София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 29 017
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Да, имаше един кратък проблемен период с кухнята и точно тогава заедно я взимахме с catty m. Но след подадените сигнали хората определено взеха мерки и от няколко месеца нямам забележки. Колкото до вкуса, с малки изключения на мен всичко ми е много вкусно. А менютата за алергични деца принципно са си по-безвкусни поради наложеното ограничение на използвани продукти. Но всеки си е с различен вкус Peace.

# 136
Да, за държавната искат 30 буркана, аз съм ги събрала. За Джуниър чух недобри отзиви, а и ми е малко по неудобно мястото. За тази мама Люси чух много добри отзиви, как става записването и каква е цената ( само доставка до дома ли имат или и раздавателен пункт)?

# 137
Хей, мами от ж.к.Надежда не е ли крайно време да се запознаем и да спрем да се подминаваме по Ломското шосе зяпайки се в коремите?Очаквам Ви, пишете  Simple Smile

# 138
  • София
Момичета много ви благодаря.
Само ми остана сега да разбера къде се намират 61 ОДЗ и 27 ОДЗ. Нямам идея къде се намират и ще преценя кое мие е най-близко и удобно. По-точно на свеки, че тя ще гледа от нова година малката.
А и още нещо не разбрах - трябва ли по-рано да се записваме  newsm78, всъщност някой каза, че е добре да се ходи да се пита - май така ще направя.
Безценни сте момичета  Hug.

Ето разрових се малко, ако някой го интересува линкове - Хер бебе - http://www.herrbebe.com/
Ози - http://www.ozi-food.com/. Най-евтино определено е на Джуниър.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 14:10 от nonich

# 139
  • София
Намират се Simple Smile Аз съвсем до скоро бях Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284889.0 - отчетна тема София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=30.0 - отчетни теми "Очакващи бебета през септември-декември"

# 140
  • София
Да, за държавната искат 30 буркана, аз съм ги събрала. За Джуниър чух недобри отзиви, а и ми е малко по неудобно мястото. За тази мама Люси чух много добри отзиви, как става записването и каква е цената ( само доставка до дома ли имат или и раздавателен пункт)?

За Мама Люси ми казаха да се обадя на тези телефони: 0888 24 74 17; 0887 55 30 13; 920 03 48. Сайта им е: http://mamalusi.hit.bg/index.html . Моля те, ако се обаждаш сега, кажи дали и къде имат раздавателен пунк в Надежда / Връбница. И май и те са вдигнали цените Sad

Момичета много ви благодаря.
Само ми остана сега да разбера къде се намират 61 ОДЗ и 27 ОДЗ. Нямам идея къде се намират и ще преценя кое мие е най-близко и удобно. По-точно на свеки, че тя ще гледа от нова година малката.
А и още нещо не разбрах - трябва ли по-рано да се записваме  newsm78, всъщност някой каза, че е добре да се ходи да се пита - май така ще направя.
Безценни сте момичета  Hug.

61 е ясла, а не ОДЗ, намира се зад клуба на СДС на Бели дунав: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4218f35263f5f04955ccd6e721afae … mp;Map36_62.y=107

Най-добре отиди някоя сутрин преди 11 ч. (една пиятелка така ходи миналата седмица да се запише, сина й е на 5 м., но с ай казали, че преди да направи годинка май няма да я огрее) и говори с тях. За другата ДК май става по-бързо, но няй-добре си е да отидеш и да говориш лично с тях.

# 141
Здравейте бременни и вече родили мамита!
В тази жега вече умирам, но предполагам, че и вие сте така.Много бих искала да се запознаем и да излизаме заедно, защото никой не познавам от квартала и ми скучно по цял ден самичка Sad Ако някой има желание нека да ми пише.

А и може ли да ме вкарате и мен в списъка
ж.к. Надежда 1 бл.107, ох не си спомням какво още да напиша ако трябва нещо кажете

# 142
  • София
Аз пак да си напиша с риск да стана досадна - храната от детската кухня при 27 ОДЗ не е хубава. Аз затова и се отписах оттам и започнах да готвя.
Иначе 27 ОДЗ се намира зад Данъчното в Надежда 1.
Nonich, като подадеш молба за детска кухня, от следващият месец започваш да взимаш храна - поне в 27 ОДЗ е така. Ако подадеш сега юли месец и детето е навършило 10 месеца септември, ще можеш да започнеш от септември. Миналата година детската кухня не работеше от средата на юли до 10 септември.

# 143
  • Някъде на път....
Здравейте и от нас!  Hug
Вече си имаме второ бебче, а аз нещо съм пропускала досега тази нова страхотна темичка! Tired
Занапред ще се включвам по-често, надявам се! Peace

# 144
# 145
  • София
О, имаме двама именници в темата Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile

# 146
  • Някъде на път....
О, имаме двама именници в темата Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile
О, даааа, моя е единия от тях!  Hug
Вчера нямах време за форума покрай тия празнувания, но ето, днес черпя:

# 147
А моят Петърко е другият именник. Черпим ви за негово здраве с едно лятно разхладително коктейлче

# 148
Значи стават трима Grinning
Хайде, да са ни живи и здрави  bouquet

# 149
Здравейте,
Само набързо да напиша - 40 ясла е супер! Просто нямам думи да кажа колко съм доволна. И от кухнята там, и от самата ясла. Невена я дадох, когато беше на година и два месеца - е няма такова търпение и добрина от страна на лелките (по-специално на Рила, Илияна, Деси... другите да не се обиждат, всички са страхотни, но не им знам имената  Embarassed) Направо не знам как ще се преместим на есен. Нена така си ги обича, всяка вечер ми разказва за тях, такова вълнение е всеки ден... сутрин се облича и бърза да се покаже на лелите... А кухнята - аз лично чаках два месеца, защото първия нямае места, а следващия беше август - тогава не работят. Но отидох малко преди Нена да навърши 10 месеца и питах. Всичко зависи колко деца имат записани. За бурканчетата - 6 бурканчета с надписани капачки - три в теб и три в яслата. И всеки ден се сменят - ставяш празните и взимаш пълните. Цената беше левче на ден, сега не знам колко е, може да е променена.
Това е, ще бягам. До скор, дано съм била полезна!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 08:49 от Mirinda

Общи условия

Активация на акаунт