София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 807
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Джони се прибра от работа и изведе Алекс. По-късно се присъединих и аз. Алекс голям сън удари.

# 256
  • София
SASH , мисля, че на Кристиян му харесва в градината, но сутрин все още плаче от раздялата. Вчера го питах дали Ема е била на градина и той понеже още не говори съвсем добре каза: "Ема беше дета гина", т.е. беше на детска градина. Интересното е че има деца които въобще не плачат.

# 257
Здравейте, иазвинете ме за нахлуването в темата, но ме интересува дали има частна детска градина или ясла в Надежда 2 или Толстой и какви са отзивите за нея?

# 258
  • София
Аз не знам в Надежда въобще да има частно ДЗ. Май най близкото е в Обеля, но не знам подробности.

# 259
Здравейте,
ето нещо малко, за закуска с кафето, че днес съм рожденик

jools Ема също плаче сутрин. Тази сутрин имаше едно момиченце Денислава, което плачеше та в старанието си да я успокой спря тя да плаче  Simple Smile Иначе той нали ти е бил на ясла?

За частна ясла и аз незнам в Надежда Rolling Eyes

# 260
Честит рожден ден, Саш. Бъди жива и здрава newsm59

Тук нищо частно няма в тоя квартал, смятат ни за неплатежоспособни сигурно Crossing Arms

# 261
  • София
SASH , честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и радост в семейството   bouquet

За частни ясли или ДГ и аз не знам в Надежда.

# 262
SASH ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Бъди здрава и обичана  bouquet.

Doninka искам ги купоните. Дай на лични координати, че да се доуточним - GSM или skype или направо да се видим на някоя разходка Simple Smile.

# 263
Благодаря за отговорите, момичета! Надявах се да са открили нещо.

# 264
Добро утро,
по чаша кафе за всички  Hug

Днес в градината се засякохме с jools и бързам да кажа: Кристиян спря да плаче почти веднага след като си тръгна, то те бяха само тримата Ема, той и Дани та лелката много им приказва дадейм играчки и взеха да си говорят и така

Хайде лек ден на всички  Heart Eyes  bouquet

# 265
  • София
SASH,помислих си но не бях сигурна дали си ти. Аз чух  че Ема има РД, обаче видях на линииката ти, че е бил преди двайсетина дни и затова помислих, че има друга Ема в групата.

# 266
Здравейте момичета,
Аз пак да попитам за впечатления и препоръки за педиатър в 24-та поликлиника. Прочетох, че повечето мами от Свобода са записани при Илиева, Петкова или Иванова, но не мога да преценя коя препоръчвате повече. Ще съм много благодарна ако някой ми пише    bouquet

# 267
Привет и за днес Simple Smile
Споделете ако някой си е чистил зъбен камък с ултра звук в някой от зъб.кабинети в района...Имам две посещения в кабинета на една зъбарка от "Толстой",но изобщо не ми допадна начина и на общуване и някой дребни детайли,които след последното посещение ме карат повече да не се върна там.Жалко за поддържания и кабинет и евентуалните умения...да говори с пациент и да следи сапунката "Блясък" ми дойде доста в повече  ooooh!
За сега явно ще продължа да навъртам километри за фризьор и зъболекар чак до "Лозенец"   Confused
Melodiya не се притеснявай изобщо  Peace  Hug на разположение съм,когато успееш да се свържеш с мамчето  Peace
Хубава вечер на всички   bouquet
Да аз сега си правя зъбите и съм много доволна от доктор Костов от 8-ма.Ако искаш пищи ми на лични да ти дам тел.Личи си,че е много внимателен и му разбира Peace
Аз съм ходила на прическа в синия салон...имах и визитка но не знам къде съм я ръгнала...Много съм доволна

# 268
SASH ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Бъди здрава и обичана  bouquet.

Doninka искам ги купоните. Дай на лични координати, че да се доуточним - GSM или skype или направо да се видим на някоя разходка Simple Smile.

Melodiya писах ЛС,но пропуснах Skype  Peace И там съм doninka,можеш да ми пишеш  Peace
Да аз сега си правя зъбите и съм много доволна от доктор Костов от 8-ма.Ако искаш пищи ми на лични да ти дам тел.
Благодаря,ще пиша като се организирам.  bouquet

# 269
  • София
dandan  аз се записах при Елка Иванова, по препоръка на моята лична лекарка, на която имам доверие. За впечатления обаче не мога да говоря, защото само 2 пъти сме се виждали за сега. Веднъж в деня на изписването, и 10 дена след това. Доволна съм от тези 2 посещения.

Общи условия

Активация на акаунт