София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 811
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug,
моля ви да ми кажете къде в Надежда има читалища ? От няколко години живея тук, но не познавам добре района.
И по-конкретно търся английска забавачка или курсове за 3годишно дете. Не целодневни, може да са няколко часа, 2-3 пъти седмично. Ходих на такова нещо като малка и мисля, че е много ценно   bouquet

# 226
  • София
Я да си побутнем малко темата. Нещо на последък никой нищо не пише  Rolling Eyes.

# 227
  • София
Ми освен аз да я побутна с новината, че може да се засичаме вече в градинките, че моето момче се появи на 21.08. , изписаха ни на 25.08. и на 26-ти вече бяхме на разходка.

Ето го малкия юнак! http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=278831

# 228
  • София
Дидка, честито и много да ви радва. Да е много здрав и усмихнат.

# 229
  • София
Дидка да ти е жив и здрав малчо   bouquet Голям сладур Simple Smile Накефих се на дрехите от изписването Simple Smile

# 230
  • Някъде на път....
little_sweet_didka, страхотни сте!  Hug Върна ме в дните на изписванията на моите деца!  Party Много хубаво!  Hug

# 231
Дидка, да ви е жив и здрав Hug

# 232
  • София
Дидка, честито! Да сте живи и здрави и бързо възстановяване!  bouquet

Линкът със снимките не се отваря, води към заглавната страница на snimka.bg

# 233
# 234
  • София
Дуци, благодаря ти! Simple Smile

# 235
  • София
little_sweet_didka, да ти  е живо и здраво детенцето, малко сладурче, на снимките направо се просълзих  Hug И успешно кърмене  Peace

# 236
  • Някъде на път....
Хей, момичета, има ли някое детенце, което тръгва от утре на градина? После да разказвате как е бил първия "градински" ден, че и втория.......  newsm78

# 237
  • София
Момичета благодаря ви за милите думи и хубавите пожелания.
Аз в крайна сметка избрах за педиатър д-р Елка Иванова от 8-ма поликлиника. Някой има ли при нея да сподели опит?

# 238
Момичета благодаря ви за милите думи и хубавите пожелания.
Аз в крайна сметка избрах за педиатър д-р Елка Иванова от 8-ма поликлиника. Някой има ли при нея да сподели опит?

little_sweet_didka ЧЕСТИТО!

Като редактирах първата страничка забелязах, че д-р Елка Иванова е писана в 24 ДКЦ. И при нея са inik и ШоколаДка. Може пък да се е преместила в 8 ДКЦ или да има съвпадение на имената newsm78. Нека тези, които са по-запознати да кажат Simple Smile.

# 239
Аз нали се бях спряла на Кунчева, след като ни изписаха дойде у нас. Нищо не ми обясни, накрая ми взе 10 лв. и приключих с нея много бързо. Сега сме в Мусагеница при д-р Захариева Crazy

Общи условия

Активация на акаунт