Дали да не опитаме да номинираме ....

• 5 670
  • 126
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания и Стара Загора
гласувах за
1.Стара Загора,защото там съм родена и там са родитеите ми
2.Пловдив,защото там се запознах със съпруга ми и там сме учили
3.Варна,защото обичам морето.
Но никога не бих отишла да живея в София. Naughty

# 106
Созопол Peace

# 107

Каварна не видях, и Мичурин също.
Нищо, гласувах за Ахтопол.

# 108
  • София
Пак в София. Ако не може тук, Велико Търново, Плевен, Бургас, само да не е във Варна и Пловдив. Нещо тези два града не могат да ме грабнат.
Абе какво значение има, само да съм с мъжа ми и детето (и да има денонощни магазини наоколо).

# 109
Някое спокойно селце до морето.
Без туристи. Само аз, мъжа, детето, кучетата и морето...

Спокойствие. Асмичка с готино грозде. На сянка под нея масичка. Пържена рибка, студена биричка Simple Smile ...

Омръзна ми тази мръсна и претрупана София. Искам и аз спокойствие и силна храна.

# 110
Не мога да си представя да живея другаде.Хубаво ми е тук,в мръсната ,ужасна ,прашна София.Живея в тих и зелен квартал в подножието на Витоша и не се оплаквам.

# 111
  • София
Созопол, В. Търново  Grinning

# 112
                      Хисаря. Ама го няма в анкетата.

# 113
Не ми трябват три опции, за да кажа - ВАРНА!

# 114
  Понеже съм от София бих си била камшика към някое малко планинско градче. За съжаление в анкетата не фигурира Земен /малко градче в българския див запад/, но си избрах най-красивите места за мен Смолян и Мелник.

# 115
  • София
Да, в Земен е много красиво, но си права, че си все едно на дивотията в средата там. Толкова некъпани и миришещи на вкиснато хора (млади) другаде не съм срещала.  Sad

# 116
пробвах в СФ - гадост, върнах се във Варна и съм щастлива от изобра си и живота си в този град. Никой не ми пречи и никой не ме дразни. Мечтая си все пак за 1000кв офис /от които 999кв личен кабинет/, за които мъжа ми ми каза, че имало свободни полета след Владиславово /какво ли иска да ми каже? Mr. Green/

# 117
  • София
Кърджали. Гледах Шош там 3 месеца миналото лято - красиво, чисто, паркове като гори... Няма нужда да се притесняваш, че ще ти дръпнат чантата или детето. Ах...

# 118
за които мъжа ми ми каза, че имало свободни полета след Владиславово /какво ли иска да ми каже? Mr. Green/
Иска да ти каже,че е склонен да ти купи Аксаково.

# 119
Ей тази Варна много дръпна напред последните години. Хубава е... Heart Eyes Иначе аз  съм разочарована от Стара Загора, не ми хареса града. Един такъв  сив и занемарен ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт