Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 402
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, ако заковем часа от 15 до 16 в Макдоналдса до НДК - а пък който може, да дойде - така става ли? А вие да уточните датата.

# 136
Аз само да кажа, че за тези дати няма да мога да се измъкна от работата, защото точно тази седмица шефовете ще са в България и няма мърдане.
А пък ако искаме да обсъждаме нещо, мисля че ще ни трябва повечко време.
Така че моето предложение пак е за събота или неделя, дори можем да се организираме заедно да отидем до Пловдив или Благоевград/ все пак не е толкова далече и като пътуваме по няколко души , ще ни излезе и по-евтинко/. Peace

# 137
Добре де, ако заковем часа от 15 до 16 в Макдоналдса до НДК - а пък който може, да дойде - така става ли? А вие да уточните датата.

Това мен ме устройва!

А Надето да си изгони шефовете......

# 138
 Sad аз не могааааа! Но пък съм навита да се разходя до Пловдив или Благоевград! И без това съм предупредила Директора, че отивам на Национална конференция Laughing - няма само той да се конферира, пресконферира и съвещава национално събота и неделя Crossing Arms! Така че - казвайте накъде Party!

# 139
Момичета - датата се знае вече
категорично на 8ми октомври пътуваме!
Ще се радвам да видя всяка една от вас! Hug

# 140
  • Не съм от тук и съм за малко
Записах си го в календара  Grinning,  дано да сме здрави.

# 141
Значи на 8.10, от 15 до 16-17 ч. в Макдоналдс до НДК.
Засега записаните са Мама Цоцоланка, Джулка, албенка и аз.
Хайде, че места не останаха!

# 142

Срам голям Embarassed, ние сами в София не можахме да се организираме, обаче Джулката и Мама Цоцоланка ще ни организират Mr. Green Пу, едно място и за мен

# 143
Аз ще пропусна този път. Sad

# 144

Срам голям Embarassed, ние сами в София не можахме да се организираме, обаче Джулката и Мама Цоцоланка ще ни организират Mr. Green Пу, едно място и за мен

smile3534

Гале, може ли да седнеш до мен? На този етап(ако не се местим другата седмица)сме в София...Дано не ни се объркат плановете..........И като час ни е добре........

# 145
Момичета, искаше ми се да ви видя, но за съжаление и аз няма да мога да дойда...
Моите човечета спинкат по това време и няма на кой да ги оставя...

А за Пловдив какво се разбрахте?
Щом ще е събота и/или неделя мога да дойда до там, но без приспиване...

А друга среща в София кога се очертава?

Hug  Hug Hug  за всички ви!
И приятно изкарване  Simple Smile

# 146
  • София
И аз ще направя нужното за да дойда .Сега сме в Перник и пътуваме през седмицата , но ще дойда специално за срещата.
Дано се съберем !
   А Пловдив?

# 147
Ще направя всичко възможно Peace

# 148
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Хайде на кафето като се съберете, да се уточните нещо и за предстоящото събиране в Пловдив, ако може! Моето предложение е да не е чак около Коледно време, че тогава болшинството са финансово или времево възпрепятствани, нека е ноември, и снеговете и ледовете няма да са дошли още Thinking
Приятна среща утре!

# 149
Ако аз не успея,да ви кажа че днес говорих с едно момче от форум-Фиат орг,или нещо такова...Искат да направят благотворителност за един детски дом до 3 години,дали бихме се включили и ние?!

Общи условия

Активация на акаунт