Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 026
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Laughing
 Я да драсна някой ред докато спи зверчето,че все не ме оставя намира Mr. Green
  Пак много болнички има.Бързо да се оправят   bouquet
Nana77 дано всичко бъде наред с бебенцето Peace
Kaili успех с изпитите Peace
Adrianska ох и аз имам мечта за такава красота ,но няма кой да ми уйдиса на акъла Mr. Green
  ВСТ,Дани честити придобивки Laughing
 Напоследък сме поветето сами с Наско и сякаш се разбираме по добре Wink Започна да ме слушка повече пу...пу...но пък и повече ме търси Rolling Eyes
 Голям проблем видях докато му оправя дупето Sad Милото така го болеше и какво ли не опитах  ooooh! но нямаше ефект а друг път съм го оправяла.(благодаря ви за отговора за лекарството).
  Най накрая си забърках едно кремче по бабешки и големи чудеса направи Peace
 В понеделник бях на преглед и видях бебчето. Е нямам късмет на мома Wink Пак синият щъркел ще ни посети Laughing Само се моля всичко да е наред  Praynig
  Трябва да ставам.Лек ден от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • София
Ели, честит ти мъж!  Hug Третото ще е девойка!  Wink Grinning Heart Eyes
Адрианска, нещо не ми се отваря линка, но може би проблема е при мен.
Отивам да видя на Ембър красотите и снимки, ако мога и тях да отворя.

# 47
  • Някъде там...
ВСТ кажи ми моля те какъв бойлер взехте, че и нашия се развали и без топла вода полудявам  ooooh!

Ембър страшни работи си направила  Hug

Адрианска супер ви аквариума Simple Smile

Ели78 честит ти мъж . Има ли някой от родата ви само мъжки Simple Smile Моят мъж има още двама братя и аз си знам, че  само май мъжки ще ги карам . Поне така е моята теория Simple Smile

Утре ще ходя по лекари профилактично и малкия ще го гледа майка ми, но незнам как ще се оправи като не му е свикнала на дивотията, а е по-див отвсякога  ooooh!
Вече правим изречения- вчера ни бяха спряли тока и ми вика "маме , няма токк" Mr. Green Всичко разбира и говори, постоянно вика "Ам" Thinking и дъвчи вече  дъвка по цял час  Mr. Green

Още нещо щах да пиша, но забравям, извинявам се ако някой съм пропуснала  Tired
Айде чао и до после!

# 48
  • София
Мимс, верно ли дъвче дъвка Вики?  Shocked Бравос, моят дзвер така и не се научи да дъвче даже. 
Девойката Вики е много сладка  Heart Eyes , а майка й - много талантлива!  Peace Hug
Анди, д-р Нивеа бейби.... newsm78 какво да кажа... сещаш се. Дано повече не се налага да давате Диазепам все пак! Praynig И да не те боли повече ухо, знам какво е.  Confused

# 49
AndyB бързо да оздравяваш  Naughty Hug Много гушки за Гого от нас  Heart Eyes
Ох, Ембър, идва ми се в Пазарджик и това си е  Crossing Arms Hug
Ели, да ти е честито мъжлето   bouquet Радвам се, че се разписа  Hug
Мимс, поредния 5 или 6 бойлер /вече им изгубих бройката/ ни го дават от гаранционния сервиз. Всеки път е различен, някакви непознати за мен марки, всеки път казват, че този е по-добър от предишния, ама аз резултата не виждам  Twisted Evil Та затова съм решила, че ще търся някаква хубава марка, независимо от парите, че вече не се издържа.
И Лори днес скалъпи първото си изречение - застана пред компито и с цяло гърло се развика: Иоооо, айде гол / превеждам, че е неразбираемо, а може да си помислите и нещо друго  Wink / "Вуйчо, хайде да ритаме"  Joy Joy Joy

# 50
  • гр.София
 Joy- за дъвката на Виктор, и за недъвчещия още Ивчо, и за първото изречение на Лори.

Много и красиви неща сте направили,Ембър! Сега ще ги разгледам още по-детайлно.
 При мен не се отваря линкът от Дани.

За бойлерите-единият ни е на Елдом-инвест, а в къщата е 120литров-на Фламина-вече 4-та година работи.

# 51
Ембър, страхотни неща си сътворила 
Анди, да се оправяш  Peace, ухото боли ужасно и аз от опит знам  Rolling Eyes.
Ели78, честито ти синьо щъркелче  Hug.
А, сега, не мога да не почерпя, защото си имаме нова кола- Новият Опел Зафира. Което означава, че и аз вече си имам кола  newsm44.

# 52
  • гр.София
 Честито-честито-честито!
 Адрианска,със здраве да си ги карате!
 Пу,първа на бара Simple Smile!

# 53
Ади леко и безаварийно да си я ползвате. newsm01

Ели ще те носят на ръце твоите мъже. Hug

# 54
 Записвам се набързо.
 Нана,на моя братовчедка на детенцето му откриха такава киста,когато беше на 3 м.Оперираха го на 9м. в Пирогов при д-р Захаринов,който е много прехвален.Аз бях с тях нонстоп и преживях всичко заедно с тях.Голям страх брахме,но детенцето сега е на 6 годинки  и си е ок,при положение ,че кистата беше такава ,че не можаха да я изчистат изцяло.В тежки случаи им слагат дренажи подкожно с които се живее цял живот до дълбока старост.Ако искаш ще ти разкажа подробно.Дай кураж на приятелката ти.Всичко ще бъде наред.Медицината много е напреднала.Поздрави.

# 55
  • София
Адрианска, честита ви кола! Безаварийно да я ползвате!  Peace
Ммилена, снощи точно мислех къде изчезна  Grinning
Вст, поздравления за първото изречение!  Hug Ивчо цели приказки реди, но на чужд език още  Joy

# 56
Едно голямо ЧЕСТИТО за колата на Ади!Айде лека и безаварийна!  bouquet
Едно още по голямо честито за Ели ,не е лошо с повече мъже ,нали знаеш какво казва Мечо Пух "колкото повече толкова повече " Wink
Нана кураж на приятелката ти,наитина сега правят чудеса  Praynig Hug
Ембър ,добре че не съм от Пазарджик ще фалирам с тези красоти,аз не мога да си избера ,гледам,гледам и всяко следващо нещо ми се струва още по красиво,браво,евала за таланта ,времето и ентусиазма!!!
А Вики е убиец с каскета ,френска мадама отвсякъде  Flutter
Анди стягай се да ти оздравява ушето, че това си е жизнено важен орган за една майка  Mr. Green Hug
Вст80 голям лаф казала Лори  Laughing,ние сме с бойлер Дипломат от 3 месеца от както протече стария 20 годишен Елдом инвест,за сега е ок  Peace
Мис ,че той Виктор си проговорил направо,мен ме е страх да не глътне дъвката и не смея да давам на Елица, ти как го убеждаваш да я плюе ?
и аз качих малко снимки на Ели в албумчето : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&view=1&photo=65

# 57
  • Някъде там...
Мис ,че той Виктор си проговорил направо,мен ме е страх да не глътне дъвката и не смея да давам на Елица, ти как го убеждаваш да я плюе ?
като му дам нещо друго да дъвчи  Mr. Green -я солета, пом бери и т.н

Адрианска честита ви кола- аз много ги харесвам тези опелчета, мой братовчед има такава и е супер  Peace Безаварийно каране ви пожелавам  Hug

Айде аз ще взема да лягам вече, че утре съм по доктори цял ден.
Лека нощ!

# 58
  • София
Честито момченце на Ели! И аз съм така  Wink
Честита кола на adrianska, леко и безаварийно!

# 59
  • София
Записвам се набързо.
 Нана,на моя братовчедка на детенцето му откриха такава киста,когато беше на 3 м.Оперираха го на 9м. в Пирогов при д-р Захаринов,който е много прехвален.Аз бях с тях нонстоп и преживях всичко заедно с тях.Голям страх брахме,но детенцето сега е на 6 годинки  и си е ок,при положение ,че кистата беше такава ,че не можаха да я изчистат изцяло.В тежки случаи им слагат дренажи подкожно с които се живее цял живот до дълбока старост.Ако искаш ще ти разкажа подробно.Дай кураж на приятелката ти.Всичко ще бъде наред.Медицината много е напреднала.Поздрави.

Миленче  Hug, надявам се кистата да се разнесе до 26 г.с, но ако стане обратното ще пиша. Сега приятелката ми има час за края на май пак при Томова, за да види какво е станало. Иначе терминът й е за 9.09.

Общи условия

Активация на акаунт