Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 358
  • 424
  •   1
Отговори
# 345
Anelia85 да само чесьн изтисквам и мажа в скалпа 2пьти седмично.Това за миризмата му ясно,ама какво да направя като имам голяма нужда от хубава и дьлга коса.Мирише,не мирише ще пробвам.Щом казвате,че има ефект от пьрвия пьт за 2-3 месеца,ако издьржа, трябва да има добьр резултат.Надявам се да не пречи,че може да си правя и маската с тривитаминола...?? Thinking

# 346
ВиКи, пиши за резултата още след първата маска. Много ми е интересно какво ще кажеш - и за аромата и за ефекта.  Hug

# 347
да ви се похваля момичета-купих си Лореал Хот Лисс за изглаждане с преса и сешоар!днес ще го пробваам и ще споеделя с вас отзиви!ейсега ще се мажа със стимуланта и после ще сложа шампоан и маска-на Денис за растеж ползвали ли сте?
моята е на свършване  и се чудя дали да си взема пак  тази или да опитам нещо други? newsm78 Hug

# 348
Аз пак пристигам и се включвам с въпрос!  Crazy hahaha Party Mr. Green

А като си нанасяте купешката маска на косата, по колко слагате?? Много малко, нормално, да има навсякъде, или по повечко, за да сте сигурни, че всеки косъм ще се насити...
 bowuu

# 349
Здравейте!
Покрай празниците никакво време не ми остана за маски. Едно, че децата боледуваха, друго, че милото си седя постоянно в къщи, пък хич не ми допада да се опаковам с найлони пред него  Flutter Другата седмица обаче съм на фризьор - ще си подстрижа още по-късо косата. Още не е започнала да ми пада, но очаквам включване всеки момент  Sad.
И аз исках да попитам - колко често може да се използват ампулките Ревалид? Сега си слагам една седмично, но майка ми ми наду главата, че съм прекалявала  newsm78. Все едно за нейната коса става въпрос  Crossing Arms.

# 350

А като си нанасяте купешката маска на косата, по колко слагате?? Много малко, нормално, да има навсякъде, или по повечко, за да сте сигурни, че всеки косъм ще се насити...
 bowuu
Ами зависи от гъстотата на маската. Абсолют на Л`Ореал е гъста като крем Нивея, онзи, в сините кутии,  слагам колкото лешник и съм сигурна, че има на всеки косъм достатъчно.
С тази от лененото семе обаче, или на Денис, не съм сигурна и слагам доста.  Mr. Green

# 351

bowuu

Аз лично някои купешки маски ги слагам като балсам, но наистина зависи от маската.

# 352
колко често може да се използват ампулките Ревалид? Сега си слагам една седмично, но майка ми ми наду главата, че съм прекалявала  newsm78. Все едно за нейната коса става въпрос  Crossing Arms.

Аз слагах три пъти седмично по една ампулка.

# 353
Цитат
Ами зависи от гъстотата на маската. Абсолют на Л`Ореал е гъста като крем Нивея, онзи, в сините кутии,  слагам колкото лешник и съм сигурна, че има на всеки косъм достатъчно.
С тази от лененото семе обаче, или на Денис, не съм сигурна и слагам доста. 

Цитат
Аз лично някои купешки маски ги слагам като балсам, но наистина зависи от маската.

Ами питам, защото имам 2 маски - Миозотис и Дженера, и ми се иска вече да свършват, азтова загребвам здраво от тях...  Mr. Green  Blush
Ама пусто, и двете са по 500гр...
Вече ще си купувам само малки разфасовки!  Party

# 354
Ot Женерата доволна ли си? Аз изобщо. Имах 1000 мл

# 355

Ot Женерата доволна ли си? Аз изобщо. Имах 1000 мл
аз,да!!!даже от постоянното ползване ми растеше по-бързо косата Peace..и многоо добре подреждаше косата,и се реши също много лесно...

# 356
моята пък точно от нея не се решЕше никак лесно.
Сега съм с 1 на Керастаз, салон-ско количесто, ама слагам по мн мъничко. Мн съм доволна

# 357
На Дженера си спомням, че бях ползвала някаква маска с кокос - 500 мл. Онова, което си спомням е, че имаше страхотен аромат и помагаше да се разреши лесно косата. Като цяло нямам забележки...

За чесън пак се замислих - тази маска, от която все още си имам почти цяла кутийка (по подобие на Мис арк, в случай че нейната не е свършила вече  Mr. Green). Тя е с екстракт от чесън и мирише страхотно.. не знам, възможно е пък ако чесъна е в този си вариант, да няма проблем с употребата му?!  Rolling Eyes Само си размишлявам...

Кафе, аз като нанасям купешка маска, слагам косата си на една страна и втривам леко с длани някакво количество на око от нея. Старая се да не втивам в корените, защото тук научих, че това омазнява още повече косата... Въпреки че специално за маската с чесън още се двоумя, тъй като все пак тя действа за бързия растеж на косата, а ако не е втрита в скалпа, как би се проявил този ефект и идея си нямам?!

# 358

За чесън пак се замислих - тази маска, от която все още си имам почти цяла кутийка (по подобие на Мис арк, в случай че нейната не е свършила вече  Mr. Green). Тя е с екстракт от чесън и мирише страхотно.. не знам, възможно е пък ако чесъна е в този си вариант, да няма проблем с употребата му?!  Rolling Eyes Само си размишлявам...

Тя свърши, ама дали имаше чесън вътре и колко ли е...Ако имаш предвид дали при намокряне на главата /след използване на купената маска с чесън/ мирише, отговорът е НЕ.  Crazy

# 359
Да, така е, Мис арк, няма миризма, даже ухае приятно косата след употреба на тази маска, пробвала съм и преди години с една от малките разфасовки - 75 мл. По-скоро размишленията ми клоняха към това, ако наистина има екстракт от чесън в тази маска, значи все пак има някакъв вариант да се възползваме от свойствата му, без да се усеща...  Mr. Green все ми се струва, че с дружни усилия и на това ще му намерим цаката  Flutter
Трябва да има нещо, което все пак да успява да тушира тази миризма. По логика, както примерно прави магданозът с лошия дъх, содата с изпотяването и т.н. ... това също са упорити и неприятни миризми. Не че сравнявам, разсъждавам на глас (на лист де  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт