Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 403
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Да разбирам ли, че мамите, които са извън София, са по-скоро за пред-Коледна сбирка на целите семейства? И то в Пловдив?
(да не уплашим пловдивските мами!  Simple Smile)

А работната само-мамешка среща остава за в София през октомври?

Или не се ориентирам в настроенията... newsm78

# 121
уау.... ако ще правим голяяяямото събиране тук- в Пловдив де, ни стряскайте от сега,че хич не е шега работа./да не се изложим на наш терен/Но и аз мисля ,че е по- добре една голяяяяяяма среща-за ползотворното-то си зависи от нас дали ще си го направим такова .Кабо Алма - ние не се плашим лесно-ти само ни дай целите и ни остави да гледаш само..  newsm62

# 122
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, нищо със сигурност не смея да кажа, защото обикновено ме изненадват в къщи с извънредна работа или подобни. За семейна среща извън София, когато и да е едва ли ще се включим, тъй като нямаме транспорт. За сама, много ще се постарая да дойда когато и където... Е, не помогнах много за изясняване на ситуацията, но поне си казах  Simple Smile

# 123
  • София
Ами тогава ние да се видим тук в София , да си обсъдим нещата ,пък за тържеството ще говорим по-натам.
Аз пък вече бях проверила какви автобуси пътуват до Пловдив  Sad
Казвайте кога можем да се видим в София,момичета? Аз пак да кажа,че на 24,25 и26 този месец няма да съм в София.Ако искате да се видим следващата седмица?

# 124
За себе си мога да кажа,че нашето семейство може да си позволи само едно пътуване. Хареса ми формата за миналата Нова година, а след това - според зависи от спането(дали ще го има или няма) - който има желание може да продължим някъде, на маса. А може и обратният вариант - първо на маса(вечерта) и после тържеството(на другия ден, дори и в по-ранен час за да бъдем включени в новините).

Ако ще има събиране за решаване на организационни проблеми - според зависи от деня и мястото - мога да дойда сама, стига да имам удобен транспорт, пък в къщи все ще го измисля някак си. Но срещата да е през деня - напр. около 11-12ч. - за да мога да дойда и да се прибера след това.

# 125
Теди, аз пък проверявах за цените на хотелите в Пловдив. Laughing Много ми се искаше да отида там, отдавна се каня.

Но щом ще се виждаме само в София, да кажа, че мога само събота и неделя, защото през седмицата почвам курсовете по английски вечер и няма как. На 28-и мога ако срещата е докъм 16ч, после мисля да ходя на ОС на СНБМ.
Дотогава може да съберем предложения за това къде/в кой град/ да бъде тазгодишния Зимен празник / нямам търпение вече за еклерите на Пиги/. Grinning

# 126
Вероятността да се видим при евентуална среща на 11 10 в Пловдив , днес се покачи при мен рязко .
Планират ни отпуска по това време
Тъста и той се гласи да идва ......
Ако питам децата , сигурно и те.... Mr. Green

# 127
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре де, неможе ли ,ако Пловдив могат да се мобилизират за другият месец, да се съберем с децата и това да е срещата  newsm78

# 128
ако имате предвид голяма среща в месец октомври и то на свободната дата 11.10- от сега казвам ,че и с цялата ни мобилизация/под секрет ние още не сме се събирали даже всички.....от Пловдив де/ пък и доколкото знам всички работим ...и в този дух голяма среща след две седмици  НЕ,НЕ,НЕ.поне аз не се наемам. затова ви казвам ако решим за декември- казвайте от сега за да имаме време да се съберем разпределим задачите и да се развихрим-за да може като кажат по новините,че няколко урагана вилнеят из Пловдив-просто да не се притеснявате- това ще сме ние  supermamaсериозно- трябва ни време- ако е работна ок ще се справим,но за нещо голямо и новинарско....тези които са организирали подобно нещо знаят...

# 129
  • София
Момичета,нещо пак ни е отлетяла темата на 3-та страница и никой не пише.
Нали идеята на този клуб беше за наше добро? Ако успеем нещо да променим в законите и наредбите в нашата държава , относно многодетните семейства,ще бъде чудесно. Защо нямате интерес!? Сега вървят промени в  семейния кодекс ,където е логично да се вземе някакво отношение,ако може. Дали е толкова невъзможно да направим нещо за децата си? Тук не можем да разискваме такива неща и ето защо трябва да се срещнем.
Хайде,моля ви,включете се по-активно и ако може идната седмица или по-следващата да се видим. Знам,че е трудно за работещите,но все ще измислим нещо.

# 130

Момичета, може ли, за да не чета няколко страници назад (прочетох настоящата само) да ми кажете какво сте решили, че нешо не разбрах за какво говорите - отменя се срещата само с мамите в Пловдив, уговаря се такава само в София, някакво Коледно събиране - къде, кога...

Аз иначе мога да дойда до Пловдив, когато вие решите, но без приспиване - не е проблем на същият ден да се върна в София, ако решите срещата да е там.
Аз ще съм без деца, но нямам нищо против да погледам няколко други  Wink

Теди, аз също се интересувах от автобусите до Пловдив  Wink

# 131
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, ще се виждаме ли софийските мами на неофициална раздумка? А може и по-сериозни въпроси да обсъдим, кажете?

# 132
  • София
Момичета,виждам,че някой ще идва на 8-9.10.   Laughing ,та да вземем да се срещнем тогава,ако можете.
Аз ще се постарая да съм на линия.Хайде включете се,това е вече конкретно предложение.

# 133
Момичета,виждам,че някой ще идва на 8-9.10.   Laughing ,та да вземем да се срещнем тогава,ако можете.
Аз ще се постарая да съм на линия.Хайде включете се,това е вече конкретно предложение.

Някой - аз и Юлка......Но там е работата,че и двете не знаем в колко часа ще сме свободни. По принцип ние с Лъчо ще направим всичко възможно да отидем, когато и Юлка и Галин бъдат на София......Всеки ще си свърши работата и после ще можем да отделим време за едно кафе в близкия Макдоналдс.......Повече няма да можем да се размотаваме, че и тях, и нас ще ни чака пътя....

Юлка да каже кога точно ще са в София, като сложим напр. 2 часа мотаене напр. из НДК и може да определим някакъв ориентировъчен час.......

# 134
Момичета, ние отиваме по работа - няма време за срещи
Цоци добре ви е го казала - можем за кафе някъде наблизо до НДК и то за наистина кафе време.
Няма да се сърдите , ама за нас календарията е най-важна в годината. И това изложение в НДК ми е много важно. Не искам да го претупкваме и да бързаме и да го претупкваме. Embarassed За което моля да ни извините. Датите са 8ми или 9ти - но тази седмица ще кажа кога точно. Часът ще е към 10 но по рано от 14-15часа няма да свършим.

Общи условия

Активация на акаунт