Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 565
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
ето две снимки да не ни забравите

# 76
Mалии,аз нямам запис и се чудя що не ми излиза темата  ooooh!

Гали наскоро изкара един вирус разтройство и повръщане.Но с хомеопатични овладяхме положението за няколко часа  Mr. Green
Дано аз да не съм следващата че като си помисля лятото той го кара половин ден,а аз повръщах 2.  Confused

Някакви кексове говорите тука.Аз нямам време за такива.Снощи пекох бутерки със сладко от смокини  Wink

# 77
Дю, моите  съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose !

Днес е Лазаров ден!

Честито на всички Лазари,Лъчезари,Лъчко и Лъчезарки!

Навремето лазарувахме ,сега няма вече такова нещо, само по селата,а даже една майка не е чувала за лазаруване от нашата компания,защото е от Кърджали и като и обяснихме подробно какво представлява,тя вика,-  ми там на кой да ходим да пеем ,на турските махали ли? ConfusedУжас има краища по които не са и чували,жалко...Но щом живеят и българи смятам че трябва да си поддържат традициите дори и да са малцинство там newsm78

Иси много сте готини семейно,да оздравявате вече ей!

И ако не смогнете за великден все за друга тема ще направите оформлението,не си давайте зор в това хубаво време!Пък и само двете с Нан,друг като не може... ooooh!

Е аз ви оставям!

Весели събота и неделя!

# 78
Дю,  cry моите  съболезнования за твоя приятел!  Sad  Flowers Rose Flowers Rose
Ние днес сме самички в къщи и за сега Венци не се е сетил да ходи на яслата   Stuck Out Tongue
Честит имен ден на Лъчко на мама Де-си! Нека да е все така лъчезарно, добро и послушно дете!

# 79
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЛЪЧКО

Иси, да оздравява бебо, и мноооого сте готини  Hug
Ети, мойта се надигна рано-рано, ама аз и се скарах, че днес не е на ясла, да си пие АМ и да заспива  Grinning Изкарахме, до 09.30ч. сега беснее из къщи. Времето много скапано, но ще ги изведа, че цял ден, ще луднем  Sad
Ренито  Hug

# 80
Добро утро, момичета! Hug
Ема днес ни осави да си поспим до 10:30 ч. Simple Smile
Честит имен ден на всички именници! С много здраве да си носят името.  bouquet
Ние отиваме на разходка, тук днес е слънчево, дано не завали пак. Praynig
Слънчево настроение през почивните дни! Hug Heart Eyes

# 81
  • somewhere over the rainbow
Честито на имениците и честит празник на всички, особено на малките девойки!  bouquet

Нашата мома спи и чакаме брат ми да дойде да ни вземе да ходим да лазаруваме Mr. Green  То трябва сутрин рано, ама карай Whistling
Ех, хубави празници започват Sunglasses

Ронка, чакаме снимки от Франция Hug

ПП. За днешния празник научихме песента за зайчето /бяло, вероятно Rolling Eyes/, която гласи: "Даче, даче, даче". Не е много подходяща, но нали трябва да попеем, за да ни дадат "це" Wink

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 14:49 от N_A_N™

# 82
 cry Illвсички сме с Т желаещи за болногледачи ,че майка ми е вболница съкровищата заминаха на Червен бряг и ние всички болни Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Честит имен ден на всички които празнуват!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 20:16 от isi_kam

# 83
  • София
Честит празник на всички именници!
Иси-имаш прекрасно семейство!Оздравявайте бързо! Hug
Нан-и ти може да качиш снимки на малката да я видим каква е "Лазарка" сладка Grinning-весело изкарване!
Ние днес ходихме до Дупница,при прабаба и прадядо на Влади.Дядото отглежда козички и Влади като градско чедо отначало ги гледаше шокирано,после се уплаши от тях,но като ги опозна,та като се почна една игра-цял ден!Беше толкова смешно!То ги храни,то ги прегръща,то ги гони-а те много сладки,съвсем малки три козленца-бебенца.Не можахме да го откъснем-беше голям рев като тръгвахме!После миришеше на овчар! Sick Laughing
Ето малко снимчици:
http://images25.snimka.bg/005641734.jpg
http://images25.snimka.bg/005641740.jpg

