София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 807
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен  Hug
Дидка да ви е жив и здрав бебока, много да ви радва, а на теб бързо възстановяване.
Ако е удобно кажи малко поне как мина, добре ли беше, а ти всъщност каде роди?  Embarassed Laughing

И да кажа ние сме от днес на градина, в нова градина, с нови лелки, но мисля че Ема ще свикне. За щастие има две дечица с нея в групата, с които се познава, та мисля че ще и по- леко.

И един въпрос, на Ломско шосе има един салон за красота, син, не помня име  newsm78. Някой има ли впечатления от там и някакви координати. Аз съм за малка подстрижка, и ходих до работа но ми поискаха 45 лв. за постригване и сешоар  Shocked

# 241
  • София
Melodiya грешката е моя, в 24-та е да. Ще им пиша на лични. Мерси! Hug

Аз нали се бях спряла на Кунчева, след като ни изписаха дойде у нас. Нищо не ми обясни, накрая ми взе 10 лв.

Е как е възможно, при нас дойде и бая поговори, за кърменето, за храните, за капките за колики, за температурата в стаята, за разходките, за ваксините, за болничния...бая поприказва. Но не съм давала никакви пари... newsm78

# 242
  • София
SASH мога да ти препоръчам един нов салон горе в 3-та час зад колелото на 7-цата. Мъжът ми го подстригахме там дни преди да родя, а неговата прическа не е типичната мъжка прическа. Взеха му 6лв. Нов е и за сега е доста евтино, а работят добре. Казва се Ален ("Надежда 3 (с/у Била в нова кооперация) 896 08 89 А този на Ломско срещу българската сладкарница, за него бях чувала лоши отзиви, но не мога да кажа със сигурност.

А раждането ми мина много много бързо. В 2 бяхме в болницата (Токуда) в 4:16 се роди Теодор. Общо взето точно за 3 контракции с по 3 напъна родих. Имам епизиотомия, но не съм усещала болки от шевовете. Само първия ден имах известен дискомфорт, нещо като тежест отдолу.

# 243
Диде радвам се, че е минало леко. За Токуда съм чувала само добри отзиви. Flutter
Благодаря за инфото за салона   bouquet , ще им звънна да ги питам ще ме вземат ли довечера

jools как мина при вас с Кристиян в градината?

# 244
Диде на този номер ми вдига някакъв мъж и казва грешка  Rolling Eyes

# 245
  • София
SASH така пише на визитката 896 08 89, обаче не мисля че ще те върнат! Отивай смело!

# 246
SASH в този синият салон на Ломско шосе ме подстригва една кака от която съм мнооого доволна. А аз рядко съм доволна от фризьор. Не й знам точното име, но като питаш за Руди - тя е. Познавам я от Продавалника и по случайност така стана, че ме подстрига, та не знам цената. Тя май е собственичка или съсобственичка на салона. И мисля пак да ходя при нея Sunglasses.

# 247
Привет надежденки  Hug
Отдавна не съм се вясвала в темичката  Embarassed но прехвърляйки последните странички видях,че настроението тук е приятно   bouquet
eci мисля,че за толкова малко дете в квартала няма да се намери подходящо място за занимания по английски,има много готини курсове и всякакви групи към Центъра за деца/до кръглия магазин/Но всички те са за след 1-ви клас.
Честито попълнение в семейството на little_sweet_didka  да расте здравичък малкия Тео и само да радва мама и тати  Heart Eyes
Във връзка с питането за педиатърката д-р Елка Иванова.Мога да потвърдя отличните впечатления на inik,понеже ми е дружка си позволявам да отговоря вместо нея,а и незнам дали скоро тя ще има възможност да се включи  Peace Цялото им семейство е при педиатърката и са доволни,аз също се запознах с нея,но само защото ми е далеч 24-та полик. се насочих към 8-ма при д-р Беремлийска.Докторката е ерудирана и може да се разчита на нея.Дано нямате излишна нужда от нейните съвети и малкия израства като гъбка  Hug
И аз съм любопитна и би ми било приятно да прочета за трепетите на мами и дечица стартирали в детските заведения.При нас щафетата сега поема пенсиониращата се баба,а догодина живот и здраве ще се кандидатираме направо за градина.
Моето малко момиче доста се промени и израстна това лято и понеже започна да се храни с храна като за възрастни се оказа,че няма да имам нужда от купоните за детска кухня,които купих за м.септември.Така,че ОФЕРТАТА Е  Laughing Ако някой има нужда от КУПОНИ ЗА ДЕТСКА КУХНЯ /взимаме от 27 ясла,до данъчната служба/ МОЛЯ,да сигнализира  Peace Храната започва да се дава от 08.09.
Тъй като това си ми е сериозен запис в темичката ни,ще гледам да се включвам по-сериозно за напред  Peace

