Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 324
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • до една звездичка
На Шошо леко му посинява когато има нужда да се оригне.
П.С.
 Днес ми отровиха малкото куче. В момента е в клиниката на системи. Дано се оправи! Много съм притеснена.

Ира, дано!
Hug
Има ли такива хора, бе?!

# 271
# 272
  • Пловдив
Здравейте , мами!
Да се отчетем и ние след консултацията 5200 ( +700 ) и 58 см ( +2см) .И ние сме с манекенски мерки Simple SmileАма то с тоя рев и с това неспане пак много сме качили и отново чух същото " Бурна перисталтика на червата , много газове " .Ама това да е . Ще изтраем рева още някоя и друга седмица . Иначе май дребничка ми върви , при положение , че аз съм 1.70 , а баща й - 1.80, ама има време да се източи . Биха ни и втория Пентаксим , сега се чудя да давам ли Панадол newsm78

# 273
Ира, отвратително е това, как може да има такива чудовища Sad Аз толкова много обичам животните и особенно кучетата понякога са ми по мили от хората и ако ще правя благотворителност то ще е точно за приют за бездомни кучета Hug

# 274
  • Троян
На Шошо леко му посинява когато има нужда да се оригне.
П.С.
 Днес ми отровиха малкото куче. В момента е в клиниката на системи. Дано се оправи! Много съм притеснена.
Това нещо  ужасно,но наистина има такива хора и то доста #Cussing out Дано се оправи Praynig

# 275
Алекс- много готин резултат- ЧЕСТИТО Simple Smile
Silviaa- това за захранването всъщност са препоръките на моят педиатър как да си захраня бебето, аз само ги преведох.
Вал- парфюм винаги само зад ушите, за да не го дразня

# 276
Момичета да ви почерпя виртуално,днес с мъжа ми правим една година семеен живот

# 277
Малеееее  Cry, Ирка стискам палци !!! Praynig Praynig Praynig Дано се оправи малката душица ! Пиши непременно какво става !

# 278
Ваня- честита ви годишна. Дълги и щастливи години семеен живот. Жалко, че си самичка, но съм убедена, че ще го отпразнувате подобаващо дори и със закъснение Hug
Ирка- много гадно, дано да се оправи кученцето, как не ги е срам тия хора... Hug

# 279
  • Варна
Добро утро!

Ира, ужасно неприятно  Sad

Ваня, честита годишнина  Hug
Момичета, направо умря нашата темичка, не можем 15 странички да направим  Sad

# 280
  • Пловдив
Добро утро!

Ира  Cry Дръж ни в течение какво стана с кученцето.

Ваня  Hug

Връщайте се в темата, стига с този чат, калпазанки такива  Naughty  Grinning

И днес ще е жега. Чудя се кога да направим разходката, да не е като вчера в най-голямата жега  Rolling Eyes

# 281
  • Варна
Връщайте се в темата, стига с този чат, калпазанки такива  Naughty  Grinning

И днес ще е жега. Чудя се кога да направим разходката, да не е като вчера в най-голямата жега  Rolling Eyes
На майтап го казах  Hug
Май ще трябва вече да излизаме предиобяд. Макар че при нас отново е облачно, и е 10 градуса  Rolling Eyes

# 282
Добро утро и от нас!!!
Искам да обменя опит с някоя мама на бебок, който е с атопичен дерматит като нас CryЗнам че има много неща изписани във форума по проблема, но все пак и вас да попитам. Ползвам за къпане Линола Фет - масло за баня и на Мус тела - Стелатопията за атопична кожа, но виждам че само намаляват но не изчезват обривчетата. Започнах след баня да го мажа със зехтин и като че ли е по-добре. Моля споделете ако имате подобен проблем как се справяте с него?  bouquet

# 283
  • Пловдив
А аз не го казах на майтап Simple Smile
Да се разписваме отвреме навреме и тук  Peace

# 284
  • Троян
Добро утро и от нас!Сега поне успявам да прочета какво става с вас,че преди не смогвах.Аз с килограмите нактая бях +18,но сега ми останаха само 5 Grinningобаче кожата доста отпусната,надявам се до лятото да се постегна малко,че всички блузки и потничета са все къси и шкембето се вижда.Ако се отслабваше прд компютъра да съм станала фиданка.

Общи условия

Активация на акаунт