София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 29 012
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за отзивите за д-р Беремлийска!   bouquet
И темичката за детските кухни ми беше много интересна, макар че на наш нероден Петко още му е раничко  Blush

# 151
  • Някъде на път....
Ехо, момичета, как сте в този хубав слънчев ден?  Hug

# 152
Ехо, момичета, как сте в този хубав слънчев ден?  Hug

Sad На работа... Единственото, което ме ободрява е климатикът, който ще спаси мозъчните ми клетки от прегряване  Laughing Искате ли да направим едно съботно сутришно кафе в Музите? Или някъде другаде... Отворена съм за идеи.
Радвайте се на свободното време и слънцето, но и се пазете от претопляне! Хубав ден ви желая!

# 153
  • Някъде на път....
Mirinda, къде са тия "Музи"? Навита съм ако ми е близо, иначе с двамата ми е доста трудно придвижването!  Sad

# 154
Ами това е заведение на кръстовището м/у пазарчето на Толстой и Надежда 2, точно срещу училището (не му помня номера). Виж на предишната (или по-предишната) страница в темата, имаше по-точни обяснения. Не знам откъде идваш, дано да ти е удобно. На мен поне ми е на три  мин.  Wink Ако пък не - не ми пречи да се разходим и до другаде, детския център например, или Кериан на Търговска... само дайте предложения, аз съм все ЗА!

# 155
  • София
Днес пропуснахме. Утре?

# 156
  • Някъде на път....
AnMary, става въпрос за събота!  Peace
Mirinda, Кериана го знам, редовно го посещаваме, ама тоя детски център сега пък къде е? Леле, много съм изостанала с инфото...... ooooh!
А някой да ми предложи заведение с детски кът на открито? Аз знам само за Тазмания в квартала, ама всеки път по поводи ходим там и вече взе да ми омръзва лекичко........ Sad  А искаме да празнуваме специален повод!  Rolling Eyes И разбира се, трябва с децата, защото няма на кой да ги оставим..........
И да ви кажа, в неделя празнувахме имения ден на Петър в клуб "Дъмбо" в Надежда-5. Много съм доволна!  Peace И от забавленията на децата, и всичко! Препоръчвам ви го ако ви трябва клубче за парти в квартала!
Мога да кача и снимки ако има интерес!

# 157
  • София
t_ilieva точно в 5-та част има кафе с ограден детски кът(пързалка, люлка, пясъчник) но е кафене, не ересторант. Пада се зад колелото на 7-мицата, зад новата кооперация. Като идваш от Ломско завиваш на ляво и след биля на пешаходния светофае пак завиваш в ляво.

А ако срещата я направите в неделя и аз ще дойда. В събота ще правим разходка до Гърция и няма да мога.

# 158
  • Някъде на път....
little_sweet_didka, знам го това, но наистина е само кафе.....  Sad А аз искам и да мезнем нещо с биричка.......Благодаря!  Hug

# 159
  • София
t_ilieva  мисля че имат кухня...но отидете в "Маркизата" (зад 101-во училище) там има детски кът има градина и кухнята е хубава.  thumbsup

# 160
  • Някъде на път....
t_ilieva  мисля че имат кухня...но отидете в "Маркизата" (зад 101-во училище) там има детски кът има градина и кухнята е хубава.  thumbsup

А може ли по-подробно да ми обясниш къде се намира!  Hug Не го знам къде е това 101-во училище......  Sad

# 161
  • София
Хм.....да видим. Ако идваш от Ломското към 8-а поликлиника, подминаваш я и завиваш в ляво на сфетофара(май има сфетофар) покрай поликлиниката. Вървиш направо и в дясно ще видиш училището, завиваш покрай него и уличката прави като буквата Г и от ляво ще видиш заведението. Пък и да попиташ някой къде е Маркизата ще те опътят.  Дано успях да обясня.

# 162
  • Някъде на път....
little_sweet_didka, благодаря!  Hug

# 163
  • София
Ооооооооо, Дидка, какъв детски кът в Маркизата! Има една пързалка и две люлки, колкото да не е без хич. Но иначе има хубави неща за консумация.
Аз последният път като бях там с Венци се побърках, само тичах след него, но моето дете си е диваче. И въобще не си игра в детския кът. Simple Smile

# 164
  • София
Харт, то малко заведения могат да се похвалят с по-богат дестки кът от 1 пързалка и 2 люлки, там има и от тези движещите големи играчки със стотинките. Пък е затворено и няма опасност да излезне на улицата че "детския кът" е закътан. А и както казваш ти има вкуснички неща за хапване и както и трябва на Илиева за мезенце на биричката мисля, че ще е добре. Пък тя да отиде да го види предварително. Но наистина не мога да се сетя за много заведения с детски кът.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт