Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 552
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Ели-браво за свещите.  smile3501 И червенички  Party Може да ги запалиш на Великден Wink Така е, много трудно се вадят от формине за съжаление Sad
Днес направих два казунака, и още една доза от ония сладки. У нас са хит  Crazy Навън е хладно, но двамата ми бандита са от 4 часа навън. Дано не се разболеят Praynig
Tizija-не се чуди и вземай още един куфар. Там ще е топличко   grinning039
jorjito-да изкараш голямаааааа паричка от румънейшите  Mr. Green
И ние ще ходим на село утре. Свеки и мама са именички и ще бъде весело. Дано само да не вали и да сме навън под шатрата, че иначе Венци ще скучае.

# 212
Ели-пусни си скайпа. Намерих ти я Simple Smile

# 213
Мили момичета  Hug на всички! Огромни благодарности на Иси и НАН за труда и красотата, която са сътворили!

Пожелавам ви от все сърце весело посрещане на Великден, много здраве и щастие, усмивки и сбъднати мечти!

Не можах да изчета какво сте писали, че у нас пак е пълна къща с деца. Сестричката ми и двете племенички са тук. Но обещавам при първа възможност да се поправя.

# 214
  • somewhere over the rainbow
Ето ги нашите яйца:  

Весело изкарване на празниците и довечера запалете по една свещичка за нашето форумско общество! Hug

# 215
Днес боядисвах яйцата,за разлика от боята на сладките тук стана пък много бледа и нежна на цвят,правих и още свещи!

Ето и да видите!

Дидито мерси ,и аз я виждам във вебокс,но да се свали не може ако Ети ми я пратииии Flutter

И ние утре ще ходим на Агне при мама ,дано е топло времето  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny family 1swing,ако пък не Wear Umbrella  umbrella като се наядем ще му полегнем! Mr. Green

Весели празници и от мен и във нас да са борците! Mr. Green

# 216
  • Варна
 Hug

Първата страничка е върховна smile3501,голямо Благодаря на създателките newsm51 newsm51 newsm51

Наистина момичета,нека всички да запалим довечера ,по една свещ на прозорците си.за всички момичета във форума и най-вече за тези,които още си нямат рожби.Нека Бог да ги дари с най-голямата радост,да станат майки Hug Praynig Praynig Praynig

Димитър е със зверска кашлица #Crazy #Crazy #Crazy,направо съм в шок.от снощи ей така изведнъж Rolling Eyes Cry.сега се гледаме двамата,а мъжо е сам на Златните.

И така...
Весело посрещане момичета,Много ви обичам всички Kissing Heart lovekiss Flowers Bouquet

# 217

За Иси и Нан! HugБлагодарим Ви за отделеното време!Станало е чудно!

# 218
Иска, НАН - голяма красота  Crazy

# 219
  • Варна
Иска, Нан и от нас едно благодаря! newsm51
Въпреки, че рядко се включвам, не сте ни забравили! Two Hearts
И ние боядисахме яйцата - голямо мацане падна и сега момчета спят и чакат дядо Великден да им донесе яйце под възглавницата  Mr. Green! Мишо ме пита дали и на мен ще ми донесе...... Изведнъж си припомних и моето детство Embarassed!
Весело посрещане на празниците!

# 220

Христос воскресе! Желая на всички много здраве, възкръснали надежди и осъществени мечти! 
Меко козуначе, шарено яйце,
руйно винце и крехко месце!
ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

# 221
Христос воскресе-вуистина воскресе!Честит празник на всички!Много здраве и щастие и сбъднати мечти на всички ни!

Ети ти не си спала ! Thinking

Юл изпочупи всички яйца вече,голяма радост...

Party

# 222
  • Варна

Честит Великден! Нека здравето и доброто настроение не ви  напускат цяла година! Велики дела да свършите, велики мисли да имате, велики да сте и вие! Христос воскресе!
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 223
  • Варна
Христос Воскресе-Во истина воскресе!
Нека той да бди над всички нас!!!

# 224

Христос воскресе нека кажем и наздравица да вдигнем с пълни чаши,че е светъл празник днес. Много задраве да си пожелаем и по -добри един към друг да бъдем и така да възкресим образа на Божия син!
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, с покривка нова.

Общи условия

Активация на акаунт