МНОГОДЕТНИ МАМИ 35

• 19 145
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
ОО,мами,извинявайте ,че писнах ЛС тук.Грешка беше.Не исках да спамя темата,а гледай какво стана.
Ама като сме заговорили за колички - моля ,ако някой знае оказиони за детски стоки из София,да ми даде адресите.Аз знам Бандидо и Готини хлапета.Имам и сайтовете.Но мисля ,че не може да за само два за цяла София.А ще имаме нужда от някой неща за бебето.И решихме по оказионите да търсим.Мисля ,че се намират запазени неща.Имате ли мнение?

Мишимади, що не напишеш от какво имаш нужда тук. Аз по принцип почти всичко съм раздала, обаче имам още някои неща и отдавна се каня да ги снимам и пускам в Продавалника, но все не ми остава време, а и не ми се и занимава честно казано и  ми пречат вкъщи. Така че, ако някои от моите неща биха ти послужили, ще се радвам да си бъдем полезни взаимно.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 20:54 от *Галя*

# 166
Ей, страшни кулинарки, беееее! Цоц, мерси за рецептата, ама нещо май ще се размина - таман закупих продуктите и нещо ми замря мерака... По точно, ако "нещо" ме пусне да подишам половин- един час на спокойствие, може и да ги огрее...
Ние щяхме да пътуваме, пък още сме тука, макар че Каро отлетя с баба си. Та няма да ходим на църква- Диването не може да утрае до тогава, а биг брадър ще ходи, но не с нас Mr. Green...

КаНиМа, чудесна идея - да споделяме за станалите вече ненужни неща...Аз например имам проходилка... Не мога да продавам вещите на децата, предпочитам да ги подаря на някой.

# 167
Привет, момичета. Миши, а искаш ли да ти подаря дрешки от Калоян? Има някои, които само сме ги изпрали и нито веднъж не сме ги слагали. Или по веднъж-два пъти. Чудя се на кой да ги давам. Ще помисля и за други неща, които вече не ползваме.

Момичета, днес оперираха Косето от трета сливица, беше голям рев и скърцане със зъби, но слава богу мина успешно. Вече сме си вкъщи. Калоян беше на консултация, 8 килца и отгоре е на мама хубостничето, да ми е жив и здрав. Simple Smile)) Ще го захранвам след пет месеца и половина, както е новата тенденция, засега само ще цоцка.

За Великден вече боядисах яйцата, станаха чудесни, Косето ми помага вчера.  Поръчала съм страхотни козунаци от 100 гр. сладки. Утре ще се опитам да купя агнешко (дано успея в цялата лудница, че сме на контролен преглед и бебето трябва да се извежда и тн). Търсих къде да поръчам печено агне, или агнешко, но не намерих. Ако се сещате за нещо, пишете, моля.

Ако всичко е наред, за 1 май пътуваме до Катарино (до 6). Дано се удържим здрави всички.  Praynig

# 168
Имаше една фурна на Графа, ама дали още я има... newsm78 в последната отсечка преди реката, от дясно ( като вървиш към стадиона, де).

# 169
Добро утро мами ето идин специален поздрав за мамите които очакват бебоци
http://video.mail.ru/mail/belayarusto/8/86.html?from_catalog=1

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 09:40 от Velina_70

# 170
Velina70,благодаря за поздрава!Както съм вкисната тази сутрин(пък идват празници) и много се разчувствах на клипчето.Как е малкия юнак?
Весели празници на всички! babydust7

# 171
Албенче, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва! Hug

Весел празник на всички! Ние заминаваме за македонско. Ако има някой утре в Сандански може да се видим.
Весели празници! Hug

# 172
Момичета, имам нужда от кураж.
Току-що разбрах че съм бременна с трето дете - изненада, не го планирахме. Искаме трето дете, но го бяхме замислили да е след 4-5 години. Двете ни деца са малки - на 1 и 3, много палави. Сама се справям, нямаме баби. Освен това ни предстои заминаване в чужбина до края на годината - точно когато новото бебе би се родило.
Никога не съм мислила че ще трябва да решавам - аборт или не. Винаги съм била против аборта. Ето, случи ми се.
Знам че не можете да вземете решение вместо нас, просто ми се иска да чуя и друго мнение, погледа отстрани ми липсва. Все още не съм споделила с никой, знаем само със съпруга ми. Проблема не е толкова финансов, колкото трудността да се справям сама с 3 малки деца, както и заминаването ни.
Излишно е да споменавам че съм регистрирана, но влизам така засега, преди да взема решение дали да обявя бременността си или не.

# 173
Maмо на кръстопът, мога само да те подкрепя, ако решиш да задържиш бебето! Hug
Аз живея в чужбина, нашето също не беше планирано, нямам баби и помощ отникъде, а децата ми са изключително палави, дори дъщеря ми е със синдром на хиперактивност.
Зависи от това в коя страна ще си, но навсякъде има институции готови да помогнат на родители с малки деца и да ти предоставят детски мебели и др. неща и парични помощи.
Ако искаш ми пиши на ЛС, щом си регистрирана, за да разберем каква помощ можеш да очакваш, ако решиш да го задържиш. Peace

# 174
 Мама на кръстопът -както сама казваш разликата не е много голяма и мисля 4е 3тото дете няма да се отрази съществено,моите 2те големите  са с малка разлика,и 2те са студентски бебета ,е естесвено минах задо4но,2та беше на 2 месеца когато напуснахме БГ така 4е горе доло ми е позната ситуацията,а и друга форумска майка скоро роди 3тото си пак като непланувано и разликата с каките е подобна на твоята  и те живеят в 4ужбина и нямат помощ от никого
все пак ти си знаеш какво е положението при вас най добре-но ако решиш да го оставиш успех  Hug  bouquet

# 175
Здравейте мами!!!Поздравявам ви с настъпващите Великденски празници!!!Желая ви мир,щастие,здраве,любов,и много сбъднати мечти,и още толкова нови мечти!!!Много нови бебенца в нашата тема!!!И господ да върви редом с нас по пътещата ни!!!И най-вече да ни пази децата!!!

Мамо на кръстопът,и аз както всички тук съм ЗА нов живот...Но вие трябва да решите с мъжлето,защото всяко дете трябва да е искано и чакано с любов!!!

Поздрави!!!

# 176
Дам, сериозен кръстопът - тук обаче всички вече сме взели това решение. От собствен опит ще ти кажа, детето (няма значение поредноста) никога не идва планирано...

# 177
Оф, извинете, нещо не успях да се регна като хората!
Мамо на кръстопът, факта че търсиш подкрепа говори, че искаш това бебе... Излишно е да ти казвам, че цял живот ще съжаляваш. Дечицата на повечето мами тук са с малка разлика, а помощ нямат кой знае колко или никак. Ще се справиш, сигурна съм! Ако второто е било близнаци, какво? Нямаше ли да ги родиш? Представи си, че година и нещо по късно се явяваш на поправка! Желая ти успех! Аз лично съм против да се раждат деца и да чакаме на държавата или други институции да ги обгрижват, но щом имате възможности - не се колебай!

За всички, които се вълнуват от моето битие - меся, меся...

# 178
Мама на кръстопът ....спри да бъдеш на кръстопът,просто влез в пътя и напред... Peace ,детето е избор  ,докато не се създаде(извинявам се ако звучи крайно ,но в това вярвам аз ) другото е убийство , облечено в думите ''избор на жената'' . Не се плаши щом сте семейство ще се справите....не се лишавай от живота на детето си,то го заслужава, ти го заслужаваш,баща му го заслужава, децата ти го заслужават....Щом ви предстои пътуване -още по добре. Peace

Аз съм мама на 3 деца също, забременях с 2-то 1 месец след като заминахме за чужбина...Родих сина си в най трудните за нас моменти...дори да му купим количка  ни дадоха на заем.Тези периоди са далече зад гърба ни вече... Simple SmileГледаме си сами децата без помощ наоколо.

bouquet

Определено НЕ ,НЕ,НЕ плануваме 4-то, пазим се, други планове вече са на път......но ако забременея отново /за ужас на майка ми Simple Smile/ аборт   няма да направя. Peace

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 13:37 от harriet TJB

# 179
Момичета здравейте  Hug

Албенче, Честито ти пораснало момченце!!!         поздравче   bouquethttp://www.makeyour.net/?do=cards&card=288мама на кръстопът желая ти да вземеш правилното решение .......ще се радвам да се виждаме тук
Велина това бебе много хубаво ....чак ми се прииска щъркела и у нас да дойде
За всички ,които ще пътуват - лек път и ги чакаме да се завърнат живи и здрави ,претъпкани с разкази и снимки
Всички които оставаме .....ще се "видим" и утре......

newsm78 Пешеходец .....клонинг ли имаш....
Цитат
Диво ирландско цвете

Общи условия

Активация на акаунт