Страхотни прически за малки дами

• 332 000
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Вела, браво! smile3501

thedragonbg, мерси за разяснението!   bouquet

# 151
  • Sofia
Вчера се сетих, че в детската градина едната ми учителка ми правеше странична рибена кост. Та реших да хвана малкото и да го сплета. Не стана много добре, но предполагам, че всеки следващ път ще е по-добре.

# 152
# 153

Много е сладко това. Смятам и аз да го пробвам тези дни.  Peace

Вела справила си се блестящо.  smile3501
Аз си признавам, че това въобще няма да го мога да го направя,
защото така и не схващам как точно се прави рибената кост  Blush

# 154
  • Добрич
Не е толкова трудно да се сплита рибена кост. Просто намери някоя приятелка, която може да ти покаже как става. Тази прическа я научих в десети клас. Имам дълга коса и ми отнема около 6 - 7 мин. да се сплета на ситна рибена кост. Ако можеш да плетеш обикновена плитка и имаш желание лесно ще се научиш. Започни от челото с три малки кичура коса като за плитка и ги преплети по веднъж. После всеки път, когато премяташ кичура от едната към другата страна добавяй към него малък сноп коса от тази, която е встрани. В началото е трудно да стягаш косата и да плетеш едновременно, но не се отчайвай, а изкарай рибената кост до края. Така като се упражняваш няколко пъти ще успееш да я направиш, за да става за пред хора. Важното е да не се откажеш, ако първите опити са неуспешни.

# 155
Вела благодаря ти за подробното описание. Трябва да опитам...
Стига малката да се съгласи да стои мирна, за да се уча на нейната коса.
А тя има толкова дълга и хубава коса..... Grinning Ако се науча няма да е лошо.
А иначе обикновенна плитка мога да плета.  Peace

# 156
  • Пловдив
Aз разгадах как се прави въпросната прическа

thedragonbg, много ти благодаря за обяснението. Още днес я пробвахме, като преди това я показах на малкото съкровище, за да я пожелае и после му обещах от любимите бонбони, ако слуша и не мърда.

Не стана много равен радиуса на кръгчето, но мисля, че като за първи път се справихме доста добре. Още веднъж мерси за разяснението, защото прическата ми харесваше много.
Колко дълга трябва да е косата за тази прическа  newsm78

# 157
  • Добрич
Ето колко е дълга косата на дъщеря ми:

На дължина става точно за тази прическа, но до вечерта част от косата излиза от плитката и се получават висящи малки снопчета. Ако косата е малко по - дълга ще може да изтрае до вечерта без да се измъкне от рибената кост.  На Жени косата  е права, но от неделя правим всяка сутрин въпросната прическа и когато после пуснем косата е станала на чупки. Вечер спи без да и развалям фризурата, а на сутринта я правим наново. Още от малка дъщеря ми спи с прибрана коса, защото много се изпотява. Ако много бързам за детската градина ми отнема 10 минути и не става иделно. Ако разполагам с достатъчно време се старая повече и става по - добре, но за 15 минути.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 01:54 от Вела

# 158
  • Sofia

thedragonbg, много ти благодаря за обяснението. Още днес я пробвахме, като преди това я показах на малкото съкровище, за да я пожелае и после му обещах от любимите бонбони, ако слуша и не мърда.

Не стана много равен радиуса на кръгчето, но мисля, че като за първи път се справихме доста добре. Още веднъж мерси за разяснението, защото прическата ми харесваше много.
Хареса ми много ще я пробвам и аз тази прическа. Peace

# 159
ето ги и моите първи опити рибя кост:

като за първи път стана добре. справих се, благодарение на разясненията тук
а ето и една нова прическа, която измислих, много лесна, но се получи много ефектна:

# 160
  • София
very nice , много е хубава!
А отзад само една опашка ли е?
Ако е само една за прави коси май няма да стои толкова добре.

# 161
  • Добрич
very nice, много добре си се справила като за първи път. Моя първи опит на нищо не приличаше и въобще не можеше да се познае прическата / вярно, че се учих на собствената си коса и бях десети клас/. Като я сплетеш още няколко пъти и ще се усъвършенстваш съвсем. Поздравления! А за другата прическа косата и навита ли е?

# 162
# 163

Прическата е страхотна.  Peace
Аз защо съм я изтървала ?  newsm78 Уж следя темата.
Я кажи подробно как става ?  Praynig

# 164
много хубави прически ,ама и трудни... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт