Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 019
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дани какво прави Найа по време на прегледа - някой друг ли я гледа  newsm78  ей че съм любопитна  Embarassed

и аз така  Laughing
яйца боядисвам в събота.
Да ви питам нещо - трбява ли да плащаме такса за асансьор и т.н.  Mr. Green за децата? Някъде из форума четох, че не се изисква от закона, а пък нашата домоуправителка иска и плащаме за Ивчо. При вас как е?

# 271
  • Някъде там...
Елфче той Ивчо да не би да слиза и качва сам по асансьора вече  Mr. Green

# 272
  • софия
Аз бях на преглед придружена от Ралица.Та Найа остана в коридора,но ако се наложи,ще влиза и с мен,ако няма кой.... Joy
Ще е малко гадно да ме види на магарето,защото така е почнала да имитира  Rolling Eyes...
Само ходи и ме мирише отзад  Wink и ми вика Аки  hahaha...
Елфче,ние за Найа не плащаме  Naughty!
Ади,ще ходиш ли на кафето по-късно?

# 273
  • Някъде там...
Ще е малко гадно да ме види на магарето,защото така е почнала да имитира  Rolling Eyes...
Joy Joy  Mr. Green

# 274
  • София
Ох, Дани, разсмя ме  Joy
Мерси, мацки! Ще си потърсим правата Peace

# 275
Привет и от мен Hug Напоследък нямям никакво време за компютъра Confused, но пък за сметка на това приключих с пролетното почистване Peace И яйцата си боядисах вчера. Аз нямам толкова време и сръчни ръце и повечето са едноцветни, но боята беше хубава, моите са 45 и 5-6 ми се счупиха.
Честито на всички за придобивките Hug Със здраве да си ги ползвате Grinning
Кайли, честито за изпита, късмет и за останалите Peace
Янаст, добре дошла отново Hug А снимки ще има ли  photo? Напълно те подкрепям за Пасата. Преди 3 години пътувахме две семейства /общо 4 големи и 2 деца/ заедно с багажа за 3 дни. Пътувахме комфортно и с немалко багаж. След това приятелката ми си купиха и те Пасат комби, заради пространството. Така че, ВСТ, не съжалявай за колата, скоро ще си я харесаш. Да е жива и здрава майка ти и да ви радва още дълги години  bouquet Лори оправи ли се?
Блан, правилно помниш Hug Сестра ми е офталмолог и работи със Здравната каса Peace Между другото, преди не ти знаех името, но ти е много хубаво Heart Eyes
МамаМарго, вие оздравяхте ли напълно?
Лек път и от мен на пътуващите за празниците. И ние ще пътуваме за Великден при родителите ни и кумувете. От там ще се включа със сигурност Mr. Green После се прибираме за два дни, колкото да изпера дрехите и отново ще се стягаме за път travel. От 1-ви до 5-ти май ще бъдем на Рибарица със семейството на сестра ми. Ще се приберем за първия учебен и работен ден след почивката.
Стана дълго, но като пиша рядко.
Хубав следобяд на всички Hug

# 276
  • софия
Как е "официално" Блан  Rolling Eyes?

# 277
  • у дома
vst да е жива и здрава майка ти   bouquet
mmilena, срам ме е да си покажа моите яя, след твоите красоти  Crazy страхотни са Hug   bouquet
Kaili, честито и късмет за останалите изпити!  Peace
Elwing ние все още не плащаме за Ния  newsm78 плащахме си за кучето, ама вече с 1лв по-малко...
dani, да се беше похвалила и почерпила вече  Whistling
Dreams, ако кажеш и къде може да те видим  Crossing Arms

приятно изкарване на всички пътуващи, да си отпочинете и изкарате страхотно  Naughty  Mr. Green  Hug
ние пък ще сме ергенчета с татито от утре до 3-ти  Mr. Green може да се включим към някоя срещичка, ако ни приемете без Ния  Blush  Whistling
утре ще меся козунаци, а сега отивам да си нашаря маслените бисквити, които правих вчера  Simple Smile поне имам желание, ама не съм сигурна диването дали ще ми разреши Crazy  Laughing

друго май не се сещам  newsm78

# 278
  • София
Как е "официално" Блан  Rolling Eyes?
самоцитирам се Mr. Green
А на Блан името е като едно красиво водно цвете, но с "д" по средата  Wink  bouquet
Laughing

# 279
  • софия
Много го харесвам!
АААААА сега ми светна,че беше писала преди време,че можело и Лада да я огрее  Grinning!На мен и второто ми харесва.
Блу,ще черпя ,но още не съм я видяла  Crossing Arms!Мъжа ми снощи я оставил да нощува в магазина,че е с охрана и днес я "води" да я застраховат,сигурно да я измие или може би,не,а аз нямам търпение вече!
Днес сутринта ми разправя,че можело по празниците,ако отидем някъде да сме излизали с нея,но на ме не ми се ще да ми я амортизира!
Ще си я къткам яко  Mr. Green!Така съм загоряла...

# 280
Мойто диване ми игра по нервите до сега. Спи му се, а не иска да ляга.Не дава и аз да лежа, а да го разнасям из стаите. Tired Добре че заспа, защото бях на косъм да го шамаросам. Вече ме болят ръцете от носене. Още повече, че  сутринта ходихме на църква и там доста време пак го държах на ръце. Сега ще пийна едно кафенце и после ще се запътя към кухнята.

Дани развесели ме. hahaha  Както настроението ми беше паднало,сега се чувствам по-добре.

Приятно пътуване на заминаващите- да си изкарате весело и после да покажете снимков материал.

Идея за новата тема:  Августовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 17:00 от Kaili

# 281
  • София
Кайли, и Ивчо напоследък ме изнервя с приспиването. Вчера заспа в 17ч   Close Денс по-рано - към 16ч.  Tired
Хайде, измисляйте Великденско име за тема  Laughing Хаха, докато напиша поста, тя Кайли пуснала вече предложение  Mr. Green Гласувам!  Peace

# 282
  • Някъде там...
ООО това със заспиването ми е болна тема, същата работа сме . Днес заспа в 15.40, а вчера в 16 часа, направо полудявам.

# 283
  • София
Понякога ми иде да го оставя и да не спи през деня. Но не ми се рискува  Rolling Eyes

# 284
Аз пък си пия фрапенце и си чакам детето. Wink Вече съм събрала багажа, а още незнам дали въобще днес ще пътуваме. #Crazy

Вст, да е жива и здрава майка ти и много да я радвате!  bouquet

Kaili, успех и на останалите 5 изпита! А Тони е голям сладур на снимката. Heart Eyes Кога ли и Гого ще има коса?! Thinking
А пък Найа изглежда вече като голяммммоо момиче!

Приятен път и хубаво изкарване на заминаващите днес! Wink

Общи условия

Активация на акаунт