Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 401
  • 315
  •   1
Отговори
# 150
От какво имат нужда?

# 151
В общи линии от всичко,но специално от клуба са решили да им купят два климатика...Но дрешки,памперси харчели по 2 000бр на месец,играчки,ей такива нищица...До 3 годинки... Hug

# 152
Аз ще закъснея, но ще дойда на срещата. Да не се разбягате, ей!

# 153
 newsm12  Е, ще има ли срещичка в Пловдив????????????????????????

# 154
Ами и аз това се чудя? Thinking
Не разбрах на срещата решено ли е нещо по-конкретно от датата?
Колко семейства ще участват, поне от форумските? Може и анкета да пуснем.
Какво точно ще се прави на празника?
Ще има ли дядо Коледа, съответно подаръци?
Ще носим ли вкуснотии? /Пиги-за теб е задължително Wink/
Някой ще търси ли спонсори? Знае ли се кой?
Ще има ли медии, и как ще се свържем с тях?
Ще имаме ли някакво мото?
Това се сещам засега.

Доста въпроси, които изискват доста време, в предвид многобройните ни задължения.
Затова предлагам всеки да си каже в коя област може да помогне и как.

Миналата година беше много хубаво, тази трябва да е още по.
Peace

# 155
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Наистина е време да се изяснят нещата около тази среща...организаторите....вие сте на ход Thinking

# 156
  • София
Аз миналата година изпращах и-мейли на различни фирми и както знаете,само две от тях се отзоваха.Може пък с Пловдивските да имаме повече шанс за спонсорство.Ако искате аз мога пак да пробвам с и-мейлите,но наистина трябва да се уточни поне мотото на празника,да се знае 29.11. ли ще е датата,защото хората дават рекламни плакати за събитието.Трябва също да се изпратят покани до медиите,до популярни личности с повече деца,може пък тази година да дойде някой  newsm78
Нещо г-жа Председателката се включва изключително рядко и някак не можем да се стегнем май  Wink

Аз съм на разположение за работа от дома.Казвайте с какво да помагам.  Hug

# 157
хайде мами- ние чакаме само да се уточнят нещата за да се впуснем с уреждането. и аз подканям за по- голяма активност.Тези от вас които са организирали до сега, кажете някои съвети и да не губим вече време,че то и без това си лети.

# 158
Остава  ли  за срядата -05 11

# 159
Предлагам да се напишат необходимите задачки и да се види кой с какво може да участва. Има мамита, които не са наясно какво  трябва да се свърши, защото са отскоро във форума, аз също не знам как бих могла да помогна. Аз лично няма да успея да  дойда  Cry
Но, ако искате да съберем снимки на децата или семействата и да си направим стената на гордстта за 2008 год. Да покажем, че не сме малко смелчаци.
Това ще е  нещо, което е хубаво да ни остане и за спомен. Или пък колаж с фотошоп... Само давам идея...

# 160
  • София
Тъщичке,тук става дума за нашия празник,който плануваме да е на 29.11. в Пловдив.Това за 5.11. е пак за Пловдив,но е на Белла.

Каишка,миналата година имахме аниматори,които забавляваха децата,но за това трябват пари ,а ние нямаме толкова сега.Трябва да се наеме някаква зала-читалище или училище,за някакъв разумен наем,да се потърсят спонсори на мероприятието (за нещо сладичко в торбичките),миналата година имахме и подаръче за всяко дете,но това пак са средства,които трябва да съберем.Да си организираме игри за децата,тъй като няма да имаме аниматори.Да обявим някакъв конкурс-миналата година беше за рисунка и кулинарен,за тази може и друго да измислим. Ей такива работи.
Но първо трябва да знаем колко семейства ще присъстват.
Дали не е по-добре да се обадим на тези семейства,които бяхме поканили миналата година и да се ориентираме за числеността на мероприятието? Аз ще пиша на моите и ще докладвам.

# 161
Аз мисля, че трябва да решим първо няколко основни въпроса :

1. трябва да сметнем горе долу колко семейства с по колко деца ще има /поне ориентировъчно/, за да се знае колко голяма зала да се търси.

2. колко пари ще ни трябват - за наем, за озвучаване,  за дядо Коледа/може и някой татко да се навие/, за материали, с които ще занимаваме децата, за украса..../допълвайте/.

3. от къде ще намерим пари - от всяко семейство някаква сума ли, от спонсори ли ...

Така, че дайте първо да сметнем бройката - нека всеки каже колко семейства /извън тези, които пишат тук/ биха дошли и от нас тук всеки да каже ще може ли да дойде и с колко деца.
След това /като се види кой от нас ще идва/ ще си разпределим задачките, кой с каквото може да се заеме.
Който знае как става да пусне анкета в другата тема за това кой ще дойде със следните горе -долу опции:
-със сигурност
-почти сигурно
-няма да дойда
-не знам

# 162
Който знае как става да пусне анкета в другата тема за това кой ще дойде със следните горе -долу опции:
-със сигурност
-почти сигурно
-няма да дойда
-не знам[/color][/i]

Аз едно не разбрах.........защо останах с впечатление,че ако идем на Белла - друга среща няма да има newsm78........Съгласна съм с Надето. Анкета ще пусна в новата тема - до края на седмицата ще е факт!

# 163
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз така разбрах, да си изместим празника евентуално на тоя организиран от БЕЛЛА! Председателкеееееее ...изясни ситуацията на неразбралите,  ooooh!ох че немога да пиша повече-уморена съм и правя грешки

# 164
Не съм председателкатааааа, но да кажа:
На 5 ти ноември Белла ни канят на техен празник по случай откриването на 120 обект. Хубаво е и желателно да го уважим, за да ни уважат и те евентуално за нашия празник, а и защото използват /май са единствени/ в рекламата си модела на многодетното семейство.
А на 29ти ноември ние ще си направим отделен празник като миналата година, само че в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт