Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 546
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Амери, благодаря за вкусния кекс.

Тиция, май се взима кръв от таткото ако резус факторите са различни.  newsm78 Ама не съм сигурна. Може би и за други генетични заболявания.

На мен майка като дете ми слагаше масло, както Ели е казала, и ми минаваше точно за една нощ.

Рони, звучиш много свежо. Чакаме разкази в картинки.

Ели, трябва да го осъдиш този и да ти плати всички пари, които ти дължи най-малко. Ако можеш и още - смъквай!

Хайде лека от мен, отивам в банята и после в леглото.

# 46
За маргарина-каза ми го една майче, после се сетих че така се оправих като бях бременна с Венци. Безобидно е и имаш чувството, че дишаш печени филийки. Не е гадно на слагане. То какво ли не не пробвах. Не ми се искаше да му капя все капки на милото. Sad
Ей, Амери страхотен ти е станал кекса. Искам да си вкуся  Wink А как направи жълтата смес така да е във формата на топка?  newsm78 Аз съм правила трицветен, но все е бил на нива.
Тиция-вероятно твоята приятелка е с отрицателен резус фактор. Виж тук са описали много добре случая : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280602.0

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:25 от eti_31

# 47
Ети, гола вода съм в кексовете  Mr. Green Идея си нямам, как се получи. Най-отдолу се сипва едната смес - при мен се получи, доста тънка, и почти не личи, на снимката. После бялата, и отгоре -жълтата, но тя е по-гъста и явно бялата я е обгърнала. Голямо обяснение дадох  Outta Joint
Тиция, не съм запозната, с кръвните тестове  Sad То, аз със нищо не съм, а-ма ..( Confused

# 48
 Я наш'та Амери с каква вкусотия ни е изненадала. Добре, че е само виртуална, че иначе утре кантара ще покаже +2кг.
Днес купих на Данката докторски комплект за игра, че всеки път като види слушалката на доки изпада в Нетиха лудост. Предстои ни и консултация, та реших от сега да го подготвя, но така и не се престраши. Като я видя и нададе вой, после само я пипаше с една ръка да преслушва един болен мечо, но не си я сложи нито на ушите, нито дори на вратлето. Crossing Arms Тези дни ще тренираме...

Мами, да ви се оплача от 2-3 месеца, незнам дали е съвпадение, но мисля, че откакто спрях да кърмя нещо цикълът ми съвсем не е наред. Идва навреме, но толкова слаб, все едно е към края. Така 2-3 дни, после малко по - силно за ден и това е. newsm78 Такова чудо никога не ми се е случвало. Някой да има подобен проблем като моя? Най-после си взех направление за гинеколог да ме видят след горенето на раничката, та и там ще питам. Thinking ...да не би да влизам в критическата.... Joy Embarassed

Ели, успех, няма да се даваш! Малко или много пари-твои са си! Peace
Иси:  Hug

Айде, лека! Heart Eyes

# 49
  • През девет земи в десета
Аууу,Амери каква вкуснотия,редя се на опашка за рецептата,на лични или направо тук да се възползват всички Wink

Нанни,аз засега нямам проблеми,но все още кърмя,мисля обаче в близките дни,най-много до края на май да сме приключили,не ми се ще да я оставям до лятото,по-добре сега да я отбия,стига толкова,че и мене вече всички кокали ме болят,ако има проблеми ще свиркам.

И аз днес закупих пързалка,уж за Цветница,но веднага я пуснахме в употреба,ето я:

Наистина си е друго в двор,а толкова години съм живяла в апартамент и не ми е правило впечатление,но сега като постоя малко при майка и започвам да се изнервям,цвети също с триста зора я вкарвам вътре,знае си милото,че не му мърдат поне 6 часа вътре зтворено,иначе в къщи е голяма фурия,ето снимчици:
Помагам на мама,няма кой да измете ooooh!
Опа,това стана без да искам Laughing
Героите са … 77;ни

Ели за апртаментите си права,че са много скъпи и въпреки всичко хората купуват и то за какви суми става въпрос,не е истина,в София цените гонят 1200-1500евро на квадрат за панелите и то не в елитните квартали,теглят се кредити на поразия,ставаме едни покорни граждани и това  е,има да ни мачкат и тъпчат още години наред,да не говорим пък за колко хора е непосилно да си позволят дори кредит да теглят Sad

Махам се,че утре ме чака напрегнат ден Tired

# 50
  • София
Добро утро мами,
Пиги, много хубава пързалка, ако не е тайна, кажи ми за колко я взехте и откъде, че и аз трябва да купувам  Peace
Много хубави снимки, ама тази голяма тераса на апартамента ли ти е или у майка ти  newsm78 Щото тя е като малко дворче.
Амери, ммммм много вкусно кексче, хапнах една виртуална хапка  Wink И много интересно ти се е получило на цвят, и аз като Ети само на илици съм правила.
Тиция, на нашия тати му взеха кръв за кръвна група и резус фактор още в началото на бременеенето ми, че бяхме казали, че сме с различни, ама те не приеха само думите ни и му взеха кръв отново.
Лек ден  Hug

# 51
И аз искам рецептата на този кекс! Praynig

Пиги нашата е същата едно към едно,вчера беше фурор,за тази пързалка,накой е накой е та накой е ,писна ми да казвам че е на Юлия ,толкова гадно не съм се чувствала ,всички еее ааа ууу ,много завистлив народ,а да кажеш не е скъпа,моя мъж я е взел за 136 лв,направили са му отстъпка защото е отишъл с брат му а там в търговиите си се познават(брат му работи там) и така!

И мисълта ми беше че е нищо,но българина не е свикнал на хубаво,какво хубаво е видял,и злобееха всички,вземи им и басейн имаше и такива изцепки,всички деца по детски се радваха и се пързаляха а всички по големи възратни,гледаха подозрително като че ли е 5000 лв

Снощи си говорихме за това ,защо така е потиснат народа и вместо да похвали да каже е браво те са песимисти и се изказват лошо..ох какво ли ви занимавам

Ети ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69431&photo=91  Юлия е с розовото яке с качулка и син анцунг     

Тиция благодаря ти за помощта на лични,хубаво е който с каквото може да си помагаме ,а ти си златна с тези предложения! PeaceАко се стигне до съд ще се възползвам!
  Аз все се надявам да реши да се изплати и да не се занимавам,но той ще реши,аз съм за и в двата варианта!В понеделник съм на разпит Crazy Crazy Crazy

Нани незнам иди си на лекар най добре,аз за сега все отлагах....но вече ще ходя

хайде бай бай за сега и утре лазарките малки в ред  да лазаруват навред!
Ние ще идем да лазаруваме при баба в Хисара!

Ако не се включа весели празници на всички и най- вече здраве щастие слънце и усмивки!  bouquet

# 52
Пиги,казвай откъде е парзалката,че за вилата искам да му взема на змея.Гледах  Данет,но не ми се дават 300 лв. за нещо,което няма да се ползва кой знае колко.Бясът на мама вече се пуска по корем и аз съм с изравнени граници на кръвното от тази гледка,но не мога да го откажа.Вчера видя от един батко в парка и това е,няма спиране ooooh!
Нани,аз не кърмя от 5 месеца,но имам същия проблем.Едно време ми течеше като фонтан,а сега все едно вече ми спира.Понеже съ м с миома и ходя постоянно на лекар,но се оказа,че след раждане често се получава така.От друга страна пия и контрацептиви и те допълнително намалят цикъла.
Ох,по "искрено и лично" дават онзи тъп козел Филип #Cussing out
Ради,аз не искам рецептата,а направо да дойда и да хапна от кексчето smile3508За вси срамотии ,да си призная,че от доста време нищо подобно не съм приготвяла.Или майка ми,или свекито се разписват по тази част,защото ако започна и кексове да правя,съвсем ще лудна на фона на цялата ми програма.Завиждам ви и ви се възхищавам,че намирате време и за това. Hug

