Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 383
  • 424
  •   1
Отговори
# 315
~udesna история

# 316
Мис аркHug
Историята за Иман звучи страхотно, без майтап! Направо да изтича човек до плод-зеленчука и да си накупи всичко  Party
Ти пробвала ли си това вкусно съвършенство за коса?

Веднага копирам...

# 317
Не, пробвала съм маски с банан, но много ми изсушава косата. Може без него да пробвам.Направо грабвам медала за време на писане във темата.... ooooh!

# 318
Мис арк, мерси. Довечера ще пробвам само с киви, жълтък и бадемово масло и ще пиша как е. Доволни ли сте от резултата с желатина и шампоана, видях два отзива, някой друг престрашили се.

# 319
Може би ще си взема шампоан от професионалната серия на Л`Ореал. newsm78

Мис арк препоръчвам с две ръце Peace

# 320
здравейте момичета!на мен днес ми е ден за маска-чудя се дали да е само масла или........?
вие как нанасяте маслото върху косата си-с четка или напрраво така? newsm78  bouquet

# 321
Момичета, искам да ви питам дали някоя от вас вече е пробвала новата боя на Лореал. В момента върви реклама на боята по ТВ-то.
Хареса ми това, че е безамонячна. Имайки предвид, че съм с чувствителен скалп смятам че ще ми понесе добре. Отзиви?

# 322
Мис арк препоръчвам с две ръце Peace

Благодаря!

вие как нанасяте маслото върху косата си-с четка или напрраво така? newsm78  bouquet

С четка за боядисване на коса.

# 323
Аз не се занимавам със четки, нанасям директно със пръсти каквато и да било маска.  Simple Smile
И аз да се изкажа за косата на SLADYR4E, харесва ми най много както си я направила на буклички   Peace има блясък, добре изглежда като цяло!  Peace Продължавай все така да се грижиш за косата си!  Hug
Моят Тривитаминол свършва, имам още за веднъж и ще си купя пак още едно шишенце. Този път нямам оплаквания от него  Mr. Green нямам засилен косопад или допълнително омазняване.
Купих на мъжа ми Себорал-форте, че нещо взе да опешивява на места и междувремено ще го ползвам и аз около 10-на дни, уж за засилване на растежа  Simple Smile 
Вманиачих се със таз мойта коса и аз...

# 324
~WOMANISH~  мерси много за мнението ти!ще продължа с маските и грижите за косати ми!  bouquet
аз днес се намазах с бадемово масло в корените и с кокосово по дължината!стоях 2 часа и сега като си измих косата отново се сплетах на плитки и утре ще съм пак къдравка!а иначе маските и аз нанасям с четка за боядисване на коса,но сега нанесах така маслата с пръсти.бадемовото ми вече свърши,както и 1 шише х.вода на кокона!почвам 2! Peace
illy къде се губиш?не си писала отдавна в хубавата ни темичка!

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 21:34 от SLADYR4E

# 325
Ровя се из нета, вместо да гледам някой хубав филм, но попаднах на нещо интересно. В един сайт препоръчваха за коса без обем да се разтвори малко сол във вода и с тази течност да се мажат корените на косата /за захарта знам, но сол.../ newsm78 На мен понеже напоследък обема ужасно много ми липсва... просто го няма...
От последната маска косата ми стана доста живичка, но понеже си впръсквам някаква билкова отвара в корените всяка вечер /сега съм на лайка/ и нещо ми се омазнява бързичко косата. В момента съм в почивка от тривитаминола, но не означава, че не се клепам при всяка възможност. Дори за утре обмислям варианта на маската какъв да бъде Thinking

# 326
  • Пловдив
Здравейте!Аз снощи се къносах.... и реших да направя маска и подръчни материали (защото бях на село) и си носех само маслото от гроздови семена и бадемовото... та така... след като си изпланах косата от къната.. сложих 2 жълтъка,малко ракия (на око) ,малко от маслата и те на око... и 2 аспирина... стоях около 30 мин и се изплакнах ... много съм доволна... само че нямах балсам и сега не мога много много да я реша...  Crazy ама поне има блясък  Crazy

# 327
Аз вчера действах с подръчни материали - хума, вит. В1 и В6 + кокосово масло. Определено за последен път слагам хума на главата си, сега стои на клечки пък и едвам я разресах. Язък за останалия материал.  Crossing Arms

# 328
Да споделя впечатленията си от маската с кивито. Дъщеря ми си играеше с бадемовото масло и след това не можах да го открия, та затова сложих три супени лъжици зехтих, един жълтък, и едно паситано киви. Останах страшно доволна. Косата ми седи жива и лъскава с копринена мекота. Оригинала сигурно е още по-впечатляващ с авокадото и банана. Забелязала съм , че моята коса обожава зехтин и бадемово масло. Мислите ли, че всяка коса си има предпочитания или се заблуждавам?

# 329
Мислите ли, че всяка коса си има предпочитания или се заблуждавам?
Да, както всеки човешки организъм реагира различно на атмосферните условия, на дадени лекарства и добавки...
Бтв, никога не съм купувала авокадо, колко лв излиза 1, някой знае ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт