ей че съм любопитна яйца боядисвам в събота.
Да ви питам нещо - трбява ли да плащаме такса за асансьор и т.н.
ей че съм любопитна 
и ми вика Аки
...
!
и ми вика Аки
...
Напоследък нямям никакво време за компютъра
И яйцата си боядисах вчера. Аз нямам толкова време и сръчни ръце и повечето са едноцветни, но боята беше хубава, моите са 45 и 5-6 ми се счупиха.
Със здраве да си ги ползвате 

А снимки ще има ли
? Напълно те подкрепям за Пасата. Преди 3 години пътувахме две семейства /общо 4 големи и 2 деца/ заедно с багажа за 3 дни. Пътувахме комфортно и с немалко багаж. След това приятелката ми си купиха и те Пасат комби, заради пространството. Така че, ВСТ, не съжалявай за колата, скоро ще си я харесаш. Да е жива и здрава майка ти и да ви радва още дълги години
Лори оправи ли се?
Сестра ми е офталмолог и работи със Здравната каса
Между другото, преди не ти знаех името, но ти е много хубаво 
. От 1-ви до 5-ти май ще бъдем на Рибарица със семейството на сестра ми. Ще се приберем за първия учебен и работен ден след почивката.

страхотни са

плащахме си за кучето, ама вече с 1лв по-малко...

поне имам желание, ама не съм сигурна диването дали ще ми разреши
!На мен и второто ми харесва.
!Мъжа ми снощи я оставил да нощува в магазина,че е с охрана и днес я "води" да я застраховат,сигурно да я измие или може би,не,а аз нямам търпение вече!
Добре че заспа, защото бях на косъм да го шамаросам. Вече ме болят ръцете от носене. Още повече, че сутринта ходихме на църква и там доста време пак го държах на ръце. Сега ще пийна едно кафенце и после ще се запътя към кухнята.
и ми вика Аки
...
Както настроението ми беше паднало,сега се чувствам по-добре.
Вече съм събрала багажа, а още незнам дали въобще днес ще пътуваме. 

Кога ли и Гого ще има коса?!