Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 374
  • 424
  •   1
Отговори
# 330
lst  и на мен зехтина и бад.масло присъстват почти винаги в дом.маски!
утре мисля да се взема крема на Лореал-Хот Лисс и горещо масло за коса на VO5?но се чудя още за маслото само за 1 път ли стига,защото е 15 мл!споделете ако сте го ползвали и  има ли някакъв ефект!може да си взема и някоя ампула,от доста време не съм ползвала,а има едни на Денис с пчелно мляко,които ми харесаха много!

# 331
някой от вас слага ли екзематин в маската в комбинация с тривитаминола?И какви са ви впечатленията от него?

# 332
Оригинала сигурно е още по-впечатляващ с авокадото и банана. Забелязала съм , че моята коса обожава зехтин и бадемово масло. Мислите ли, че всяка коса си има предпочитания или се заблуждавам?

Щом косата ти харесва по-омазняващи съставки съм малко скептична относно това, дали ще хареса банана. Но ти опитай, дано греша! Rolling Eyes
И да, всяка коса си е абсолютно индивидуална!

Авокадото последния път ми излезе около 2 лв. бройката. От Пикадили беше.

# 333
Ох Честит Ви 6-ти май!!
Сега ще свьршвам почивката и ще почвам с тривитаминола.В тези почивни дни почнах да разреждам миенията и мисля,че има ефект,ама сега с тривинаминола пак ще си е сьщата.Освен това ми казаха рецепта за сгьстяване на косата...чесьн!!2 пьти в седмицата да мажа ама лятната ваканция,че като се намокри косата и фунти ужасно,така че засега няма да пробвам.И била доста ефикасна!! Whistling

# 334
Лятото не е подходящ сезон за чесъна. Поти се главата и миризмата е два пъти по-ужасна. Ти, ако все пак държиш, пробвай . Crazy
Малко песимистично звуча, ама си е чиста истина.

# 335
Здравейте и от мен  bouquet!!!!
Четох, четох за тривитаминола и тъкмо реших и аз да го опитам. Обаче точно сега се опитваме да си направим бебче Embarassed и май не е препоръчително в такъв случай за го започвамч, нали.. Thinking.
Аз в последните десет години съм с къса коса, защото много ми цъфти, когато поотрасне. Но преди няколко месеца реших да опитам да я пусна и започнах да пия едни таблетки на Вижън. Има ефект - не ми цъфти вече. И сега ще трябва да правя маски само с масло, щом като не може с Тривитаминол. Една приятелка ми каза че помагало за израстване на косата и за здравина отвара от корени на коприва.

# 336
Привет, oblacheto heyWink ще споделиш после как ти действат маслата, аз съм сигурна, че от домашните маски косичката ти ще живне много.  Peace А ще кажеш ли нещо повече за тези таблетки Вижън, че май не съм ги чувала... по колко се пият, цена, ефект  Flutter

Вики, мисля, че Мис арк има право за чесъна. Като си помисля колко е полезен и ефикасен не само за коса, чак яд ме хваща на миризмата му...  А на теб каква точно рецепта ти казаха - само да мажеш скалпа с чесън ли?

# 337
Здравейте и от мен  bouquet!!!!
Четох, четох за тривитаминола и тъкмо реших и аз да го опитам. Обаче точно сега се опитваме да си направим бебче Embarassed и май не е препоръчително в такъв случай за го започвамч, нали.. Thinking.

Здравей и от мен!
 Много правилно разсъждаваш! Но да си ползваш масла няма никакъв проблем! Зехтин също можеш да слагаш вместо Тривитаминол, ако все пак решиш да правиш маската!  bouquet

# 338
Миналата година си бях останала една вечер сама вкъщи и реших, че сега е момента да си направя маска с чесън. Обелих една глава и я смачках с машинка, после сложих в тензух и изстисках сока. Прибавих малко зехтин и май това беше - и намазах. Първо по закона на всеобщата гадост дойдоха поне 3 съседки нещо да ме питат. Целият апартамент вонеше на чесън. Като се измих, сложих много балсам и накрая си парфюмирах косата. И като изсъхна беше добре - аз не усещах никаква миризма, но като си дойде скъпия... от вратата каза, че воня ужасно. Каквото и да правих си имаше миризма поне 2-3 седмици след това, при положение, че си мия косата на 3-тия ден... Смело мога да кажа обаче, че имаше заздравяващ ефект дори и от 1 път. Повече не посмях за повторя.  Naughty
А вчера си направих маска от рициново масло, аспирин, зехтин и масло от ши - затоплих го леко и постоях с него около 2 часа. И си взех от едно магазинче /много добре заредено/ шампоан бебешки с екстракт от кайсия - мирише божествено. Измих се само с него и оставих да изсъхне на стайна температура. Днес имам страхотен блясък, е ще трябва да си оформя прическата, че като изсъхне на свобода после няма никакъв вид ooooh!
Стига толкова от мен, че се поувлякох!!!

# 339
Смърди чесъна , ама е страшно полезен, аз мисля ако се сложат няколко капки лимон че няма да мирише толкова.

# 340
Миризмата на чесъна наистина е нещо отвратително, най-вече тази остатъчната, която се долавя дори и след къпане дни наред... Ако се открие някакъв начин тя да се тушира, за да можем спокойно и без притеснение да използавме ценните му свойства, би било страхотно!  Flutter

Спомням си, когато в темичката преди някой се беше оплаквал, че много му миришел тривитаминолът, на друг - газта и т.н., Зизи сподели, че понякога слага от някое по-силно етерично масло и така успява да надвие силната миризма на някоя друга съставка. Споменатите бяха лавандулово, лимонено и ментово! С лавандулово пробвах и действително мирише адски силно, даже като се увие косата с кърпа, цялата кърпа ухае  Joy
дали ще пребори чесъна обаче, не знам...  Whistling

# 341
Момичета вече приключих и с втория курс на маската с тривитаминола. Кажете, сега когато почивам да я третиарм ли с нещо косата си?Да продължавам ли с някакви други маски ? newsm78

# 342
 HugБлагодаря , Anelia85  и мис арк!

Вижън правят много качествени хранителни добавки , които се усвоявали почти на 100% процента. Wink Главно на растителна основа са. Много осезателно действат, но са скъпички - мисля че за 30 дена излиза 45 лв. Само от дистрибутор се купуват. Имат и витамини за деца. На моят мъж брат му е дистрибутор и той ми ги даде, аз иначе много трудна бих могла да си ги позволя....

# 343
Момичета вече приключих и с втория курс на маската с тривитаминола. Кажете, сега когато почивам да я третиарм ли с нещо косата си?Да продължавам ли с някакви други маски ? newsm78

Въпросът е малко спорен. Аз лично нищо не слагах по време на почивката, освен шампоан и балсам. Но ако ти за себе си приемеш, че почиваш от самия Тривитаминол /като витамини говоря/, можеш да си правиш други маски. Ако, обаче, правиш почивка от маските като такива, не слагай нищо.
Така, че всеки си решава сам за себе си. Зависи кой вариант почивка си си избрала.  Flutter

# 344
Много ти благодаря Мис-Арк!  bouquetНай-вероятно ще си почивам въобще от маските, защото миналия път от много маски постигнах обратен ефект и сега ме е шубе да не стане същото. Най-много ще закупя едни чудодейни ампули/само да им разбера името , ще ви ги кажа и на вас/ и ще слагам от тях от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт