ЮЛСКИ бебчета '08(тема 40)

• 11 122
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Vessi_to дръж се, няма да се даваш! Ти до сега си бачкала с големия тумбак, остават ти само няколко дни. Я се огледай, тепърва ще се разхождаш из морската градина и ще се радваш на свободното си време.
Саксофоне този списък с 30 неща сигурна ли си че са от първа необходимост. Я пак ревизирай покупките. Току ви отпаднат няколко бройки. Може и тук да поместиш списъка и да коментираме дружно. На мен лично няма да ми досадиш, при все че обсъждахме вече темата с покупките за бебето.
А моят корем, в четвъртък на консултацията беше 79 см  newsm78, освен ако нещо не съм разбрала погрешно де, сега като ви чета, много малко ми се струва.
Купа, не знам за теб, но моя корем на прегледите го мерят в легнало положение. Така естествено, че ще е по-малък от колкото ако го мериш изправена. Я пробвай пак. Може друго да покаже. Уфф че съм тя Тити го е написала вече.
Весито, мене ме е страх от секцио, особено мисълта за вързаните ръце, тръбички, маски, катетри и най-вече това, че тялото не се усещало от упойката, ме влудява  help и още повече, като знам, че 99% ще раждам така...
На мен не са ми вързвали ръцете. За краката не знам, но ръцете са свободни. Махаш насам натам, може и бебето да си вземеш като го извадят.
Еййй тези клипчета явно като апокрифна литература се разпространяват?!?!? Къде са те бре хора?!!??!?!
Бухтичка
и аз имам някакво такова изтичане, неконтролируемо. Понякога изтича огромно количество. Тече ту течно, ту гъсто и твърдо, а понякога и като пресечено кисело мляко. Страх ме е да не е тая прословута тапа. Днес съм на преглед и ще видим какво става. Оххх страх ме е. То не бяха контракции, болки течения. Дано накрая всичко да в наред.  Hug
Бухтичка стискам ти палци да е само някакъв обикновен секрет.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:00 от Kokolin@

# 91
  • Варна
Купа, за какво са ми 2 календара? Именно за да го дам на някой от вас го взех. Пък ти нали си ми съседка  Laughing, нищо че може да заминеш. Следващия път да дойдеш, ще го донеса.
Веси, още една седмица остава. После почивка и разходки  Hug.
Джолити, моето сърцебиене, прилошаване и не можене да си поема въздух е постоянно. Излизам навън, дишам дълбоко и имам чувството, че ще пукна.
Като взимат кръв за изследване на хормоните за щитовидната жлеза трябва ли да е на гладно? Аз хапнах и тогава се сетих  Embarassed. Ама как да издържа до 11.30  Rolling Eyes.

# 92
# 93
А това виждали ли сте го какво е активно(на 2Д-то): http://baby2see.com/medical/ultrasonography.html  Grinning
Алеле.....

Бухтичка, споко наистина може да е увеличен секрет..... поне при мен беше така  Hug

# 94
  • София
Здравейте мами,всяка сутрин все по-трудно ви изчитам...и това е защото цял следобяд и вечер не чета,май ще почна JoyЗа тумбаците ми стана интересно,и аз ще премеря моя като се прибера PeaceЗа термометъра за вода и аз мисля да мина без него,ще карам на преценка.Мисля си за комплекта за исписването newsm78нещо не ми допада,мисля да събера сама един комплект PeaceИ мен вече не ме свърта в офиса...ма трябва да се поработи още,няма начин.
И относно командировките на половинките,аз страдам ужасно сама съм от 2 дни и ще се побъркам,по-цяла нощ се въртя и зяпам часовника Cryдруго си е някой да те сритва отвреме навреме hahahaШегата настрана,мъчно ми е Cryи добре,че утре си идва,защото ще полудявам вече.
А за покупките...хайде да ги обсъдим пак Hug

# 95
Като взимат кръв за изследване на хормоните за щитовидната жлеза трябва ли да е на гладно? Аз хапнах и тогава се сетих  Embarassed. Ама как да издържа до 11.30  Rolling Eyes.

Инка, кръвта за хормоните за щитовидната жлеза се взима на гладно и жадно. От години си правя тези изследвания. Надявам се при теб всичко да е наред  Hug че това си е неприятно като имаш такива проблеми. От години съм добре и нищо не съм пила, но от две седмици ми се налага да пия еутирокс. Поне е в малки количества-това до някъде ме успокоява, но само до някъде....

# 96
ох
http://homebirth.hit.bg/video.htm

ето ги филмите - аз пращах на лични, понеже знам, че бременна като види линк/на който пише не отваряй/, го отваря. И после ще има неприятно изненадани.

Моля, помислете, дали да ги гледате. Няма нищо страшно в клиповете, но е възможно да сте на съвсем друг акъл и някои подробности да ви смутят силно.

иначе - този линк го има и в темата за домашното раждане в Майките.

# 97
бухтичка,спокойно,всичко ще е наред!Не си мисли само лоши неща!Като идеш при лекаря си ,ще видиш че няма нищо обезпокоително. Praynig

# 98
Леле, ужас сте! Hug Докато се обърне човек и сте изписали 5 страници!

Исках да пожелая успех на Бухтичка и Коколина днес. Чак аз се притесних! Да пишете какво става после! Hug

# 99
Бухтичка, споко наистина може да е увеличен секрет..... поне при мен беше така  Hug

И аз не виждам защо трябва да са околоплодни води. Преспокойно може да е вагинален секрет, ако е поразреден и увеличен хормонално. И дано да е това!

Моя корем и в легнало и в изправено положение е с еднакъв размер и сантиметрите са същите и по двата начина.

За писането в темите, пробвала съм да не пиша ден-два, понякога и ме е нямало ако сме някъде извън Сф. Но не са се изписвали по-бавно, защото примерно аз съм се въздържала, винаги си върви такъв ритъма. Като гледам на фона на другите отчетни, явно сме по-близки и имаме повече общи теми на разговор, имаме какво да си кажем и тя темата свършила. Само в уийкендите е по-рехаво, но тогава е разбираемо. Аз лично не се заседявам на компа тогава и ако се вясвам е да проверя дали има нещо ново.

Обаче ми е адски скапано, не се наспах и стомахът ми нещо не е в кондиция. Май ми се гади.

Ако някой има списък за обсъждане, да го дава. То е ясно, че не можем да изчистим всичко отведнъж.

# 100
За статистиката: 28 -ма седмица, обиколка на корема изправена - 89 см, не съм се теглила, кантарчето се провреди.

# 101
Бухтичка, споко наистина може да е увеличен секрет..... поне при мен беше така  Hug

И аз не виждам защо трябва да са околоплодни води. Преспокойно може да е вагинален секрет, ако е поразреден и увеличен хормонално. И дано да е това!
Дано да е това наистина Praynig В интерес на истината ми се е случвало същото нещо като усещане преди няколко седмици, но стана само веднъж и не му обърнах особено внимание. А вчера просто почти при всяко ставане и сядане го усещах, тази сутрин пак ми се случи 2 пъти.

# 102
само не трябва да си пила кафе или да си яла нещо шоколадово, както и ако си на хапчета, не се пият преди вземането на кръв. Иначе няма проблем да закусиш. Peace
Бухтичка, споко! Пърли е права за секрета, аз също имам такова изтичане и си слагам ежедневна превръзка като излизам, че се случва при  ходене, клякане , както и ако малките ме удрят ниско долу (тогава е най-гадно, сякаш всеки момент ще излязат) . Confused

# 103
Весито, мене ме е страх от секцио, особено мисълта за вързаните ръце, тръбички, маски, катетри и най-вече това, че тялото не се усещало от упойката, ме влудява  help и още повече, като знам, че 99% ще раждам така...
Изобщо не е страшно, казва ти го най-големия страхливец на тая земя Grinning И никой не ти връзва ръцете, просто дясната е опъната за да мерят кръвното и да наливат разни неща в абоката - там за свиване на матката и каквото друго трябва.
Искате ли да ви пусна разказа за моето първо раждане Simple Smile

# 104
  • София
Лелеее,тия клипчета ужасни бе Sick

Общи условия

Активация на акаунт