София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 812
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Ние сме при д-р Ася Илиева.Не мога да кажа лоши неща, но има огроооомна разлика с това, което беше когато се записахме преди 3 години.Сега е супер претрупана с работа, чака се по 2 часа, ако не и повече и според мен доста претупва, но от друга страна май при всички е така  Sad

# 271
Здравейте! Надявам се, че мога да се присъединя към вас.
Ние живеем в Надежда 5. Имам 2 деца - Белла, на 10г. и бебе Анна - 1г.2м.
Усмихнат ден!  Simple Smile

# 272
Добро утро на всички  Heart Eyes

newsm51 благодаря на всички за поздравите, празнувах до късна доба, от 18 до 21 ч.  Joy, че много дечица имаше и се получи направо детски рожден ден  Mr. Green

jools аз бях, а рожден ден имаше едно друго момиченце Дени и за това си говорехме. Кажи ти доволна ли си от госпожите, от градината .... , че аз за сега нямам кой знае какви впечатления Thinking

bellla  welcome, къде ти е на училище Белла, а Ани кога ще я даваш на ясла?

# 273
  • София
SASH, струват ми се опитни. Те ще им бъдат до 4-та гр. Ема плаче ли още сутрин? Кристиян ходи с желание вече, последните два пъти и чао не ми каза даже. Скоро ще започнат и да работят с децата по някаква програма. Аз засега нямам оплаквания, само мисля, че трябва да има меню.

# 274
Все още плаче, ама бързо и минава. В Понеделник ще имат театър, което е хубаво. Имаче все още не съм се запознала с госпожите и незнам как се казват, а за менюто съм съгласна, че трябва да се изнася на таблото  Naughty

# 275
  • София
Тази сутрин беше Петрова, а другата не я знам и аз.

# 276
Здравейте Надежденски мами!  Hug   bouquet

Искаме да се присъединим към вашата компания. Живеем в Надежда 2 и имам момченце - Филип, който е вече на 6 месеца. Почти всеки ден сме в детския център, до Никеята. Невероятна градинка, много подържана и чиста! Родителите ми живеят в Надежда 5.
Виждам, че доста коментирате личните лекари на децата. Ние сме в 8-ма, при д-р Константинова.

Rally_and_Betty, и аз съм от мартенките  Simple Smile Чета често форума, но скоро не съм писала.

Ще се радвам да се видим и да излизаме по комшийски.  Simple Smile

# 277
SASH, Белла учи в 74 СОУ и сега ще е 4 клас. А Ани мисля да я дам на ясла някъде март-април, но ми се струва невъзможно при този недостиг на места в детските заведения. Дано излезе някаква възможност  Sad
Усмихнат ден на всички!  Hug

# 278
Почти всеки ден сме в детския център, до Никеята. Невероятна градинка, много подържана и чиста! Родителите ми живеят в Надежда 5.

и ние често ходим там, ама не сме се засичали...пък не върви много - от форумките ли си?  hahaha

# 279
xai, в центърът детските колички не са много.....повечето дечица са поне на годинка и ходят....бебета много не съм виждала....Тъй, че аз съм по-лесно познаваема Wink

# 280
  Rally_and_Betty, и аз съм от мартенките  Simple Smile Чета често форума, но скоро не съм писала.

Ще се радвам да се видим и да излизаме по комшийски.  Simple Smile
И на мен ще ми е приятно,но ще излезем евентуално на срещичка началото на октомври.Сега заминаваме на почивка в Гърция Peace

# 281
  • София
 newsm59
АнМари честит рожден ден. Бъди весела и заобиколена от обичани хора. Нека щастието е спътник в твоя живот.   bouquet  bouquet  bouquet

# 282
  • София
Мерси, мерси Simple Smile
Моя мъж този път се отчете. Не ме забрави като на 10ти. Още снощи в 12 скочи. Аз си гледам часовника на компа и му викам "има цяла минута, нека се почувствам още малко млада" Simple Smile

# 283
AnMary

Много, много щестие и любов  Simple Smile

# 284
  • София
АнМари, честит рожден ден на патерица! От здраве и любов да не се отървеш. Всички много да те слушкат, да папкат и да носят шестици!  Simple Smile

Честит 15 септември и успех на дечицата, които днес тръгват на училище за първи или за пореден път.   bouquet

А моята Симона днес тръгна на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт