Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 033
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Нанче, желая с цялото си сърце всичко да бъде наред с бебчето! И много сила и кураж за мамата...наистина медицината е напреднала много вече!  Praynig Hug

Ади, честито ви возило. Леко и безаварийно каране!  Hug

MimSss, няма теория мило, всичко зависи от мъжо какво бебе на пол ще докара  Mr. Green Иначе и при нас целия род на моя мъж имат само момчета никой от тях не вярваше, че аз ще имам дъщеричка даже и свеки-било абсурд, ама ето я пиклата развали им традициите  Joy
Тъй че за момченцето на Ели ще видим накрая... аз все за момиченце я глася  Laughing...само, че тоя път е при моя док, а той да бърка не съм чувала, ама знае ли човек   Laughing

Ембър, страхотни неща си сътворила и ти, браво!   bouquet

# 61
Благодаря ви за честитките  Hug!
Мимс, нищо не казваш за сватбата  Wink.
При нас се запази традицията от рода на мъжа ми, първото да е момиче. Всичките му роднини, братовчеди и т.н. са така. И той има по-голяма сестра. Но, пък и двете ми деца приличат на нашата рода, за което съм много доволна  hahaha.
И аз на Сашко съм му давала дъвка, но я дъвче докато й мине сладкото и после я гълта. А, Боби, много от малка дъвче дъвка, но както съм ви казвала, тя всичко разбираше и й казвах да не я гълта, а да я плюе  Peace.
Излекували сме си бактериите в нослето  Laughing.

# 62
Adrianska, честита кола!
Браво за бактериите! Hug
Айде всички болни вече да се оправят. Peace
Elli78, честит ти мъж!Ще те глезят трима мъже. Grinning

# 63
Здравейте  Hug
Ади, честито ви возило - да ви вози вярно и безотказно  Laughing Браво и за бактериите  Hug
А Лорката и мен ме уби с първото си изречение  Mr. Green - ама така е като обожава вуйчо си, а той й посвети голове още докато беше в коремчето на мама  Laughing Сега редовно ритат като отидем при наште - мъжка мадама иска да ми я направи той  Joy
Вчера бяхме на контролен преглед - лекарката каза, че Лори се оправя, но много бавно. Затова ни предписа и инхалации с вентолин. Сега ги правим през 4 часа и направо е някакъв ад, въпреки че Лори започна да посвиква. А аз едва гледам, яко съм се тръшнала  ooooh! Утре за капак ще идват пак да пръскат за бълхи, че аз си намерих няколко пъпки и направо вече ще полудея. Дано да е хубаво времето, че кво ще правим иначе незнам  newsm78. Ставам, че моето мишле стана преди малко и още не е закусвала  Grinning
Ама какви изречения праскам, не е истина просто  ooooh! Embarassed Embarassed Ще спра да си ги чета та да не се срамувам , а май трябва и вие да започнете да подминавате постовете ми, че може да е заразно  Laughing

# 64
Vst_80, пробвай да й правиш инхалациите докато спи. Всичките ми познати, които не се справят с децата си, така процедират. И въпреки, че леко бръмчи, не се будят. А, за бълхите, ужас, голяма са напаст. Дано най-накрая се отървете от тях  Peace  Hug.

# 65
  • София
adrianska , браво за бактериите! Нека и всички други болнички се оправят!  Peace
За "традициите" - в рода на мъжа ми няма момичета  Confused , дано ние променим това  Mr. Green някой ден...
Много съм умна, в първия момент помислих че Мимс дава на Вики едновременно дъвка и нещо друго и съвсем се  Shocked  Joy Blush

# 66
  • софия
Такааааа,а ние от 13.30сме на лекар.Преди малко докато бяхме под душа видях,че по цялото коремче има такива червени петна,каквито имаше преди много време Коко на Нана.Вече не знам...
От носа и текат такива сополи.Зелени.
ЩЕ ПИшА,като се приберем

# 67
  • София
Дани, дано всичко е ОК!  Praynig Peace Пиши после! А за наводняването  Tired  Confused

# 68
Дани, дано всичко е ОК!  Praynig Peace Пиши после! А за наводняването  Tired  Confused

Дано!  Praynig
Дано всички мъници се оздравеят!  Praynig Praynig Praynig

# 69
Направо ще се пръсна от нетърпение. След около 2 ч. ще си гушна Тони. Наистина много ми липсва вече. Като е при мен май съм по организирана и мога да свърша повече неща. Сега ще чакам да си покаже всички номера които е научил при баба си.
vst_80 вуйчото да не е футболист? А малката ми сестра е върла  фенка на ЦСКА и подари на Тони футболна топка още като ни изписаха от болницата.
Дани дано резултатите са добри.  Praynig
Нана дано бебчето се оправи.  Praynig

# 70
  • софия
 Не можело да се каже със сигурност от какво е алергията.Можело да било от  Данонино-то,което Найа обожава,можело да било към Кларитина,който и давах да пие да не би кашлицата да е на алергична основа.
Сега да не и давам вече Кларитин и да спра с млекцата,кренвиршите и аз не знам още с кое и ни предписа да и давам калциев глюконат-лактат два пъти на ден по 5мл.
Да не съм се плашила,ако станели малко повече,защото не можело организъма да се изчистила от раз,НО ако станели много повече пак да я заведа  Tired...
Посявката от гърлото е чиста,а от носа още не е станала и ще ходя пак към 17ч.,но май има нещо защото ми казаха,че "Професора,го пусна за препосявка!Елате след 5!!!!!"

# 71
  • софия
Забравих да ви кажа,че аз още вчера видях на Ади новата кола и е супер,а и мен ме черпиха " на живо"  Laughing!

# 72
  • София
Дани алергията на Кало беше от парацетамола. Петната са червени и големи, като на места не се виждаше бяла кожа. Моля те вземи Зиртек и й давай по 4-5 капки вечер. Един път дневно. И я следи, защото ако е тежка алергичната реакция може да направи пристъп и да не може да диша - всъщност това е най-опасното. Иначе петната ще изчезнат. Не й давай и банани, домати, както и всичко, което е алерген.
Ако са подути крачетата и ръчичките - със сигурност реакцията е от лекарство. Ако не са - по-вероятно е да е от храна.  Hug Hug Hug

# 73
  • софия
Мацка,нищо не и е подуто Rolling Eyes!Има на коремчето примерно около десетина петна и две-три зад коленцата.Преди малко ги гледах,че вече не са толкова червении вече не са и релефни.

# 74
Дани, подобен обрив и Стефчо имаше, но при него беше дребни пъпки по корема и гърба. Така и не разбраха от какво е, но след като отмина го захраних с всички забранени храни и се оказа, че не е от тях. Иначе пи Зиртек 1 седмица, даже ми казаха винаги когато получи обрив да му давам веднага след като го видя.  А защо не те пратиха на кожен лекар? Стискам палци до утре да минат петната  Heart Eyes.
ВСТ, ти по-добре ли си? Утре и вдругиден ще успееш ли да се появиш на базара и къде?

Аз вчера бях на гинеколог, най-после. Общо взето съм добре, но ми препоръчаха противозачатъчни Ясмин за някой дребни проблемчета. Някой от вас взима ли такива и доволен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт