Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 043
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте  Hug
Валка  Hug
Тони освен много чаровен ми се видя и много пораснал на снимката  Heart Eyes Кайли, успех и от мен  Peace А до петък, остана малко  Hug
Ember да знаеш, че ако Лорката не беше болна сигурно щяхме да се разходим до Пазарджик, заради прекрасните ти неща  Heart Eyes
Мис, забрави да докладваш  Wink Hug
Благодаря ви за отговорите за бойлера - днес отново сме с нов, дано да изкара повече време  ooooh! , но аз твърдо съм решила да си купим някакъв по-хубав, че вече направо ми писна  Twisted Evil
Иначе с Лорка сме си все така  Sad Аз съм страшно отпаднала, уж пия разни неща, ама няма много ефект. Лорка милата буха доста, но поне не вдига вече Т. Голям ад ни е даването на антибиотика, който плюе, и инхалациите - така се дърпа и пищи това дете, че направо ми става зле като дойде време за тези процедури. Утре следобяд сме пак при лекарката - иска да види как върви лечението.
Карим, надявам се да сте добре със сладуркото и скоро да се включиш по-подробно  Hug

# 31
  • София
Добро утро!

Да сложа кафенцето първо, че и аз имам особена нужда. Тази сутрин едвам се събудих

Много ми е мъчно, напоследък само лоши новини се трупат. Снощи моя много добра приятелка, която чака бебе през септември, беше на ФМ. Томова е видяла киста в мозъка на бебето. До късно четох във форума. Има и други такива случаи, като лекарите казват, че такива кисти се разнасяли от само себе си до 26 г.с , но тя милата е страшно изплашена Cry Моля ви, ако някой има подобен опит да пише.  Hug

# 32
  • гр.София
 Добро утро!
 Мерси за кафето!
 Нана,съжалявам за малкото човече,дано наистита прогнозата се промени.

Вст, горе главата,скоро ще сте здрави Peace.

Пепи не успя тази сутрин да събуди София при измъкването си от стаята,сега имам малко любимо време за себе си.

# 33
  • София
Привет!
Голям студ е у нас Confused , пусках печката сутринта, докато се облечем. У вас как е?  Joy
Ембър, може ли някъде да видим и твоите красоти?
Вст, дано се оправите двечките по-бързо! Peace Честит ви бойлер!
Нана, дано всичко е наред с бебенцето!  Praynig Сигурно във форума има такива случаи.  Rolling Eyes

# 34
  • софия
Добро утро!
Ние сме будни от 7.30,но чак сега ми се дописа  Wink!Толкова ми се спи,че чак ми люти на очите  Laughing!
Честита стара визия на Валката  Heart Eyes и бойлер на ВСТ.
Дано всичко бъде наред с бебчето на приятелката ти,Нана  Praynig!
Я да ви питам и аз,като Елфчето за един домашен въпрос  Wink!Вие по колко плика с боклук изхвърляте на ден?Мъжа ми всеки божи ден,като излиза съм му приготвила поне два за изхвърляне!Той само бучи,какво било това нещо и че сигурно само ние сме така  Thinking!
ЕЛФчЕ, в нас е о.к Т.Вече сме без парно и в момента съм по къс ръкав,а аз съм зиморничава!
Аааааа,забравих да ви се похваля,че явно от многото дъждовете някъде е протекъл покрива и в момента е мокра едната стена в детската и същата в хола.Боята се е подула и скоро цялата стена,ще е в "екземи"!Красота!!!!!!

# 35
  • София
Я да ви питам и аз,като Елфчето за един домашен въпрос  Wink!Вие по колко плика с боклук изхвърляте на ден?

Аз купувам огромни чували по 90 литра, защото кофата ми е много голяма, но не знам какво правим за ден и половина сме го напълнили. Митко все мрънка, че осигуряваме най-много работа на Волф и ДИТЦ  Joy

# 36
  • гр.София
 М-да! Сутрин Пепи изхвърля поне 2 плика,претъпкани. Чак ме е срам.

# 37
Здравейте  Hug

Вчера неможах,но днес се отчитам  Joy Joy
Даяна е 12,100кг. и 87 см.,сложиха ни и последната ваксина и сега чак в първи клас отново  Party
ВСТ,честит ви нов бойлер и дано да изкара дълго време  Praynig Peace
Нана,дано всичко с бебенцето да е наред  Praynig Peace

М-да! Сутрин Пепи изхвърля поне 2 плика,претъпкани. Чак ме е срам.

и при нас е същото положение  Embarassed
Хайде приятен ден от мен,ставам да се обличаме да излизаме  Party

# 38
Здравейте!
Нана, дано се разсее кистичката на бебенцето  Praynig.
Elwing, у нас не е студено, но не е и топло  Rolling Eyes.
Дани и аз всяка сутрин връчвам боклука на мъжа ми и отделно няколко пликчета с бутилки и др. Кофата ни е 80л, но все пак сме 4-ма големи с две деца.
Ето снимки на "езерцето", но все още не сме пуснали рибките, за да се циклира. Като ги пуснеме ще го снимам пак.

# 39
Здравейте  Hug
Аз вече съм изтощена, а  преди малко ставаме  Tired - ама тези инхалации ще ми вземат здравето.
Нана, много ще се моля за твоята приятелка  Praynig Не съм чувала за подобно нещо и за съжаление не мога да ти помогна с информация  Embarassed
Ади, да не забравиш да ни покажеш езерцето и с рибки - представам си го колко ще е хубаво  Peace
Мис  Hug, много е пораснала принцеската  Heart Eyes

За боклука - ние го изхвърляме по няколко пъти на ден  Embarassed  Тия дни татито ме питаше какви ги върша, че все е пълно кошчето  Laughing
А за студеното - ние сме на ток и радиаторите не са пипани - поддържат си 25 градуса, та ни е идеално  Laughing

# 40
adrianska, много е красив...а и с рибките вътре ще е голяма атракция.
Elwing, и при нас е хладничко, защото татито го мързи да пали парното тези дни. Crossing Arms
А аз явно съм настинала и вече разбрах какво е да те боли ухо...вчера направо ми идваше да си отрежа главата. #Crazy
А пък в яслата видях една колежка от СУ, която си е купила апартамент в едни нови блокчета тук и многооо се зарадвах, че компанията ни се увеличава с още един малък мъж. Simple Smile

Аз докато се вълнувах каква ваксина да избера, се оказа, че ще ни я отложат с 1 година заради гърча. newsm78 А то този повод пък д-р Нивеа Бебе ми писа, че на толкова малки деца не се дава Диазепан и дори еднократно 1/2 табл е много...трябва да сваляме Т само с 8 мг Нурофен на 6 ч, което си е бая голяма доза. newsm78

# 41
AndyB, вие продължавате ли да давате Диазепан?Дано повече не се разболява Гого! Peace
Nana77, дано се оправи бебчето. Praynig
Adrianska, много е хубав аквариума.Да ни го покажеш и пълен. Simple Smile
Kaili, няма да има базар в Пловдив.Ама то Пазарджик не ви е далече... Mr. Green Заповядайте! Hug
Красотите изработени от мамите за базара може да видите тук:http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/19#
Моите неща са снимки 8,9,10,12,14,17,18 и от 80 до 89. Blush
Има ги и красотите на Vst_80. Hug Големи благодарности!

Разгледах снимките в албумчето ни, много са ни хубави децата! Heart Eyes
Качих и няколко снимки на Вики.За любопитните  Grinning : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=61

Бързо оздравяване на Vst_80 и AndyB и другите болни. Peace

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 15:49 от Ember

# 42
  • софия
Ембър,може ли да ми вземеш всички шнолки.Тези:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/19#17
Може и някой други  Blush!Аз съм голям фен на разни такива джиджавки.Не мисля,че ще мога да отида до Пазарджик,но ще се разберем как да ти пратя паричките  Hug!

# 43
Принципно мога, но ще е тъпо да ги купя аз, щото тези са мое производство. Mr. Green
Искаш ли да ти оплета?
За мен ще бъде удоволствие! Hug

# 44
  • софия
Искам  Hug Hug Hug!
А от тези може ли тогава да ми вземеш?
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/19#92

Общи условия

Активация на акаунт