# 248
Doninka за държавната кухня имам интерес, но ще знам със сигурност по-късно тази вечер или утре.

# 249
Здравейте мили мами,

За пръв път пиша тук. Надявам се приемате нови членове Simple Smile Живот и здраве ми предстои да родя през октомври и се чудя къде да избера педиатър. Живеем в Свобода и 24-та п-ка ни е много близо. Моля ви препоръчайте ми добър лекар там.

Мерси много Simple Smile

# 250
dandan  welcome

little_sweet_didka обновила съм ти данните на първа страничка, но вместо годините ти съм писала рожденната дата и не съм ти писала номера на мобилния.

Та използвам случая да се консултирам с всички - искате ли да махна телефонните ви номера от първа страничка? Ако някой иска да казва. Притесняват ме телефонните измами. Всеки има достъп до форума и изнасянето на лични данни е предпоставка за злоупотреба. Естествено всеки преценява сам за себе си, но моите баби вече си изпатиха и добре, че се усетили на време та не стана по-сериозно. little_sweet_didka разбира се, ако държиш ще ти впиша номера Simple Smile.

И още - мисля, че ще е по-удачно вместо да пишем години да пишем рожденни дати. Какво ще кажете? Защото годините трябва често да се актуализират, а рожденните дати са непроменяеми. Ако някой иска може да му пишем само денят и месеца без годината или пък само годината или нищо - по желание на клиента Wink.

Doninka не мога да се свържа с мамата заради която се интересувам от кухнята. Ще я търся утре сутрин, но ако междувременно някой друг иска купоните не ме чакай Peace.

# 251
dandan, добре дошла   bouquet
Меlodiya в синия салон пробихме ушенцата на Ема и ми хареса като интериор и отношение.
Иначе ходих в Ален и съм много доволна. Сега съм нещо  newsm78 като русо с червено и рижо  Joy Joy Joy

# 252
  • София
И аз съм за подстригване. Ще видя къде, или в бл. 272 или на Ломско.
С Дуци до преди малко бяхме в градинката, но Алекс се размрънка и го прибрах.

# 253
Привет и за днес Simple Smile
Споделете ако някой си е чистил зъбен камък с ултра звук в някой от зъб.кабинети в района...Имам две посещения в кабинета на една зъбарка от "Толстой",но изобщо не ми допадна начина и на общуване и някой дребни детайли,които след последното посещение ме карат повече да не се върна там.Жалко за поддържания и кабинет и евентуалните умения...да говори с пациент и да следи сапунката "Блясък" ми дойде доста в повече  ooooh!
За сега явно ще продължа да навъртам километри за фризьор и зъболекар чак до "Лозенец"   Confused
Melodiya не се притеснявай изобщо  Peace  Hug на разположение съм,когато успееш да се свържеш с мамчето  Peace
Хубава вечер на всички   bouquet

# 254
И аз съм за подстригване. Ще видя къде, или в бл. 272 или на Ломско.
С Дуци до преди малко бяхме в градинката, но Алекс се размрънка и го прибрах.

ние пък още спим и ще го будя да илизаме на разходка

Общи условия

Активация на акаунт