Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 574
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета!

Сигурно ни забравихте с Лора, но нещо не намирам време да седна.

На мен ми се случи неприятна случка в петък, навехнах си крака, като стъпих накриво. Сега е подут, боли и не мога да стъпя въобще. Подскачам из къщи на един крак, а на Лора и е много смешно. Та ще си кукам вкъщи до четвъртък.
А колко глупаво стана цялата история. Тръгвам аз за работа и водя Лора за ръка към яслата. И изведнъж изскочиха няколко кучета иззад един блок. Аз веднага я гушнах и как стъпих накриво, с тая инфраструктура - павета, дупки и камъняци, крака ми се подви някак и лум двете на земята. Добре че на нея и нямаше нищо, само малко главата си беше одраскала. Мога да осъдя общината стой та гледай.
Пък моя веднага ми вика - като си се качила на тия кокили това ще стане.

Отивам да слагам снимки.

Рони като имаш време ще се радвам да си пишем или да се чуем по скайпа.

# 91
  • somewhere over the rainbow
Така се отнесох, че като нищо ще пропусна:
Честит имен ден на малките ни Цветя - на Пиги, Ст.г. и Ивка! Със здраве да си носят името! Heart Eyes
И Венци май е именик, Ронката и тя да не се крие, ами елате да почерпите  bouquet Hug

И аз да почерпя за мойта мама Маргарита, опората на цялото ни семейство:  beer eat, а по-късно Drunk  Много здраве и щастие й пожелавам! Heart Eyes

В къщи кипи трескава подготовка за тазвечершната напивка Mr. Green

Днес щяхме да ходим до Сопот щяло да има на манастирска поляна нещо като празненство, но не отидохме,то и къде да я търсим таз поляна,взехме си върбички от тукашната църква!
Crossing Arms Crossing Arms

Между другото за въпросната поляна се минава покрай нас, та колко хора се изнесоха нагоре не е истина ooooh! Кухнята ни гледа към пътя и докато приготвяхме салатите с майка, одумахме всички ... кой не е минал, неговото житие и битие не сме разнищили Whistling
Ели, щяхте да се отбиете у нас да си поиграят децата на двора ... ама то като е сложно намирането Crossing Arms

Синеоче, ти па нищо не каза, забравили сме ги били Crossing Arms И почвай да носиш само маратонки! Hug

Ще бягам, че торта ме чака Wink

# 92
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ЦВЕТНИ ИМЕНА!  Само весели и цветни неща да ви се случват!

NAN, да ти е живо и здраво майчето! И весело да си изкарате тази вечер!
А какво става с кредита?

Дю, моите съболезнования  Flowers Rose!

Ронка, къде се скри! Давай снимки да гледаме!
Синео4е, бързо въстановяване!

Относно животните - и аз съм голям привърженик на идеятя децата да имат поглед над живота на село!

Аз поемам към страната на сънищата - нобичайно рано, но...много изморена се чувствам напоследък!

# 93
Честит Имен Ден  на Венци на Ети много целувки от нас  love001  love001  love001  love001  love001  love001,Цвети на Пиги и на Ст.г, Цецко на Ивка и на всички които празнуват днес! Специално и на майката на НАН да ти е жива и здрава и  все така да ви е опора.
 Желая им океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъдедете  много усмихнати, силни, обичани!

Ронката и тя да не се крие, ами елате да почерпите  bouquet Hug
Не знам за нея ,но съпругът и със сигурност Wink
Имен ден празнуват всички, които носят имена, произлизащи от названия на растения:
Иглика, Божура, Венец, Венцислав, Венцислава,Виолета, Върба, Върбан, Върбинка, Гергин(а), Гроздан(к)а, Далия, Дафина, Делия, Делян(а), Дилян(а), Детелин(а), Елица (идва от ела), Жасмина, Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка), Ива, Иглика, Калин(а), Камелия, Карамфил(к)а, Китка , Китен, Камен, Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Лора, Люлина, Маргарита, Магнолия, Малина, Невен(а), Петуния, Роза, Росен, Росинка, Румен, Румяна, Смилян(а), Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка), Фидан(к)а, Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Череша, Явор(а), Ягода, Ясен(а), Ясмина и др.

# 94
Тук съм, не съм избягала, но нета ми е много бавен и не успях да кача снимките. #Cussing out
Абе то май и аз имам имен ден, но никога не съм го празнувала и сега е така. Нямам го за празник. А относно Калин има 2 мнения по въпроса. А и Иси, от изброените от теб няма Калин!!!
Махам се, че Ема е много кисела.
Спокойна нощ. Hug

# 95
Честит имен ден на всички цветенца! Бъдете здрави, щастливи и всичко най-добро да ви се случи!

Добре, че Иска ми напомни, че и Венци има имен ден Whistling Нали имаме 3 дни за именни. Crazy Та така първата почерпка е от мен:

Ето и снимки от днес. Ходихме на село и Венци така си подивя, че в колата заспа на връщане hahaha: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238926&photo=4

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 22:52 от eti_31

# 96
  • София
Чакайте и аз да кажа две думи преди да е минал празника.
Та така честит имен ден на всички именици.Носете си имената със здраве дълги години и бъдете щастливи.

