Страхотни прически за малки дами

• 331 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
 Numar pin'la unu, щом искаш да й пуснеш дълга коса, няма да я подстригваш. На моята дъщеря косата на ок. 2.г. беше по-малко от на дъщеричката на Вела, а иначе се роди съвсем без коса и така беше дълго време. Но като започна да расте..., сега вече я подстригвам доста често, защото много бързо й стига до кръста.

Вела, много хубава прическа и опашчици, много са сладки на тая възраст като ги сплетеш и накиприш.

# 106
  • Добрич
Дъщеря ми е на 3 год. и 5 месеца. До сега сме я подстригвали два пъти - веднъж след като стана на 2 год. и още веднъж след като направи 3 год. И двата пъти подрязахме само краищата с по около 3- 4 см. За днешния празник - Деня на детето и направих ето тази прическа:

Само, че много бързахме, за да отидем да празнуваме и съм объркала на едно место. Никой освен мен не забеляза, но реших, че е било против уроки.

# 107
ето и от мен малко прически

# 108
Моята щерка съм я подстригвала 2-3 пъти и в момента е на къса черта, ама явно ще пускаме дълга коса за прически.  Laughing

# 109
Вела, Кики, страхотни прически. Честит празник на всички красавици, с прически и без такива, да са ни живи и здрави. Hug  bouquet
Кики, на една страна я сресваш, нали? После разделяш на малки кичури и връзваш?

Аз днес спретнах една такава съвсем импровизирана прическа. Grinning Исках да направя други две плитки, ама така ми се получи, импровизирах и измислих това. Мисля, че по-нагоре в картинките имаше нещо подобно.

# 110
  • в Надежда-та
Ееее и на мен ми се прииска девойка (въпреки, че досега исках и 2-то да е мъжко), а дано. А до тогава ще тренирам върху племенницата Mr. Green

# 111
  • Варна
kiki77, браво! Супер прическа си сътворила! Hug

teo7777, щерка ти има страхотна коса! Peace

Ето и прическата на Мони от днес:

# 112
  • София
И аз тази правих на Ани и госпожата я питала кой ги измисля прическите. И моята казала-Мама гледа в Интернет и се учи оттам Laughing

# 113
  • Добрич
Браво на детето! Чудесно е отговорило на госпожата.

# 114
Кики77 моля те разкажи стъпка по стъпка как се прави тази прическа Grinning искам и аз да се науча.

# 115
  • Добрич
kiki77, поздравления! С тази прическа можеш да се наредиш сред фризьорките по летните курорти. По морето такива прически са особено атрактивни и актуални. Моля те кажи колко време ти отнема да я направиш. На мен ми е ясно как става, но за моята дъщеря е проблем да стои на едно място дълго време и искам да преценя струва ли си да се захващам. Защото като и писне започва да шава и не мога да довърша прическите, които стават по -бавно.

# 116
ама въобще не стои моето човече, само толкова ме изтърпя за първи юни

# 117
Кики77 моля те разкажи стъпка по стъпка как се прави тази прическа Grinning искам и аз да се науча.
ето още една, тази е от фризьор

Първата е много лесна, аз предварително сресвам косата, така че да се получат малки пътечки или ивички, събирам на кичурче и го завързвам с ластичка.  След това отвързвам едното кичурче и започвам прическата. Хваща се малко кичурче коса и се вързва със силиконова ластичка, след това след него се хваща още едно кичурче коса, като се прибавя и предходното към него, и така до края. Колкото по тънки са пътечките и кичурчетата, толова по-хубаво става
Втората пак се раздела косата по същия начин, след това всяка пътечка се сплита тип рибена кост, в зависимост как разделиш косата, могат много варианти да се получат

# 118
kiki77 благодаря за подробното описание.
Още довечера смятам да се пробвам и за да я направя.   bouquet

# 119
Chockolina, много оригинална прическа, трябва да се пробвам, не изглежда много трудна или греша? newsm78

Кики, страхотна прическа, благодаря и за разяснението, засега не го схванах много, ама ще поразсъждавам малко. Laughing

Numar pin'la unu, екстра си го издокарала немирното човече. Hug

Общи условия

Активация на акаунт