Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 010
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
  • София
наш Сашко си обърнал цялата купа с таратор на главата  #Crazy  hahaha. Такъв рев му удари, а аз не знаех да се смея ли, да се карам ли...  Joy
Адиииииииии  Heart Eyes Hug!
Laughing Hug
И Блан с тоя пенсионерски клуб  Laughing
Усмихнахте ме!
Дани, честит ти комп!  Peace
Лека нощ!

# 16
И аз да се разпиша в новата темичка като редовно четяща и мързяща я да пише  Confused. Сериозно, от известно време съм голямо мекотело и нямам желание за нищо. Ако се оправя някога пак ще се включа.
Бързо оздравяване на всички  Heart Eyes!
Дани, много ме е срам, че толкова време не мога да мина да си взема нещата  Embarassed. Още няколко дни и Стефчо ще е напълно здрав и ще се организираме. М/у другото съм без мобилен тел. временно и затова се оправдавам тук.
Цунки на всички  Heart Eyes. Усмихвайте се и се радвайте на новите придобивки.

# 17
Сложих един валидол под устата и реших да се пробвам да се запиша в тази "опасна" тема  Mr. Green
Дани честити ви придобивки на теб и на Найа!  bouquet Искам и аз .... Rolling Eyes
ох, само се усмихвам, не мога да спра, като си представя Сашко залят с таратор,макар че бая чистене е паднало после  Crazy
Ади остана ли за вас място в хола с този аквариум  Laughing,може да си пускаш и по някой шаран месец преди Никулден тъкмо да не търсиш после  Mr. Green
Ние кренвирши не употребяваме от доста време,но виж напоследък много налита на млекцата Данонино ,голям фен е по 3 на ден ,излиза ми  Money
тази вечер тук се изсипа един порой ,гръмотевици,накрая и тока спря беше екшън  smile3549 ще ни потопи.
И ние с Иван редовно се караме за компа,но напоследък вечер решихме да се бием че е по тихо да не будим децата  fight
Днес бях и на гинеколог отдавна се канех ,здрава съм и чиста като момина сълза  Blush(какво ли не правят антибиотиците за бронхит  Mr. Green),но ми взеха и проба за цитонамазка ей така профилактично да видим.

# 18
Хайде да се разпиша и аз в новата темичка Hug
Млако се поизгубих, ама - нали знаете- тичкам напред-назад по безброй задачки Crazy Joy Joy
честит пробити ушенца на Найа Heart Eyes. Честит ти и лаптоп.Сега нямаш оправдание ако зачезнеш от виртуалното пространство Naughty.А за  ник-а -той е съвпадение с перлената фирма Wink.При мен произхода идва от комбинация на имената ми Grinning
ВСТ, нашия бойлер е Елдом инвест-ползваме го от няколко месеца и засега сме доволни Peace
Ралак, бързо да с еоправяш от това състояние Hug
Аз утре ще ходя на гинеколог, че....срамота Blush Елфче,  хайде да те водя и теб Joy
elen@ , ДАри отдавна не спи на обед( тя кога ли е спала де Crazy).Нана се оплаква че Кало спи само час, а на нас това ни е над максимума ooooh!кка издържа това диване - не знам...
Сега да ви се  похваля че си имам нова холна масичка след страхотни разправии #2gunfire.Купих една, после отидох да я върна че се оказ апо-висока  и не ми се връзваше и един малоумник от магазина започна да  ми крещи  и да изтерясва Shocked.Ама не уцели "беззащитната" женица, щото мога д авикам повече от него #Cussing out.Та- започна д ами разправя че няма такъв филм като връщане  в 3-дневен срок Wink.Както и да е.Смени ми я следе всичките разправии,ама толкова нерви и с мъжа ми не съм трошила ooooh!
Вчера ми взеха размери за един гардероб и едно шкафче в антрето  Party, та-  с две думи- доволна съм от свършеното през тези "почивни" дни.
Хайде- спирам че се  улях... Embarassed
Отивма д апия кафе.Ето и за вас Hug

# 19
  • софия
Добро утро  Hug!
Айде по една кола от мен,че не съм по кафето  Wink

# 20
  • София
Привет!
Дани, правилно - никакво кафе за нас - с такова кръвно  Mr. Green То не че колата не действа пак така  Joy
Велмар, верно мина почит 1г от последния ми преглед  ooooh! Трябва да ида и аз, ама не знам кога ще е Blush Поздрави на Тошко.  Grinning
Ралка, и аз съм без настроение по прицип, но като пиша и чета тук ми се пооправя  Wink  Hug
Адрианска, ще видим ли езерцето на снимка  Laughing

# 21
Запис...друг път ще пиша, че Дани не ме оставя...

# 22
Хайде и аз в новата темичка  Mr. Green
Блу,Дани мерси   bouquet  bouquet
Момичета,благодаря ви за пожеланията за бебчето,много сте мили  Heart Eyes
Дани,честити обички на Найа и на теб ново лаптопче  Party
Ади,мерси че ми напомпи за упражненията  Laughing,честит ви аквариум,а за таратора се посмях доста  hahaha,ама ако на мен ми се случи сигурно няма да ми е толкова смешно  Crazy
Кайли,Нана ще се радвам да се видим,но засега още немога да кажа със сигурност,защото има вероятност за Великден да пътуваме  Wink,другата седмица ще дам отговор  Grinning
За кренвиршите Даяна твърдо им е фен,може да ги яде постоянно  Simple Smile,а и плодовите млека са и любими,но тя по принцип нищо не отказва  Joy Joy Joy
Днес сме на консултация и на ваксина  Laughing,после ще докладвам колко сме пораснали  Laughing
Ставам да хапнем и да се приготвяме за чичо доктор  hahaha

# 23
Adrianska, Вики снощи спретна почти същия номер, но в пъти по малко количество таратор.Само че тя целенасочено обърна купичката и на тънка струйка го изсипа на пода. Close Въпреки всичко ми стана много смешно като си представих Сашко. Hug
Честит ви аквариум.Да покажеш снимки, че съм любопитна. Blush А на мъжа ти направо евала за ентусиазма.
Dani777k, честити обички на Найа.И честит комп. Peace
Miss_74, честито бебче на кумовете ви.Да е живо и здраво!
Четох, че има много болни дечица.Бързо оздравяване на всички! Hug

Вики от вчера е фен на думата НЯМА.Ще полудея просто. Crazy
Сигурно много неща пропуснах...това време хич не стига. Simple SmileДнес предадох нещата за базара и мога да си взема глътка въздух.Малко нанагорно ми дойде - от работа, в къщи с Вики и като заспи почвам ръкоделието.Ама сме почти готови вече. Peace

# 24
Запис в новата тема Hug
Заглавието е един път Wink
После повече, че от два дни не съм пускала компютъра и не съм чела назад.

# 25
Запис и от мен със старата ми визия  Mr. Green
Заглавието е просто убиец, евала!   bouquet

# 26
Как сте момичета? Аз направи съм луднала с това учене и вече почва да ми омръзва. Този път програмата ни е много объркана,почти винаги сме до 3-4 ч. следобед и съм уморена. Tired Вече насрочихме и някои изпити и трябва да се организирам с ученето. А и много ми липсва Тони. Wink Успокоявам се че в петък вече ще си го видя и гушна. И ще има да го мачкам и целувам докато ми позволи.  Simple Smile

Ембър в Пловдив ще има ли Великденски базар?
Сега чакам да се включи сестра ми на скайпа и да си видя момченцето.
Пожелавам ви лека вечер. Hug

# 27
  • софия
Кайли,Тони е невроятен на снимката!Обожавам такава права,гъста и лъскава коса  Heart Eyes!

# 28
Кайли,Тони е невроятен на снимката!Обожавам такава права,гъста и лъскава коса  Heart Eyes!

Дани  Hug!

# 29
  • София
Валка, радвам се да те видя в обичайния ти вид  Wink Laughing Heart Eyes Hug
Тони наистина е голям чаровник Hug Успех на изпитите, КайлиPeace

Общи условия

Активация на акаунт