# 84
Честит имен ден на всички цветенца в нашия форум  bouquetДа са ви живи и здрави именцата Heart Eyes
А,къде забегнахте всички Thinking
Алекс тази седмица направи генерална репетиция за ходенето ни в Турция и стоя при едната баба 5 дена ooooh!Е,аз ходих всеки ден да си го виждам,но все пак много се разтъжих,че не е с мен и идея нямам как ще караме 7 дена разделени Cry
Синоптиците нещо трябва да им вземат дипломите като гледам как сме многооо далеч от прогнозираните 25 градуса #2gunfire
Дидка,умрях от смях с тази миризма на овчар Joy В кръга на шегата,ти откъде знаеш как миришат овчарите hahahaМоят синковец също си пада голям селянин. : Mr. GreenПри другата баба знае всички животни,кое какво прави и какви звуци издава и като се върне тук се превръща в селскостопанство.

# 85
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЦВЕТЕНЦА

Hug

# 86
Честит имен ден на всичките ни Цветя в темата! Много здраве и безгрижно детство!  bouquet
Специални поздрави за Цвети на Пиги. Целувкииии Hug Heart Eyes
Следобед ще кача малко снимки, не са много защото ни падна батерията на фотото. Tired
Аз пък невиждам нищо лошо в това децата да играят и опознаят животните! Та дори и да понамирисват. В провинцията живот е много по-спокоен и здравословен!  Повечето "Градски чеда" не са научени на любов към животните, защото освен уличните кучета от които ги пазим като орлици, няма какво друго да видят. Или ако нямат животинка в къщи. Поне това са моите наблюдения. Извинявам се, ако съм засегнала някого. Просто Дидито ме развесели с поста си с израза "овчар" и "градско чадо"! Wink

Тук няма улични кучета! Бездомно куче може да се види само с клошари!
Отивам да правя обяда. По-късно ще се включа пак със снимков мат'риал.
Хубав ден.  bouquet

# 87
  • София
Честит Имен Ден на всички цветенца и дръвченца!
Специални поздрави,целувки и милувки на Цвети на мама Пиги!
Иначе и аз мисля,че е хубаво децата да се учат на любов към животните и природата,просто аз никога не съм имала село и сега ми е много хубаво като ходим,за съжаление много рядко.Но с мъжа ми винаги сме си говорили как един ден ще си купим къща в някое село,аз ще садя цветя в градината,а той ще си чете вестник на верандата. Grinning
Ние следобед ще ходим до езерото"Ариана",преди седмица пуснаха лодки и водни колела,да ни е жив и здрав Бат'Бойко! Grinning

# 88
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Пожелавам ви да сте свежи и красиви, като цветята чийто имена носите!  bouquet  bouquet  bouquet
Тези дни ми е доста напрегнато и нямам време да ви чета, на сега на бързичко..... Grinning
Утре сутрин заминавам за Варна и там ще бъда цяла седмица командировка. И сега стягам багажа. моите мъже ще се гледат самички цяла седмица. До сега са се гледали само за 2-3 дни. Така, че това е едно предизвикателство за нас. Моля се, сямо да е здравичък Бонбона, че нещо накашля.

По този повод се обръщам кам всички мами от Варна, много ще се радвам ако успеем да си спретнем срещичка и да се запозная с вас. Кой беше от Варна.... newsm78 доста сте, дано успеея да се запозная поне с част от вас. Grinning. Ако искате да се видим пишете ми на лични.

# 89
Честит имен ден на всички цветя!  bouquet  bouquet  bouquetДа са ви живи и здрави имената и много успехи да ви носят,щастие и красота!

И ние сме при бабите на село, в Хисар сме де,но сме в квартал като село си е,та така,тук имаме 5 яренца, но не я пускам да ги пипа ,че много гадини има при тях!И аз съм на мнение че тук (в селата) живота е много по- здравословен,спокоен и някак си по- прост освободен от напрежението на града и всичките му мръсотии..Вчера с бабите беше на двора до гората- имаме двор и там тича цял следобед,на чист въздух до балкана друго си е!

Днес щяхме да ходим до Сопот щяло да има на манастирска поляна нещо като празненство, но не отидохме,то и къде да я търсим таз поляна,взехме си върбички от тукашната църква!

Та така ,тук е пекнало едно слънцее не се седи,сега ще излизаме!

Хайде бай! Party

Общи условия

Активация на акаунт