АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Наде,Сминсчо, наистина много бързо растат тези малчовци.Не мога да повярвам,че и Деси вече е толкова голяма и като истинска бандитка вече прави белички.
Сминсчо,то покрай децата няма как да не се превърнем в психолози.Предполагам,че тепърва милите малчовци ги очакват подобни изпитания при сблъсъка с реалния живот извън дома. Това е едно от големите ми притеснения сега като тръгне на ясла и после на градина Кало на какви дечица ще попадне.И за госпожите /или лелите така и не знам какви са точно в яслите/ се притеснявах какви ще са,но първите ми впечатления за сега са добри.Много приветливи,усмихнати и внимателни ми изглеждат и най-вече,че на него му харесаха.

# 61
.... и най-вече,че на него му харесаха.

Супер, дано така да продължава занапред, че ние имахме дълъг период на адаптация, но определено това е най-важно - дечицата да харесват персонала, те са заедно, не съм аз там. Успех на сладкия батко!  Heart Eyes

# 62
  • София
Аз чак сега успях да седна на компютъра, така че много благодаря на всички за пожеланията по случай втория РД на Тони!

ЧЕСТИТ РОЖДАН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ - ДЕЯ-МАРИЯ, ВАЛЬО И ЙОАНКА!
Да растът все така красиви, добри и послушни ида радват мама и тате.

Вчерашния ден ще остане завинаге в сърцето ми, не съм си и мечтала да бъде толкова хубаво. РД в детски клуб продължи от 5 до 9ч вечерта, как ни изтърпяха незнам. А Тони не спря да тича, да играе  и да се радва като се прибрахме, от умора и емоции едвам заспа. Аз също бях толкова превъзбудена, че цяла нощ не можах да спя, но всичко това се хубави емоции, които пожелавам на всеки от Вас.
Най-голямата изненада, лично за мен, беше джипът, който му подари една моя приятелка. Той е огромен и незнам къде ще го държим, това беше и причината ние да не купуваме такова нещо, но когато те изненадат няма как ще му търсиш място. А Тони е толкова щастлив......
Лек ден на всички, аз отивам да се приготвям за довечера, че при нас РД са като сватби по няколко дена. Добре че утре е събота, за да мога да си почина.

# 63
  • София
За пленума пак да ви тормозя - за сега са ми подали информация - Смин, Бабъл, Рамама, Априлска мама, чаената, Катя и Ваня! И Деси на кю-то!
Айде и другите!

# 64
  • Варна
Смини, вие леля марианка ни я откраднахте. Много е готина и е една от най-младите там, ама на.. Днес например никой не си направи труда да посрещне детето на вратата. Обух го, прибрахме дрехите и той влезе самичък вътре, тръгна да се оглежда и да ги търси  Close Вече слизах по стълбите като се показа една жена и вика" А мама си тръгва вече". Че да няма да чакам да им дойде музата. май ми се чу да му викат Кольо, че ще се разправяме пак.
Иначе се моткам сега самичка и успях и на фризьор да отида Flutter

# 65
Честито на многобройните рожденници от изминалите 2-3 дни  bouquet. Всички да са много весели и здрави.

Красе, браво на теб!

Гледах снимките на Юлчето, Мам и Бубс, всички дечица страхотни както винаги. Трябва да посетя и албумчето с рожденниците да оплакна око.

# 66
Честит празник на Вальока, Дея-Мария и Йоанна и на вас мили техни майки  bouquet Мноого здраве и обич.

# 67
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238265

Ето снимки и от нас, другото хлапе е племенника.

# 68
Красе, Али и Ники с еднакви ризки, ей тоз Ларедут  Mr. Green

# 69
  • София
Честит празник на Вальо, Дея-Мария и Йоанна, и на вас мили мами! Целуваме ви силно!  Hug

Нашия тати и сестра ми са с варицела. Остава и ние с Реа да се тръшнем. И така ние сме в карантина, а аз в неделя имам имен ден.  Sad  Ще отидем на някоя безлюдна полянка четиримата и ще си направим пикник.

# 70
  • Boston, MA
Честито на бонбоните Стаси и Тони! Данче и Скарлет, да са ви живи, здрави, весели, игриви момченцата!

Честито на хубавиците Дея-Мария и Йоана от днес! И сладкия Вальок с дългите мигли! Да растат всички мили и добрички, щастливи и доволни!

# 71
Честит рожден ден на всички , които съм пропуснала!
Наде, пусни ми ако не те притеснява на лични къде да си дам снимките от РД- то.
Аз съм вече по- добре, че две седмици бях с хрема, мигрена и главоболие.
Росен се чувства добре в яслата, вече си има и приятелка. Идва ми на нагорно таксата, но условията са страхотни, персонала също, нямам никакви забележки.

# 72
на всички дечица, на които не съм честитила. Бъдете здрави и игриви, мили априлчета!!!

Аз започнах новата работа, но в началото само седя и гледам, все още нищо не правя. След празниците, когато остана вече сама ще стане интересно  LaughingМъчно ми е за Яна, че по цял ден не я виждам. А тя си седи у дома сега с баща си, защото кашля много. Днес и на пулмолог ходихме и ще й снимат дробовете, за да се разбере най-после какво става с това дете Sad Не пожелавам на никого такова обикаляне по лекари, каквото е при нас.

Hug на малки и големи  Hug

# 73
  • София
Ех, колко много сладки рожденици съм пропуснала тия дни.

Честито на всички пораснали априлчета в последните дни - животът им да е изпълнен с хубави игри и забавления и да бъдат много здрави!
Данче, Ренка, Таничка, Рени, Скарлет и Дея (да ме прости някое майче, ако съм я пропуснала) много целувки на порасналите ви слънчица, да ви растат здрави, усмихнати, бърборещи и засмени и да ви носят радост и поводи за гордост с новите си умения.

На днешните ни малки рожденички - Ема, Яна и Радост им пожелавам да са здрави, красиви, умни и чаровни и да натрупат цял куп ухажори Simple Smile Ема, Тина и Радост (пиши как сте, че ни липсваш) - честит ви празник, мили момичета Simple Smile Да са ви здрави слънчицата и много да ви радват и обичат   bouquet

=====================================================================================

Бързам да се похваля - от 1 час съм леля на прекрасно юначе, което ще носи името Теодор. Снаха ми родила числом и словом за 5 минути и изумила болничния персонал. Сега се чувстват с младежа страхотно. Той и гласовит - като чу, че говоря с майка му, удари няколко минутен поздрав за запознанство  smile3514 Иска си манджата, ама докторите го държат далече от мама (по варненски болнични правила). Тедко е със скромните размери 2,700кг и 49см, но имайки предвид крехката физика на майка си е перфектен. Бати Емо ще има честа да го погушка още другата седмица, когато ще направим великденска ваканция из родните места. Ех, как ми се гушкаше малко бебе...

# 74
  • София
Добро утро! Днес сме супер ранобудни! И май ни излиза горен кътник в дясно и пак ревахме посред нощ.

Честит празник на днешните рожденници :  Ема, Яна и Радост!

Раче, честит племенник! Да ви е жив и здрав!

Днес ще отидем на вилата, макар че утре ще е по-хубаво времето, но пък утре сме канени на Цветница.
Матей киха от сутринта - зъб излиза ли - веднага нещо ще му стане! Хремата е най-малко! Айде да излизат и тия два кътника и да мирясаме.

Общи условия

Активация на акаунт