Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 563
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Ееее, Ронка, как няма да те посрещна бе, мила  Hug
Я, да ме светнете, какво масло мажете / или маргарин?

# 61
  • София
Момичета, ще ви напускам (не се радвайте, само за събота и неделя е  Wink ), отивам на тийм билдинг, та ще ви разправям, като се върна  Hug
Здравеееееее и само здраве и усмивки  Hug

# 62
Амери, аз сложих масло, защото това имах в наличност- Президент.
Ивка, приятни почивни дни. Hug

# 63
  • София
Амери-наистина много интересен кекс,предполагам и вкусен. GrinningАз пък много правя кексове  chef,откакто Жоржи пък показа рецептата за Мъфините,почти постоянно има на масата.Всички около мен ги обожават.От утре обаче мисля и аз да почвам Дюкан-кексовете са ми се залепили навсякъде. Animal PigАмери е моето вдъхновение-тя е висока и тежеше колкото мен и се стреми към килограмите,които и аз искам,а и още от сега изглежда страхотно!
Ивка-що е туй животно тийм билдинг?
Пързалките са чудесни!Със здраве да се пързалят дечицата!И Влади обожава за мой ужас-на площадката има една много висока и не много обезопасена пързалка и треперя до него всеки път-тези пластмасовите много са хубави!Страхотна идея какво да купят баба и дядо за РД на малкия!
Ели-не се ядосвай за глупости!Хора всякакви! Peace

# 64
NAN дано Иван да е опавил компютъра за дасе свържа по скйпа с теб..Ако ли не ще видим.

# 65
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хей, момичета как сте? Аз успях да си открадна малко свободно време и успях да наваксам пропуснатото в четенето на темичката.

Amerie, кексът изглежда мнооого вкусен!
Ронка, звучиш наистина много свежо! Дано се и чувстваш така! И дано всичко си дойде на мястото по-скоро   love001!
Ivka, я кажи къде работиш ти! Тези събития около теб –атестация, тийм билдинг ми звучат страшно познато  smile3503! Аз бях на тийм билдинг преди две седмици, но атестацията тепърва ми предстои.
Didi, тийм билдингът представлява събиране /за 2-3 дни/ на хората от една организация, фирма, клон на фирма и т.н., с цел взаимно опознаване и създаване на екип.

Ние пък утре ще си направим една разходка до Силистра, да се видим с някои роднини. Дано времето е хубаво, както обещаха метеоролозите!
Весели и спокойни почивни дни ви пожелавам!

# 66
Я, да ме светнете, какво масло мажете / или маргарин?
Става със всякакъв маргарин и масло, така че каквото имаш под ръка се слага. Аз използвам тампончетата за почистване на ушичките. А на мен кексче ще направиш ли, като си дойдеш в Русе?  Embarassed
Ели, Пиги- страхотни са пързалките. Със здраве да си се пързалят дечицата ви. Hug Hug
isi_kam-нищо не казваш как е малчо?
didito.-аз пък никога не съм правила мъфъни, но ми е дерт. Но нямам форми Tired
Ивче-приятен уикенд Hug
Нани-цикълът ми се регулира 4-5 месеца след като спрях да кърмя.

# 67
Здравейте и от нас.Чета ви редовно, но  не остава време да пиша. Вчера четох за маргарина и маслото и реших да пробвам.Намазах Ева вечерта и днес сутринта, но явно трябва по-честичко, засега няма подобрение. Пиги, Ева също е влюбена във филмчетата на Бейби Айнщайн.Само ако и пусна да гледа някое от тях седи мирна половин час. Иначе сме добре, като изключим сополките. Пожелавам на всички болнички дечица да оздравят бързо. Утре ще се снимаме и ще кача снимчици,а сега отивам да разгледам албумчето с  другите пораснали дечица. Рони, чакаме снимчки и от теб.
Целувки на всички.

# 68
Привет момичета. Изчетох всичко, исках да пиша, но не мога... преди малко разбрах ужасна новина... починал е един от най-добрите ми приятели - от детските, училищните и тийнейджърките години, беше ми съсед дълги години, бяхме като брат и сестра, казваше на баща ми ТАТКО  Cry Cry Cry Починал е в Гърция, нещастен случай, не знам подробности... Чакаме го другата седмица... Не мога да повярвам, не искам...  Cry Cry Cry

Извинявайте, че споделям това с вас, но не мога да се сдържа  Hug

# 69
  • София
Дю-ужасна новина Sad!Моите съболезнования! Sad

# 70
Ооо, Дю, съболезнования  Flowers Rose spoko

Отварям кексов цех, приемам заявки  Mr. Green
Ивка, приятно изкарване  Peace

# 71
 Дю, много лоша новина! Горкият човечец... Sad

При нас пък най- новият хит са Барбароните и Франклин /костенурката/, но ги гледа винаги с мама. Rolling Eyes
Друг не признава, снощи не ме пусна да се изкъпя, хем и баща му си е вкъщи...та заради него си легнах в 1ч. Crossing Arms

# 72
Дю, моите съболезнования. Sad Силно гуш за теб. Hug

# 73
  • somewhere over the rainbow
Привет момичета. Изчетох всичко, исках да пиша, но не мога... преди малко разбрах ужасна новина... починал е един от най-добрите ми приятели - от детските, училищните и тийнейджърките години, беше ми съсед дълги години, бяхме като брат и сестра, казваше на баща ми ТАТКО  Cry Cry Cry Починал е в Гърция, нещастен случай, не знам подробности... Чакаме го другата седмица... Не мога да повярвам, не искам...  Cry Cry Cry

Извинявайте, че споделям това с вас, но не мога да се сдържа  Hug
Пфуу, лоша работа ... няма ред, ей #Cussing out
Дю, не се разстройвай много, стискай зъби ... се ла ви Tired Hug Heart Eyes

# 74
Дю миличка само мога да те пргърна Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сега Добро утро!
Сигурно ще  ме помислите за повредена ама такава съм си в събота в 7и 30 да стана без никой да те буди определено съм се чалнала  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
аз пия кафенце и вас да почерпя
isi_kam-нищо не казваш как е малчо?
бебчо е с гнойна ангина и много бързо му се разви конюктивита.Но вече е  подобре ,но аз станах с гърлобол.Ами на работата болни аз удържах фронта ,но май взех да се предавам. Ако някога се получи конюктивит независимо на кой горещо препоръчвам билката очанка или латинското и име еуфразия. Редува се лайка и очанка.Слагаме му и някакви капчици ,но те са безобидни.Изписаха ни и Тобрекс мехлемче ,но той е костекороид и аз не го сложих. За билката ми каза д-р Хаджиева да е жива и здрава тази жена страшно всеотдаен човек .Бях и се оплакала за майка ми и тя взе проблема ни при сърце макар да не можах да закарам майка ми във Варна. Адски съм и благодарна за всичко дори сега се чудя какво да и купя за Великден от благодарност някакви идеи.
jorji може и до твоите услуги да прибегна ,но все още мисля.
В този ред на мисли ти няма ли да слагаш снимка на сладура както и другите мамита. Ние с NAN започнахме обработка ,но аз лично нямам много време за това както и тя ви е писала до вторник сряда слагайте за да имаме време да ги обработим.
лек ден за сега стискайте палци да успея да накарам моя да слагаме тапетите в детската ,че няма време.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт