благодаря за отговорите чакам Иван

Да нацелуваш Емка 
за всички

. Обикновено ходим пеша до там и батко му. Той не се сърди и му харесва да се разхожда. Единствено проплаква за около минута, когато го раздърпат сестрите да го отделят от мен.
Но е за кратко. Заигравал се с децата. Любимото му занимание да го люлеят на люлката.
Изяжда си всичко, но той и в къщи си го омиташе яденето. Не е придирчив като батко си. Като го прибирам в 17 часа вече се радва и ме прегръща. Проблеми нямам докато се приберем в къщи и се почва един луд рев, да излизаме навън. Разстроен е обикновено около час. Опитвам се да не му обръщам внимание и се махам от стаята и така се успокоява по-бързо. Не знам дали е от възрастта или от яслата, но като го прибирам от площадката се почва една тръшкане.
Чак ме хваща срам. Снощи четох, че 2 годишните имали такъв период. С нищо не се успокоява, ни с приказки, ни с това, че примерно съм му обидена. Буквално го влача до у нас
Дано бързо премине този период. Иначе в яслата им е любимец. Големи прегръдки и целувки раздавал на сестрите и постоянно се е гушкал в тях, което ме учудва-той в никой друг освен мен и батко си не стоеше.Но в общи линии му харесва на яслата. Гадното е ,че постоянно е или хремав или кашля. Хремата я стопирах с мазане на маргарин в нослето за 3 дни и Стеримар преди това. Учудих се от резултата 
в носа и се оправя за нула време.Може би има някакъв загряващ ефект и от това да е 
"

да!Ще види той!
Не,че не минава номера,но трябва много добре да се аргументира и най-вече докаже.За да не демонстрирам заобикаляне на закона

Моя позната е бременна,но малко невежа и изобщо не е питала защо искат и на мъжа й кръв.Дано не е това,което ми се върти из "умната"глава