Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 433
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 newsm59Ани-Честит Рожден Ден!Много здраве и щастие ти желая! newsm67
Рони-весело изкарване на празниците там!Щом се съберат 20 българи някъде,ще има купон със сигурност Laughing!Дано Берта се оправи-да не би нещо да и се е заболо в лапата? newsm78
Пиги-лек път и весело изкарване и на вас!Благодаря за рецептата за козунака,а като имаш време кажи откъде си купи яйцедържачката с боичките-изглежда адски удобна,но никъде не съм виждала да продават. newsm78
На всички-весело посрещане на празника! Simple Smile

# 196
  • София
Ехоооооооооо,и аз минавам да ви пожелая весело изкарване на празниците,че утре изчезваме за две седмици.Първо тръгваме към Равда при свекърите и после в Казанлък.

Пиги,добре че свекърва ми прави козунаци и ще си хапна,щото вярвай твоите през монитора щях да ги наръбам.Ми то чак ми замирисаха и лигите ми потекоха,да знаеш.И вие мацки със сладките/Ели и Ети/ доста сте се постарали,браво. smile3501

Хайде,останете си със здраве и умната с чукането,а после ще разказвате на кой му е най-корав.
За борека и яйцата говоря,вие какво си помислихте. smile3534

# 197
Рони, няма ли там ветеринар да я заведете,да не се мъчи милото  Confused

Ети скрии си красотите,може ли така,аз ще направя още една доза да пробвам тез цветове със по- малко боя,много боя им сложих и станаха тъмни ooooh!  вие ще ги ядете ли с това отгоре,аз смятам да ги зафуча, че ме е страх,мисля си как и къде ще се отложи това боище ще си боядисам червата( в корема)  Mr. Green Laughing Laughing Joy А яйцата последно с каква боя са ти, че си писала желатинова,а под снимките пише восъчна? newsm78Не става ли с обикновен желатин(четох че като се разтвори желатин и се намаже яйцето,да засъхне и отгоре като сложиш боички ставало релефно?)?

# 198
Ронка,весело изкарване на рожденния ден и по-леко с българската ракийка Mr. Green NaughtyЕма кой знае каква френска мадама е станала Heart Eyes
Аз да се оплача..Захванах се да стягам куфарите и се оказа,че ми трябва още единсякаш ще правя великото преселение на народите SickЗвъннах на мъжо да отиде до брат ми да вземе неговия куфар,защото съм помъкнала и сто чифта обувки и чехлички за всички тоалети,а той ми тегли в прав текст една,че отива на почивка,а не да ми става пиколо ooooh!Ох,сега трябва да редуцирам нещо,а ми е много трудно newsm78 
Пиги,донеси по един козунак насам smile3508

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 19:28 от Tizija

# 199
Аз отдавна не съм се вясвала, ама поне едно "весели празници" не мога да не пожелая. Аз много обичам Велик ден, не че съм голяма христианка, но има нещо много положително в него, нещо приятно-символично. Не като тъпата комерсиална Коледа.
Айде, поздрави от мен и момчетата!
И козунак на корем!
 Peace

# 200
  • София
Момичета, весело изкарване на празниците. Аз си заминавам на село, да ме погледат и мен малко- мама и баба  bowuu
 Hug Hug Hug

# 201
 easterВесело посрещане на Великден!easter

Ние също заминаваме, първо малко надолу по Рила, после нагоре... Simple Smile и на моренцето ми се иска, ама няма да ме огрее за сега.
Страхотни вкусотии и красоти сте измайсторили.
Ето ги моите скромни яйца:
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5686954
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5687149
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5687147

Направих повече с картинки, да се радва Данката. Той като ги видя, се разтрепери чак от вълнение, и от мерак да пипне всички, започна да ги пуска отвисоко. Crossing Arms
Сега сме ги скрили на студено. В събота ни чакат още 3 кори. #Crazy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 202
  • Варна
Честито племенниче на Пепи111!Да е живо и здраво!!!

Здравейте милички wavey

Благодаря ви за загрижеността Hug.Димитър е добре,засега/да не казвам голяма дума/,от вчера 15ч не е вдигал Т.Само на Хомеопатични сме Peace

Мерси за съветите относно меренето на Т,обаче ппри нас е Sick.Взехме сега един  термометър на Чико който
мери до 10 сек. и е с гумен накрайник.по безболезнено е Confused

easterИскам и аз да ви пожелая Весело посрещане на Великден easter

Ние ще се трудим на Златните.Румънците пристигат трябва да им вземем паричките newsm65

Тази година се изложих в домакинстването.още не съм си боядисала яйцата и украса не съм направила.Срам,срам...
Като ви гледам какви красоти сте направили,цък цък Shocked.Браво на вас smile3501

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 19:50 от jorjito

# 203
  • София
С малко закъснение наминавам да честитя рождения ден на Ани79:

Да си жива и здрава, много щастие, късмет и семейно разбирателство ти желая!

# 204

Ама и аз как се отнесооох..  Embarassedooooh!

Ани, честит рожден ден! Много поводи за радост, здраве и сбъднати мечти ти желая!

# 205
 HugЕе всички избягаха! Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240555 Вижте вчера какво правих.. Ети ти си виновна  Hug

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 08:58 от Eli83

# 206
Eби,ти уж си по-млада бе душа,а и теб те гони старческо безсъние Mr. Green
На мен вече сърцето ми се е свило ,че няма да си виждам детенцето цяла седмица Sick Cry

# 207
Да знаеш какъв сън ме гони,30 минути не мога да отлепя след като Юлия е решила че сме се наспали,а Татито и все ме обвинява че наспиване нямам ooooh! ама като е станала рано и мен си ме чака,наакана,гладна и сега тук с кафето се разсънвам.. ooooh!

Някой да има свалена песничката на малките пантери -Калинка калинка калинка мая..?Щото от никъде не може да ссе свали,само в МП3-фолк,но там след регистрацията ми иска някакви точки а аз не съм ги покрила,другаде май я няма по торенти,та ако някой ми я пратиии newsm78 Hug

# 208
момичета някой знае ли фамилията на дю или име в скайпа за да може да редактира първа сраница

# 209
Иси, пуснах ти на лични мейл. Ако ти е по удобно, да ти дам скайп?

Общи условия

Активация на акаунт