Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 064
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кайли, Мис74 в Пловдив ще съм от 26-ти до 28-ми, после се връщам да изработя 29,30,1 и 2 май и на 3-ти май живот и здраве пак ще съм в Пловдив до 6-ти включително. Естествено, че оставя Калоян през цялото време с майка в Пловдив, да не го разхождам нагоре надолу. Кайли, ще чакам да пишеш къде е това "Сани", а и в петък, ако можеш пиши какво е времето.  Hug
Стискам палци Тони бързо да оздравява. Simple Smile

# 196
Кайли, дано Тонката се оправи бързо  Hug и успех утре на изпита  Peace
А ние да не останем по-назад  Laughing - татито се прибра днес и ми съобщи, че си е капарирал кола, утре щял да оправя документи и да си я взима. Ама аз хич не й се радвам, че не ми харесва  Crossing Arms ама какво да се прави. Ще се надявам скоро да я смени с по-хубава  Mr. Green
С памперсите ние май сме най-изостанали  Mr. Green - още сме с 4.

# 197
  • София
Кайли, дано бързо се оправи Тони!  Praynig И дано няма повече пристъпи! На теб - успех на изпита!
ВСт , все пак - честито возило!  Laughing Пък скоро да се похвалиш с такова, дето ти харесва  Hug Grinning
Лори е много фина дама  Wink Heart Eyes Не помня преди колко време ги ползвахме 4 и 4+  Mr. Green

# 198
  • Бургас
Здравейте на всички мами и дечица!
От близо 2 седмици някъде не сме се разписвали.
Ама много задачи и не остава време.
Честито на всички ,които са имали повод-за имен ден,рожден ден и нови придобивки.Със здраве да си ги ползвате.
В тая връзка и аз да се похваля.Купихме си жилище.Малко е ,но пък си е наше.Вече ми беше писнало с тия квартири.Сега ,докато го оправим ще се наложи  да погостуваме на баби и дядовци.То и без това по празниците сме си винаги заедно.Но тоя път ще поостанем малко
повечко. Пуснала съм малко снимки.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=76

# 199
  • Бургас
Що се отнася до памперсите и ние сме с 4+

# 200
Елфче, наистина е ужасно случилото се...направо ми идва такива да ги..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Честити нови придобивки на всички мами, татковци и дечица!
vst_80, къде ще ходите на море това лято? Wink Ние вече имаме карта за началото на август. bowuu
IrrA_78, много радости и любов да имате в новото жилище! Hug

За памперсите - ние също сме още на 4 и по едно време имаше с ластици, ама скоро не съм уцелвала. Аз пък днес съм самичка...Гого с тати отидоха до вилата, а аз успях да оправя едни документи и после да се помотая по магазите...ей, то било много готино без дете и да не чакаш да ти се обадят с въпроса: А сега какво да му облека за разходка? Mr. Green Купих си много готина дълга пола на Мехх, един колан и съответно кафяви сенки очи за него. Mr. Green

# 201
  • София
Ира, честито ви жилище!  Peace  Party Много хубави емоции да изживеете в него!  Hug
Снимките сме ги виждали  Wink Heart Eyes
Анди, честити придобвки и на теб!  Grinning

# 202
Ира, много се радвам, че вече си имате ваше жилище - честито, много хубави спомени да сътворите в него  Hug
Елфче  Hug на 4ка сме и без кавалер  Wink Laughing
Анди, обмисляме варинт за Слънчев бряг, че баща ми заминава там на работа след няколко седмици. Но и да бяхме на Китен пак нямаше да се засечем, че ние ходим от 19 юли.  Hug Честити ти придобивки - и аз имам плачеща нужда от нови дрехи, ама толкова кг съм качила, че хич не ми се и пазарува  ooooh!

А аз да питам - няма ли да има Великденско-Сано среща?

# 203
  • София
Вст, освен да се наредим за Лори Whistling Blush Heart Eyes
За среща и аз се чудех - децата не са се виждали май от Коледното парти Crossing Arms

# 204
Елфче  Hug Heart Eyes, ама как си предложих момата само, без никакъв срам  Joy hahaha Татито ще ме убие  Mr. Green
Дали ще има свободни места по празниците в някой клуб  newsm78

# 205
  • София
Е как, ние отдавна сме й мераклии  Laughing Heart Eyes Hug За среща - може би клубчетата няма да работят по празниците, а и ние ще пътуваме в неделя. Освен това както сме сложни на организация, като нищо ще мине още 1м  Joy

# 206
Elwing, никакъв шанс нямате с таз потайна мома...ние не можем да я видим, че е на няколко улици от нас, а вие в далечния Запад... ooooh! Laughing
Ние също заминаваме за празниците и се връщаме след....около месец, така че със сигурност ще пропуснем срещичката. Е, освен ако не решите да ни чакате. Mr. Green

# 207
  • София
Elwing, никакъв шанс нямате с таз потайна мома...ние не можем да я видим, че е на няколко улици от нас, а вие в далечния Запад... ooooh! Laughing
Joy  Hug
Приятно изкарване!  Hug

# 208
Както казва един приятел "Найа ти е одрала кожата,АМА от към гърба" Joy hahaha Joy
hahaha Ха-ха-ха, това ми хареса. Вярно е!
Мда, днешната срещичка с Миленка беше приятна и леко и благородно и завидях, че беше без  Марти и че седеше и си пиеше кафенцето на спокойствие.
Кайли, дано Тони се оправи бързо  Hug. Много е плашеща ларингитната кашлица.
Vst_80, каква е колата и честито. Аз предлагам да се събереме в скоро време и да полееме колите на живо  Laughing.
Irra, честито ви жилище. Бъдете много щастливи и задружни в него  Peace  Laughing.
За памперсите, ние мога да кажа, че сме на път да ги откажеме. Слагам му само докато спи и все още и навън. Но май ще му го махам и навън, защото почти винаги, като се прибереме е сух. А иначе сме на 5-ца и досега само веднъж попадахме на тези с ластиците   Rolling Eyes.

# 209
  • гр.София
Е как, ние отдавна сме й мераклии  Laughing Heart Eyes Hug

Хм-м-м!!!
 Вземете се огледайте по-наблизо Wink. И наш`то дупе е 4-ка.
 Впечатлена съм,как сте се взели по-съседски с мъжа ти, но със сигурност не бих искала да ми се случи и на мен Simple Smile

Ира
, много е красива Ирен на снимките.
 Честито жилище,да е пълно с любов и здраве.
 Моля всички,които се хвалят с нови придобивки-да ги показват-лаптопи,коли, мъже... И молива ,Анди,и молива!!

Кайли, стискам палци за Тони и за изпита Peace

Общи условия

Активация на акаунт