Синеоче, разбрах, че станциите били 4, две на самия плаж и 2 малко по-навътре, ако имаме възможност да отидем се чудя на Созопол ли пак или на Св. Константин и Елена, там не съм била досега. Рони, давай снимки да гледаме.
За следващата доза ще внимавам повече.Вие колко време ги варите? 

,доста си си поиграла.
,като взе да се покачва температурата мина 40 ,а на мен направо ми спря дъха.С живачния беше 38,8 .А аз редовно съм с 35 градуса

Но съм маниачка на тема чисти дрехи и мъжете ми се преобличат минимум 3 пъти на ден. Не съм идеална. Примерно днес боядисвах яйца за 3 къщи и правих великденски сладки, но купчината ми със дрехи за гладене цял ден стои-просто съм уморена.
И съвсем не съм единствена. Понеже много обичам да кисна в Готварския, Наринчето например прави страхотни торти. А на Пиги козуначето-нямам думи.
И съм сигурна, че всяка една от вас си е уникална в нещо. Не е задължително да е в слугинажа
Може в професията, в семейството като перфектно отношение или пък можете да правите неща, които другите не могат.
Аз днес пекох нашите си козунаци и боядисвах яйца,после ги рисувах и така до преди малко.Утре в 7 сутринта се изнасяме към морето,за времето казаха,че ще е по-слънчево в сравнение със София и съм доволна,че решихме да караме там празниците,ще се приберем чак на 6-и.
Печенето става първите 5-10 минути на 275 градуса леко да се зачервят отгоре, после ги покривам с фолио,отдолу на фурната също имам фолио,хем да не се цапа,хем да не ми гори това което пека,после намалявам на 220-250градуса и така докрая,боцкам с една дървена клечка да проверя дали е изпечено тестото и това е 

,
. И си показва рачешката природа вече. Като я питам "Ти добро дете ли си?", ми отговаря: "Не, ошо", и ако питам обратното, казва, че е бо (добро)
на всички
втори път таз неблагодарна работа не я почвам...Виж за козунаците на Пиги ще се пробвам но слееед великден,стига ми толкова за сега.Пиги къде изчезна казвай как и с какво нарисува тез яйца?

Весело изкарване на моренцето 

Хайде оплаках се предвеликденско 

Знам аз, направя ли двойна ми отиде денят 

. Венци повече от 2-3 думи никога не е свързвал и е рядко. То не, че казва много думи де
Като не може да каже нещо и квичи като делфинче. Аъъъъъъ аъъъъъъ

Като я оперираха не скимтеше изобщо. Милото ми животинче, дано се оправи бързо. 

и споко и аз никога през живота си не съм правила кекс.