Нещо днес не ми е много на кеф.След обед се поскарахме с любимия,а планувах чудничка вечер да си изкараме,че Люската отиде на гости на леля си с приспиване.И вместо да се чувстваме като младоженци,ние си кукаме като едни пенсионери в къщи.Тъпа работа. smile3511

# 97
  • София
И ние се посдърпахме малко тази вечер,но бързо се сдобрихме.Напоследък все много работи и не му остава време за нас,знам че е за наше добро,но много ми липсва.Хубавото е,че успя да дойде днес в парка с нас за един час,та си изкарахме страхотно,ето снимчици:
http://images25.snimka.bg/005652285.jpg
http://images25.snimka.bg/005652281.jpg
http://images25.snimka.bg/005652288.jpg
НАН-да ти е живо и здраво майчето и все така да ти е опора голяма!Как забравих Цецко на мама Ивка незнам-да ни е жив и здрав!
Весело изкарване на всички тази вечер! Grinning

# 98
  • През девет земи в десета
Минавам само да почерпя,гостите ми току що се разотидоха и ме чака голямо чистене ooooh!

# 99
А относно Калин има 2 мнения по въпроса. А и Иси, от изброените от теб няма Калин!!!
нарочно го направих с червено и подчертано Mr. Green

# 100
 Hug Hug Hug

Момичета, благодаря ви за подкрепата!

С малко закъснение искам да честитя на всички, които празнуваха тези прекрасни дни - Лазаровден и Цветница!!!
Бъдете живи и здрави и нека усмивката не слиза от лицата ви!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
Майчета много благодаря за пожеланията Party
Ние днес сме изморени вчера на обяд бяхме при свекърва ми казва се Цветанка после вечерта при една приятелка Маргарита, въобще Цвети имаше толкова емоции колкото за месец.
Дю моите съболезнования
Иси бързо да оздравявате   Praynig

# 102
  • Варна

Честит Празник на всички които са имали повод да празнуват вчера и онзи ден!Да са живи и здрави

Дю мила,моите съболезнования Hug Hug Hug

jorji може и до твоите услуги да прибегна ,но все още мисля.
В този ред на мисли ти няма ли да слагаш снимка на сладура както и другите мамита.

Душицо аз сложих,но май не на правилното място.
За другото можеш да разчиташ на мен Peace

Мацки ние ходихме да оправяме магазина на Златни,Дим беше при баба си и не съм ви чела.ще гледам да прочета малко да съм в час Wink

Иси,снимките съм ги сложила в Пролетни цветя 08

# 103
  • София
Момичета, благодаря ви за чудесните пожелания  Hug Та освен Цецето и мама Ива (т.е. аз  Wink ), тати Калин, че и баба Маргарита (мама) всички имахме празник  bowuu Ходихме на Воденицата, едно заведение в Драгалевци, битово, много хубаво, похапнахме, пийнахме, децата поиграха и така.
Със закъснение и аз поздравявам всички именници, които празнуват на Лазарица и Цветница, много здраве и щастие  Hug
За тийм билдинга- бяхме в едно село Лещен, над Гоце Делчев, напълно автентично, такава красота няма. Спяхме в тамошните къщи и напълно се потопихме в атмосферата. В селото освен една кръчма (бившето читалище), няма друго нищо, нито магазин, нито нищо. Тишина, красота, чистота, птички, кукувица кукуше постоянно....оххххх прелест. Някой беше обяснил, че всъщност целта на един такъв тийм билдинг е опознаване и сплотяване на екипа, ние ходихме 3 отдела от фирмата, да се сработваме  Wink В петък пристигнахме вечерта, вечеряхме, пийнахме и си легнахме, защото в събота сутринта в 8 часа ни искаха в кръчмата на закуска. Та хапнахме пържени филийки със сладко от боровинки и сиренце месно производство и се започна сплотяването  Laughing Разделиха ни на екипи, раздадоха ни компаси и карти и юрош в планината. Търсихме части от една карта, която ни показваше мястото, на което самодиви са направили бяла магия  и който отиде на това място му потръгва всичко Wink Та намерихме мястото след едно лудо катерене по едни баири, изпотени, изподраскани и уморени бяхме приятно изненадани, че там освен всичко има и скара с наденички и разни други неща за хапване и пийване  beer cheers Wine Glass eat
Вечерта пак кръчмичка и сутринта в неделя  travel кой от къде. Беше страхотно, момичета, само дето аз си имам други грижи и нито на тийм билдинга, нито на именния ден се зарадвах, така, както ми се искаше  Cry
Накратко това е  Hug

# 104
А относно Калин има 2 мнения по въпроса. А и Иси, от изброените от теб няма Калин!!!
нарочно го направих с червено и подчертано Mr. Green
ooooh! Много съм зле! Изгубила съм си ума някъде по трасето. Съжалявам за невниманието.
С малко закъснение, почерпете се за здравето на мъжлето ми!
 newsm64 newsm38 newsm38 beer3
Тук отново вали. Close Дано скоро се оправи времето, че ще подлуднем затворени!
Ивка, добре звучи всичко описано от теб. Лошото е, че не си успяла да му се насладиш пълноценно. Във Воденицата е много приятно, ходили сме там и всичко е на ниво. Peace

Общи условия

Активация на акаунт