Кое е най-доброто училище в Младост според вас?

• 130 600
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Някакви мнения за учителките, водещи сега 4 клас в 119, 55 и 125? Моля!

# 706
  • София
Аз вече подадох молбата в 144то, ама все пак да се запиша да следя дали ще излезне някое мнение за учителките, които ще поемат 1ви клас септември Peace
Утре ще ходим с малката да подавам молба за предучилищна. Дано ни приемат. Praynig  Че  хич не ни е район. Детето е подготвено с няколко песни, ако решат да я чуят.
Няма да решат да я чуят. Утре ще подадете молба за прием в съответен профил. След като мине срокът за прием на молби май месец, ще има изпит по всеки профил. В сайта им е описано всичко подоброно, с дати и необходимите неща за всеки изпит.

# 707
  • София
Аз вече подадох молбата в 144то, ама все пак да се запиша да следя дали ще излезне някое мнение за учителките, които ще поемат 1ви клас септември Peace

И аз така Grinning

Момичета, а при подаването на документите посочва ли се госпожата, знае ли се по-принцип имената на госпожите поемащи 1 класове?

# 708
  • София

И аз така Grinning

Момичета, а при подаването на документите посочва ли се госпожата, знае ли се по-принцип имената на госпожите поемащи 1 класове?
Знаят се, да. Тези, които извеждат сега 4ти клас. Принципно в молбата няма къде да посочиш г-жата, а и те ще сменят профилите. В смисъл, тези които зивеждат музика няма да поемат пак музика и т.н. Молби приемат от петък, в понеделник, т.е. на втория ден от приема, моята молба беше 416ти номер.

# 709
  • София
 Малииии, при положение, че се приемат 100-120 деца..., bubcheto15.
Вие към какво се насочихте - хореография, музика, изобразително?

# 710
Малииии, при положение, че се приемат 100-120 деца..., bubcheto15.
Вие към какво се насочихте - хореография, музика, изобразително?

Спокойно, не е задължително това да е пореден номер, вероятно първата или последната цифри са контролни Peace

# 711
Утре ще ходим с малката да подавам молба за предучилищна. Дано ни приемат. Praynig  Че  хич не ни е район. Детето е подготвено с няколко песни, ако решат да я чуят.
Няма да решат да я чуят. Утре ще подадете молба за прием в съответен профил. След като мине срокът за прием на молби май месец, ще има изпит по всеки профил. В сайта им е описано всичко подоброно, с дати и необходимите неща за всеки изпит.
Една госпожа по музика каза ,че иска да я чуе. Това неофициално. Знам ,че изпитите са по-късно.

Да питам тези които са в 144, как са тоалетните там?

# 712
  • София
На 2 етаж са сравнително добри.Щом моя почна да пишка на 2-я месец. А в началото му се гадеше Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Не понася миризмата на хлор

# 713
На етажа на първи клас не са ремонтирани. Тази година ни събираха пари за ремонт, лятото щели да правят. Предучилищната са на първия етаж, не знам там как е.

# 714
 Някой да е подавал в 39то? Не мога да намеря формуляр молба на сайта им.

# 715
  • София
Някой да е подавал в 39то? Не мога да намеря формуляр молба на сайта им.
На място в канцеларията се пише за минута, носи и копие от акта за раждане Peace

# 716
  Благодаря много.  bouquet

# 717
  • София
Здравейте,
днес се запознах с бъдещите класни на първи клас в 39-то СОУ.
Моля за отзиви за г-жите: Рангелова, Вътова и Ганчева.
Рангелова ще води паралелката с изобр.изкуство.

Благодаря!

# 718
  • София
Ами казаха, че е пореден, иначе там също искат копие от акта за раждане.
Утре ще ходим с малката да подавам молба за предучилищна. Дано ни приемат. Praynig  Че  хич не ни е район. Детето е подготвено с няколко песни, ако решат да я чуят.
Една госпожа по музика каза ,че иска да я чуе. Това неофициално. Знам ,че изпитите са по-късно.

Да питам тези които са в 144, как са тоалетните там?

А защо иска да я чуе неофициално?

# 719
И за предучилищната група ли има изпит?

Общи условия

Активация на акаунт