Кое е най-доброто училище в Младост според вас?

• 130 600
  • 802
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
За мамите, които се интересуват от 39то, от днес до петък вкл. от 13-15ч има нещо като открита среща с трите госпожи които ще водят първокласниците тази есен. Коти ги е написала по фамилия, симпатични изглеждат и трите, като Вътова тази есен поема първолаците след майчинство, като синчето й ще е първи клас също. Пишете отзиви за тези дами, ние също клоним за там, въпреки че преди писах че няма да сме там. Едно не малко предимство е, че цялото училище от 1 до 12 клас учат само първа смяна.

# 721
  • с/у ОколоМръсТното
Едно не малко предимство е, че цялото училище от 1 до 12 клас учат само първа смяна.

и май са от 08.00ч. сутрин, което е съвсем човешко.
Но не съм сигурна на 100%. Проверете си пак.

# 722
  • София
На етажа на първи клас не са ремонтирани. Тази година ни събираха пари за ремонт, лятото щели да правят. Предучилищната са на първия етаж, не знам там как е.

Ние сме предучилищна и сме на 2 етаж...
И за предучилищната група ли има изпит?

Не, няма. Подавай заявление и гледай да присъстваш на 1 родителска среща през юни. Всички, които са дошли - са приети Peace

# 723
  • Sofia
Едно не малко предимство е, че цялото училище от 1 до 12 клас учат само първа смяна.

и май са от 08.00ч. сутрин, което е съвсем човешко.
Но не съм сигурна на 100%. Проверете си пак.

Да от 08.00ч. са, проверено е, в момента сме в предучилищна и сутрин имат 10-15 мин. аванс докато се съберат всички поспаланковци  Laughing

# 724
Ами казаха, че е пореден, иначе там също искат копие от акта за раждане.
Аз вече подадох молбата в 144то, ама все пак да се запиша да следя дали ще излезне някое мнение за учителките, които ще поемат 1ви клас септември Peace
Утре ще ходим с малката да подавам молба за предучилищна. Дано ни приемат. Praynig  Че  хич не ни е район. Детето е подготвено с няколко песни, ако решат да я чуят.
Няма да решат да я чуят. Утре ще подадете молба за прием в съответен профил. След като мине срокът за прием на молби май месец, ще има изпит по всеки профил. В сайта им е описано всичко подоброно, с дати и необходимите неща за всеки изпит.
Една госпожа по музика каза ,че иска да я чуе. Това неофициално. Знам ,че изпитите са по-късно.

Да питам тези които са в 144, как са тоалетните там?

А защо иска да я чуе неофициално?
За да види дали е музикално детето, иначе защо да се напъваме за там. И да, каза че е музикална. Подадохме документите. На май пак на прослушване. Laughing
Запознахме се с г-жа Евелина Станчева, стаята е на втория етаж и е много хубава. Казаха ни ,че през май ще трябва да се явим на прослушване.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 19:37 от vela

# 725
  • София
Евелина Станчева е учителка в подготвителния клас. Народна певица - не ми харесва. Много се радвам, че сме при Гекова - страхотна жена, добра учителка! Като отсъстваше нашата госпожа моичкият не искаше да ходи.

# 726
Евелина Станчева е учителка в подготвителния клас. Народна певица - не ми харесва. Много се радвам, че сме при Гекова - страхотна жена, добра учителка! Като отсъстваше нашата госпожа моичкият не искаше да ходи.
А защо не  ти харесва? Ако е удобно да споделиш. Аз искам точно с народно пеене да се занимава малката.

# 727
  • с/у ОколоМръсТното
Аз искам точно с народно пеене да се занимава малката.

ако я вземат, ще пиеш вода от извора, както се казва.
Бинка Добрева води народното пеене на големите. На малките в момента не се сещам коя г-жа е...

# 728
Аз искам точно с народно пеене да се занимава малката.

ако я вземат, ще пиеш вода от извора, както се казва.
Бинка Добрева води народното пеене на големите. На малките в момента не се сещам коя г-жа е...
Знам за Бинка ,запознах се с нея, тя ни прослуша днес. При Ана-Мария ходим на пеене и тя ми препоръча Бинка Добрева. Heart Eyes

# 729
  • София
А защо не  ти харесва? Ако е удобно да споделиш. Аз искам точно с народно пеене да се занимава малката.

Като учителка за пеене е добра, но има родители, които се оплакват от нея, особено ако детето не от отличниците. Например имам жена, живее в съседния блок и детето не успява да напише цифри (тя не видя какви моето момче ги върти - големи грозотии), и тя може да му се кара, вика по децата. Защо сте го довели тук - мястото ви е в детската градина... Сигурно има и доволни от нея. Обаче на нейните уроци много се пее - нали това искате? Може за вас ще е перфектна. То трябва и лично осещане. Нали сте се запознали вече?

Аз избирах интуитивно, стори ми се надменна. Може и не е такава, а само мнения на няколко обидени майки...

# 730
  • София
А за Катя Димитрова чували ли сте нещо?

# 731
А защо не  ти харесва? Ако е удобно да споделиш. Аз искам точно с народно пеене да се занимава малката.

Като учителка за пеене е добра, но има родители, които се оплакват от нея, особено ако детето не от отличниците. Например имам жена, живее в съседния блок и детето не успява да напише цифри (тя не видя какви моето момче ги върти - големи грозотии), и тя може да му се кара, вика по децата. Защо сте го довели тук - мястото ви е в детската градина... Сигурно има и доволни от нея. Обаче на нейните уроци много се пее - нали това искате? Може за вас ще е перфектна. То трябва и лично осещане. Нали сте се запознали вече?

Аз избирах интуитивно, стори ми се надменна. Може и не е такава, а само мнения на няколко обидени майки...
Да запознахме се, но нищо не мога да кажа за нея.
По принцип Никол пише печатно думички вече се пробва и изречения, сега се учи да пише ръкописно. Опитва се да чете, смята. Не би трябвало да има проблеми. Те искаха направо в първи клас да я записвам, но аз отказах.
А как стои въпроса с храната? Ще мога ли да слагам домашна храна в чантата?Прочетох на сайта ,че учат  до 12 часа, но днес видях едни дечица да пеят / беше 13.30 часа/ и после ги пусна да си ходят.  Това са допълнителни уроци по пеене, така ли? Колко пъти седмично се провеждат?

# 732
  • с/у ОколоМръсТното
Хоровете в 144то са м/у 2те смени.
12.30-13.25ч.

# 733
Хоровете в 144то са м/у 2те смени.
12.30-13.25ч.

bouquet
Сега ако кажеш и колко дни седмично пеят, цена няма да имаш. Mr. Green Heart Eyes

# 734
  • София
Да запознахме се, но нищо не мога да кажа за нея.
По принцип Никол пише печатно думички вече се пробва и изречения, сега се учи да пише ръкописно. Опитва се да чете, смята. Не би трябвало да има проблеми. Те искаха направо в първи клас да я записвам, но аз отказах.
А как стои въпроса с храната? Ще мога ли да слагам домашна храна в чантата?Прочетох на сайта ,че учат  до 12 часа, но днес видях едни дечица да пеят / беше 13.30 часа/ и после ги пусна да си ходят.  Това са допълнителни уроци по пеене, така ли? Колко пъти седмично се провеждат?
[/quote]

Учат на 2 смени. Тази година Станчева 1 срок била 1 смяна, а сега от 6.02 - втора, а ние сме наобратно. От днес 1-ва смяна Peace
Смените:
1 - от 8:30 до 12:00 (в петък до 11:00)
2 - от 13:30 до 17:00(в петък до 16:00)

Дават им закуски от училище, но не ги карат да ядат - само ако искат.
Носиме храна и вода. Помолили са ни да не е много трошливо. Аз слагам банан, мандаринки, барни, кроасан, солетки...

Общи условия

Активация на акаунт