# 53
Тиция нашата е същата от търговиите на брезовско за 165 е някъде нашата е 136 ама с няква отстъпка по колеги...та така
Имат сайт. www.pilsantoys.com

# 54
  • somewhere over the rainbow
Добрютро!

Дая обожава пързалките, все е там, не иска никой да я държи ooooh! Може и ние да вземем по-нататък Peace

Ели, Пиги, много са готини вашите, със здраве да си се пързалят куклите Hug

И ние ще ходим да лазаруваме утре - на село и в Карлово Mr. Green А моята майка купи на Дая обички за Лазаровден, та вече сменихме бебешките с детски Flutter

Нани, и на мен ми е малко странен цикълът, закъснява, подранява, ту силен, ту слаб. След раждането ми е така, от хомеопатичните малко влезе в норма. Но и аз мисля до месец да посетя гинеколог /като купим кола евентуално, омръзна ми да се моля на тоя и оня #Cussing out/

Момичета, понеже Иси е по-заета и има грижи около Валери, да ви подсетя: който иска детенцето му да има снимка на първата страница и още не е сложил снимки в албума "Юлската дружина 2008", да го направи до идните вторник - сряда, за да може за Великден да сме с ново оформление Peace Тези, които са качили снимки в "Календар" да не ги местят, ще ги вземем от там Peace

Целувки Heart Eyes

# 55
Ели,имаш ли идея къде дали мога да ги намеря някъде по- наблизо,че Пловдив ми е малко далеч!?
Колкото ми е акъла, като нищо да помъкна от Турция пързалки ooooh!Сега с мъжо сме в каранка колко пари да вземем,защото му е ясно,че колкото взема ще се изхарчат и затова иска да ме поограничи.Най-много като циганките в сутиена да поскътам някое евронце... Joy

# 56
  • През девет земи в десета
Тиция,на Pilsan toys е и нашата пързалка и я поръчах от Малчо за 165лв.+3лв.доставка в рамките на гр.София,докараха я за отрицателно време,в каталога е за 178,но аз редовно пазарувам оттам и си имам отстъпка, за Варна ги пращат по куриер и незнам колко ще излезе доставката.Има си отстрани,баскетболен кош на който май се радваме повече отколкото на пързалката.Иначе ходих до "Илиянци миналата седмица,там са по 165лв. в склада,ми то няма смисъл аз да я влача,разлика няма.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 11:30 от Пиги®

# 57
Тиция щом ги има в Малчо от там! Peace

# 58
Ей, банда, здр  Hug
Ето линк, към рецептата - на Марулка е. Направих го точно, както го е обяснила. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256831.0
Тиция, за теб специално, лятото като минаваме през Варна, ще направя два кекса  Wink
Аз съм гола вода в сладките, просто муза имах, пък и на децата им омръза, все от моя режимен кекс да хапват  Grinning
Много хубави пързалки имате, със здраве да си ги ползвате. Нашите, направили изненади на вилата, и нямам търпение да ги видя  Grinning

# 59
Привет, момичет! Hug
Амери, много вкусен изглежда кекса. Ще ме посрещаш ли в Бг с тази вкусотийка?! Wink
ЕЛИ, успех с работодателя ти. Дано не се стига до съд. Praynig
Много хубави пързалки си имат Цветето и Юл. Със здраве да си ги ползват. Ема също обожава пързалките, за сега няма да й купуваме, тъй като все още не се знае къде и в какво ще се подвизаваме занапред!
Ема вчера беше сополива, намазах я с масло и ефекта е поразителен. И днес ще я намажа, много добре й подейства.
Тук е слънчево, но дха много силен вятър. Следобед ще я изведа на двора.
Снимки още нямам, ще показвам през почивните дни , тогава ще се разходим и ще има какво да представя в снимков мат'риял.
Ставам, че Ема полудява....

Общи условия

Активация на акаунт