята  Peace. Сутринта гледах и за едно торнадо, но не разбрах и то ли от там е минало.
Последните два дни сме доста активни в темата, а днес с това лошо време, може ли да я изпишеме цялата, а?

# 222
  • у дома
Dreams  Hug   Hug bouquet Andy колата развали работата и май така и няма да успеем да ви дойдем на гости преди да заминете, за съжаление...  Confused а и вас все ви мързи да дойдете до нас  Twisted Evil  Mr. Green приятно изкарване  Hug  bouquet mmilena  newsm68 smile3501

честити бу-та и нови придобивки  Hug  bouquet

ние извадихме късмет пу пу пу пу пу оказа се някаква ябълка с "дръжка", което е 15 кинта та почти сме мобилни вече  Peace за нова ще почакам, докато позабогатеем малко  Mr. Green
MimSss, ко стана с резултатите  Thinking

като сте заговорили за дупета, ние сме на 4+  Mr. Green
ох, ставам, че диването ми надува главата с "моня пеки, моня пеки, моня пеки" (моля солети) а и яя-та съм се захванала да боядисвам днес  Mr. Green

# 223
Привет!  Hug
Само да обясня на мераклиите за отслабване. Извинявам се за спама.  Embarassed
Мъжа ми свали 16 кг., а аз 13 кг. лентичката ми не е много актуална в момента.
И ние не можем без сладко, но Дюкан е помислил и за нас. Има страхотни рецепти за диетични сладкиши които са много лесни за изпълнение. В темата на дюканките има линк към рецептите. Редовно правя желирано плодово кисело мляко, крем карамел без карамел, дюканска торта от трици, кекс от трици, целувки. Като си заредиш хладилника само с диетични храни е много лесно. Само като си помисля, че миналата година по това време бях 80 кг а сега съм по лека с цели 20 кг и ми става много гот.
Айде спирам.
Още веднъж ви пожелавам весели празници, че незнам кога ще бъде следващото включване.   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

adrianska явно става въпрос за същото торнадо но Нана77 е по добре информирана от мен. А аз от вчера гледам когато мога новините и да ви кажа честно направо не мога да си позная градчето.  Rolling Eyes

# 224
  • София
 Дриймс, мерси за инфото Hug Май трябва да прочета и в темата тогава! Имам да свалям доста кг и аз.  Embarassed Но нали поне първия етап трябва само месо да се яде, не знам как ще издържа на него, аз много не обичам месо.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт